2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım selam, fotolar biraz bulanık geldi yakınlaştıramadım da. Net bir tahminde bulunamadım canım
tamam canim sagol...6 haftalikken sagda duruyor 9 haftalikken solda duruyor... bir kizimiz var ve esim babasinin adini koymayi cok istiyor...tabi allah bize hangisini hayirli ederse

Kızlar günaydın ben doktordan geliyorum .aynı doktorum değil başka bir doktor .ama iki doktorumda memorial.biri şişli biri ataşehir.normalde diğer doktor kontrollerim göre bugun 8+6 günlük hamile olmam gerekirdi ve daha önce hep vajinal ultrasonla bakıldı.ama bugun gittiğim doktor karından baktı ve 7+5 günlük hamilesin dedi.boyunu da 15 .1 mm ölçtü.hiç daha önce bunu yaşayan ya da konu hakkonda bilgisi olan var mı

Bende bugun ciktim tartiya tam 2bucuk kilo almisim bile korktum valla 9ay sonunda kac olursam artik kizimda 17 kilo almistimm

canim kalp atisi iyiyse sorun yok..vajinalden daha buyuk net görülüyor bebek...karindan fark etmis olabilir ölçüde....
ileriki aylarda bile 1 hafta onden gidecek bazen ..bazende 1 hafta geriden... saglikli olsunda...anormal bisey olsa doktor sana soylerdi....gelismesiyle ilgili

Merhaba ben de 9. Haftadayım 6. Haftada çekilen karından ultrason görüntüsüne göre cinsiyeti nedir sizce

Eklentiler

• IMG_0136.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 59
Ayyy canım Allah razı olsun kalp atışını 148 olarak söyledi herşey gayet iyi dedi çok şükür bebek saglıklı dedi.

Birde canım ben şimdi 7+5 günlük müyüm yoksa 8+6 mı bilemedim

tamam canim sagol...6 haftalikken sagda duruyor 9 haftalikken solda duruyor... bir kizimiz var ve esim babasinin adini koymayi cok istiyor...tabi allah bize hangisini hayirli ederse

Canım 6.haftalıkken kese dışındaki plesanta sola daha yakın gibi. İlk başta erkek gibi geldi ama sonra emin olamadım. Sağlıklı olsunlar da, Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Kızlar hiç belirtim yoktu ama dünden beri mide yanmam geçmiyor. Gece uyuyamadım diyebilirm. Yanma yaşayan var mı

Hadi gözün aydın. Darısı başımıza

Ben de olmuştu 2 gün ara ile farklı dr ve usg ile 1 hafta farketmişti. Bu haftalarda mm bile gün oynatıyor. Endişelenme canım

Ayy çok şükür ben kilo almadım. .. zaten kilolu hamile kaldım cok kilo almamam lazım...

Kizlarrr yaaa ben neden foto yukleyemiyorum yaa asagidaki dosya yükle butonuna tikliyorum sarı renk oluyor ama bir şey çıkmıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…