tamam canim sagol...6 haftalikken sagda duruyor 9 haftalikken solda duruyor... bir kizimiz var ve esim babasinin adini koymayi cok istiyor...tabi allah bize hangisini hayirli ederse
Kızlar günaydın ben doktordan geliyorum .aynı doktorum değil başka bir doktor .ama iki doktorumda memorial.biri şişli biri ataşehir.normalde diğer doktor kontrollerim göre bugun 8+6 günlük hamile olmam gerekirdi ve daha önce hep vajinal ultrasonla bakıldı.ama bugun gittiğim doktor karından baktı ve 7+5 günlük hamilesin dedi.boyunu da 15 .1 mm ölçtü.hiç daha önce bunu yaşayan ya da konu hakkonda bilgisi olan var mı
Kizlar cok sanslisiniz kilo vermissiniz. Zaten bu donemde vucut deponuzdan yiyor bebek 3. Aydan sonra beslenmeniz cok daha onemli tabi deponuz bosalmis oluyor simdi ama 3. Aydan itibaren sıkı beslenirseniz hic sorun olmaz... ben 2.5 kg aldim bile Allah sonumu hayir etsin...
Kızlar günaydın ben doktordan geliyorum .aynı doktorum değil başka bir doktor .ama iki doktorumda memorial.biri şişli biri ataşehir.normalde diğer doktor kontrollerim göre bugun 8+6 günlük hamile olmam gerekirdi ve daha önce hep vajinal ultrasonla bakıldı.ama bugun gittiğim doktor karından baktı ve 7+5 günlük hamilesin dedi.boyunu da 15 .1 mm ölçtü.hiç daha önce bunu yaşayan ya da konu hakkonda bilgisi olan var mı
canim kalp atisi iyiyse sorun yok..vajinalden daha buyuk net görülüyor bebek...karindan fark etmis olabilir ölçüde....
ileriki aylarda bile 1 hafta onden gidecek bazen ..bazende 1 hafta geriden... saglikli olsunda...anormal bisey olsa doktor sana soylerdi....gelismesiyle ilgili
canim kalp atisi iyiyse sorun yok..vajinalden daha buyuk net görülüyor bebek...karindan fark etmis olabilir ölçüde....
ileriki aylarda bile 1 hafta onden gidecek bazen ..bazende 1 hafta geriden... saglikli olsunda...anormal bisey olsa doktor sana soylerdi....gelismesiyle ilgili
tamam canim sagol...6 haftalikken sagda duruyor 9 haftalikken solda duruyor... bir kizimiz var ve esim babasinin adini koymayi cok istiyor...tabi allah bize hangisini hayirli ederse
Canım 6.haftalıkken kese dışındaki plesanta sola daha yakın gibi. İlk başta erkek gibi geldi ama sonra emin olamadım. Sağlıklı olsunlar da, Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Mrb hMisler. Dün minigimizi gördük Allah'ım nasıl bişey ya kolları bacakları bedeni belli RABBİM saglkla kucağımiza almayı göstersin hepimize. Gözlerim doldu hamdolsun iyiyiz ben 3kg vermsm 2haftada ama minnak iyi şükür. Kistim de maşallah gtmiyo doğum da alicaklar veya patlıcan sanırım ... Uykum aşırı var. iştahsızim ağzımın içi tadsiz ... doktr oksur dedi hareket etsin diye yok uyuyor dedi .. esimde anası kılıklı uykucu dedi. Yerim yaaaa 4hafta 13. Hafta taramni yapalım Cinsiyette belli olabilir dedi 4hafta sonra zaman şu gibi ak lütfen