2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar hiç belirtim yoktu ama dünden beri mide yanmam geçmiyor. Gece uyuyamadım diyebilirm. Yanma yaşayan var mı
Mrb canım benimde oluyor geçen hafta gittiğimde sordum doktora normal dedi bende uyuyamıyodum 1 tane talcid çiğneme tableti al olduğunda dedi çok şükür rahatlatıyor

Bana da yorum yaparmisiniz. 7+3 karindan

Eklentiler

• 1484736648052.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 51
Ya kızlar benim çok ağrım var ya napsam gitsem mi doktora oturamıyorum kalkamıyorum bişey batıyor sanki kasiklarima hareket ettikçe çoğalıyor ağrım

Ya kızlar benim çok ağrım var ya napsam gitsem mi doktora oturamıyorum kalkamıyorum bişey batıyor sanki kasiklarima hareket ettikçe çoğalıyor ağrım

Canım doktoruna bir ara sor istersen, eğer dediğin gibi çok ağrın varsa için rahat etmesi için gidebilirsin bence.

Selam sabahtan beri giremedim siteye yüklenmedi bir türlü sayfalar birikmiş okudum hepsini bende kilolu hamile kalanlardanim bir kilo almış görünüyorum miyde bulantin oluyor gün içinde ama yemek konusunda masallahim var şu icemiyorum en kötüsü

ben de çok sık uyanıyorum gece ve fazla rüya görüyorum

Kızlar hiç belirtim yoktu ama dünden beri mide yanmam geçmiyor. Gece uyuyamadım diyebilirm. Yanma yaşayan var mı
Mide yanması normal canım. Benim de çok kötü oluyor. Yediklerine dikkat et. Ben bir aydır salçali yemek domates vs ağzıma koyamıyorum bu yüzden.

Birde canım ben şimdi 7+5 günlük müyüm yoksa 8+6 mı bilemedim
canim sen yine sat a göre gitte...bir dahaki kontrolde kesinlesir sanirim...
ben 3 gun arayla ayni doktora gittim...ilk gittigimde dogum tarihine 26 agustos dedi...
ikinci gittigimde 16 agustos dedi....
ayni doktor ayni cihaz...simdi tam haftasinda

Canım 6.haftalıkken kese dışındaki plesanta sola daha yakın gibi. İlk başta erkek gibi geldi ama sonra emin olamadım. Sağlıklı olsunlar da, Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
cok sagol canim ilgin için...allah herkesin gönlüne göre versin insallah...eninde sonunda öğreneceğiz zaten ama şu merak yok mu :)

selam kızlar ben de bugun 11 + 5 im cumartesi doktora gideceğim hem tarama testi için hem de belki cinsiyeti söyler diye ama zaman geçmek bilmiyor yani şuan bile doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum bir de forumda böyle üzücü seyler falan denk geliyor o zman bana bir korku basıyor

benimde yanma oluyor...özelikle mayali....salcali domatesli ekşi yedigimde...sana dokunan şeyleri yemezsen biraz rahatlarsin...
bende felaket bas agrisi var...
1 haftadir kafami yastiga koyamiyorum...ozellikle sol tarafim...sol gozum kulagim sol cenem sol taraftaki dislerim hatta sol burun deligim....
dokyora gittim hic bir sey yapamayiz dedi hamile oldugun için...gönderdi...parol aliyorum arada bir ama hic faydasi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…