2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun inşallah sagsaglim alırsın yavrunu kucağına bundan sonraki süreç nasıl olucak devamlı yaticakmisin
Benimle ayni kaderi paylasan arkadaslarim korkudan devamli yatiyorlar sanirim ben de oyle olacagim ama arada sirada yururum ev icinde heralde bilmiyorum simdilik wc ye kalkiyorum okadar

Anladım cnm insan kendini de çok dinleyince sürekli bişeyler oluyor sanırım sabahtan beri sürekli bunun için araştırma yapıyorum İnternetten
Sen öyle söyleyince ben de bir yolladım, eski hassasiyet Yok ama yine de en normal hani gibi dr değil benimkiler.

Sen öyle söyleyince ben de bir yolladım, eski hassasiyet Yok ama yine de en normal hani gibi dr değil benimkiler.
Yani netten de pek bişey öğrenemedim doktoru da aramaya çekindim adam güler bana diye :)) yani bunumu taktın kafaya diye ilk kasık ağrılarım için sorduğumda acaba hamile misin ondan olabilir mi demişti:))

Yani bu durumda hamileliğin seyrini değiştirecek bir test değil gibi. Kaçırırsam bile çok uzulmeyecegim. Teşekkür ederim bilgi için.

yazdiklarimi yanlis anladiniz sanirim bu sonuca nasil varabildiniz anlamadim? cocugunuzun down sendromu olma ihtimali hesaplaniyor bu testler ile. ileride ultrason bulgularinda bi degisiklik olursa daha da gec kalmis olacaksiniz. bir kac hafta sonra doktorunuz size cocugunuz down sendromlu olabilir dediginde uzulmeyecek misiniz sizin yazdiginizdan ben bunu anliyorum? burada yazilan bir yorum uzerine koru korune onemli degilmis deyip gecmeyin iyice arastirin esinizle birlikte karar verin.

ayrica kendi fikrimi belirttikten sonra da cok pisman oldum yazdigima ama duzenleme sinirini falan astim sanirim tekrar duzenleyemedim mesajimi. sorumluluk size ait, tekrar soyluyorum baskalarinin belirtmis oldugu fikirler ile hareket etmeyin iyi arastirin, doktorunuzla konusun. en saglikli bilgiyi yine doktorunuz verecek, forum uyeleri degil.

Son düzenleme:
Ayy Maşallahhhh hepinize :** inşallah dertsiz tasasız sorunsuz alırsınız bebişleri kucafınıza . :) duygulandım biran . Bir ara benimde derdim gogus hassasiyeti , kasık ağrısı , sabah mide bulantısıydı . Ama şimdi ooooo mide yanması bebeğin suyu buyu derken ne kadar zaman gecmış . bizim alt devre oluyorsunuz gençlerrr :)) rabbim hepinizin yuzunu guldursun :*

Benimle ayni kaderi paylasan arkadaslarim korkudan devamli yatiyorlar sanirim ben de oyle olacagim ama arada sirada yururum ev icinde heralde bilmiyorum simdilik wc ye kalkiyorum okadar
Bardağın dolu tarafına bakalım o halde. Uzun bir süre dinlenmiş olucaksın

Günaydın rüyada altın yüzük görmek nedir acaba

Rüyada altın yüzük görmek, güzelliklerle, iyiliklerle ve mutluluklarla karşılaşmaya rivayet edilir. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda zenginliğe ulaşmaya, güzel bir hayata kavuşmaya, mutlu bir yuva kurmaya, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeye rivayet edildiği gibi rüya sahibinin işindeki performansı sayesinde malının da kazancının da giderek çoğalacağı ve tüm ihtiyaçlarını hiç para sıkıntısı çekmeden gidereceği anlamına gelir.

benim de ilk bebeğim canım yaş da 26 kontrol günümün içindeyim büyük ihtimal giderim zaten :) ayrıntılı pahalımış valla

Evt cnm cuma gunune kadar hastahanedeyim. Iyiyim sükür
çok geçmiş olsun canım.. Seni en iyi anlayanlardanım.. benimde cennette beş kuşum var.. Ve bu üç ayı kıpırdamadan geçirdim desem yeridir.. En ufak bir şeyde panik oluyorum.. ama bu kez daha çok Allaha sığınıyorum.. Rabbime emanet..
ilk çocuğum doğdu şükür beş yaşında erken doğdu ve 7 ay neredeyse yattım.. sadece wc ye kalkıyordum arada iyi.. Sağ salim doğsunlar da Allahın izniyle sıkıntılarımız da geçer onları kucağımıza alınca alınca...

Herkese günaydınlar hanımlar...

Aşırı kasılmalarım var özellikle geceleri uyurken kasıntıyla uyanıyorum... Cuma gideceğim doktora.. ilk çocuğumda magnezyum kaybındandı ama zaman olarak erken...

evet gorumcemin kizina oyle yapmıştık...hatta ben kizimi emzirirken bir yandan da onun basini oksardim...once onu sevmeden opmeden kendi kizimi sevmezdim...zda olsa kiskanclik oluyor yinede ...hayirlisi bakakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…