2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar... Aranızda İzmir de olup hastane tavsiye edebilecek olanınız var mı? Şu an gittiğim yerden çok memnun değilim aslında özel hastane olsun istedim ama ücretlendirme konusunda bilgim yok. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim ...

kesinlikle doğru bir tesbit. çok eziyet oluyor her türlü anneye de büyük çocuğa da küçük çocuğa da. iyi ayarlamak lazım.

Benimde meme hassasiyetim azaldı . Bugün ikili test için randevu almaya gittim ve başardım Sadi konuktan bi kontrol de oldum başlarda yapılan idrar tahlilini beğenmedi doktor tekrarlattı bakalım hayırlısı
nasıl başardın? ben de gittim ama şubat komple dolu dediler, dolayısıyla da ikili test tarihim geçmiş oluyordu. sen nasıl alabildin?

benim kız allah nasip ederse bu bebegim doğduğunda 3 bucuk yasinda olacak...dedigin gibi kiskanclik krizlerini nasil atlatacagim...nasıl davranacagim simdiden düşünüyorum
Zor bir sureç sizi bekliyor. Bununla ilgili kitaplar olabilir onden plan yaparsaniz kontrolü saglayabilirsiniz. Bu arada hala yapiliyor mu bilmiyorum ama alt acarken bak kardesin cennetten sana şunu getirmis bunu getirmis diye ufak tefek hediyeler ile yaklasilabilir bizim zamanimizda boyle yaparlardi. Bilmiyorum tabi.

nasıl başardın? ben de gittim ama şubat komple dolu dediler, dolayısıyla da ikili test tarihim geçmiş oluyordu. sen nasıl alabildin?
sabah dolu dedi kan idrar verdim öğleden sonraya kaldım bi daha şansımı deniyim dedim iptal olmuş bi randevu bana verdi onu tamamen kısmet yani ileri düzey için senin dediğin gibi 3-4 Nisa'nda gel dedi randevu için

valla canım dokror bi ay sonra gel dedi ama nasıl dayanırım bilmiyorum buarada yaş kaç ilk cocuk mu?
bir de acıbadem de detaylı ultrason olacakmıs ne zaman oluoyr bilior musun onun da ücret farklı olabilir
25 yaş ilk bebeğim Allah'ın izniyle... Senin?
20.haftadan sonra oluyor canım ayrıntılı USG 250-300den aşağı değildir. Turgay şener de 2yil önce 200 civarı idi. Arkdsm gtmstk Sakarya'da 3yil önce görümcem 150 ye cektrmsti. Sormak lazım bi daha ki randevu da... Eee 10gun içerisinde tekrar ücretsz kontrole gidebiliyosn bence git eğer dediğim gibi kontrol sutesinde isen

sabah dolu dedi kan idrar verdim öğleden sonraya kaldım bi daha şansımı deniyim dedim iptal olmuş bi randevu bana verdi onu tamamen kısmet yani ileri düzey için senin dediğin gibi 3-4 Nisa'nda gel dedi randevu için
Ayne kadar şanslısın tebrikler. Denek arada deneyince olabiliyor boşluk

Kelebekhayat benimde kalmadı hiç kayboldu , göğüs uçlarım ve kenarları kabuk oldu soyuldu bebişler büyüdükçe böyle şeyler yaşamak normal
Anladım cnm insan kendini de çok dinleyince sürekli bişeyler oluyor sanırım sabahtan beri sürekli bunun için araştırma yapıyorum İnternetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…