2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkür ederim tavsiyelerin için :) hurma yiyorum diğerlerini de deniycem insallah

Ben 12 günlük oldum yeni yeni ağrısı azaldı canim

Bebekten önceki zamanlarımızda Ne kadar önemsiz görünen detaylar aslında Ne kadar önemliymiş değil mi.
Ben de saçımı kestirdim dün en sonunda. Dediğin gibi ne yıkanıyordu Ne kurutuluyor. Resmen kendime geldim, psikolojim düzeldi. :)

Hele bir uyku rutinleri oluşsun da bebelerin. Biz de bütün işimizi ne zaman yapacağımızı biliyor olalım.
Bınun için biraz daha vakit bar sanırım.

Doktorun ne diyor peki bana 1 cm açılman var dedi geçtiğimiz pazartesi ama perşembe kontrolümde yani dün başka bi doktora gitmem gerekti nst de agri falan çıkmadi alttanda muayene etmedi o yüzden
Devlete gttigim içn tüm doktorlar izinde..
En son acile gttim ebe muayene etti
Nst de sancı cıkmadı ama alttan muayene istedim
3 cm acılma var
Düzenli sancı olnca gel dedi sadece
Kasılmam cok faZla ama pek sancım yok yorulmaların dişinda..
Benmde kafam cok karısık daha doktor bile yok ortada.acil durumda cagırırlrmiş..
Tabi bayram günü doktor nerede in gelcekse...
Kafamda bi sürü soru var hiç güvende hssetmyorum

Hadiya bi tane bile doktor nöbetçi olmazmı çok saçma. Doğumun için bişiler yapiyormusun peki. Ilk dogumun mu olacak.?

Hadiya bi tane bile doktor nöbetçi olmazmı çok saçma. Doğumun için bişiler yapiyormusun peki. Ilk dogumun mu olacak.?
Aslnda nöbetçi doktor olur diyorlar ama bulundugum mühit pek kalabalk olmadgi için hali hazrda hastanede doktor bulunmayablir..
İlk dogumum olcak..
yani bsyşerden lasdettgnz seyi anlayamadm ama son zamanlar hareketli olmaya bakıyorum faZla yatmyorum.

Saat 9 dan beri de biz krizdeyiz sadece memede susuyor onun dışında sürekli ağlama hali ilk defa böyle yaptı. Tam olarak uykusuzluk başına vurdu bence

canım kasılma zaten sancı demek . yani kasılmalara sancı deniliyor illa acının olması gerekmez. sen kasılmaları sayacaksın işte. herkeste farklı olabiliyormuş. kasılmalar 10 dakikaya düştüğünde hastanede olmalısın. tabi sen hastaneye olan uzaklığına göre hesapla mesela benım hastanem uzak ve ben 20 dk bir kereye düzenli düşerse yola çıkarım hemen

hastane de hiç doktorun olmaması mümkün mü canım ya kaygılanma nöbetçi doktor olmak zorunda hastaneyi doktorsuz bıtakamazlar tek doğuracak sen değilsin ya .. ayrıca yenı dogum yapmıslar ve kontrolde tutulması zorunlular mutlaka var koca hastanede doktorsuz gece mi olur

Ben en ufacık fırsatta çıkarıyorum. Sonra kv dır dır ediyo hatta bi yerden bi yere giderken çocuğun pusetine ekmek koyuyo yasin yada kuran-ı kerim koyuyo besmele çek besmele diye arkamdan bağırıyooo

Evet o batıl inançlar hala var ben çıkardığımızı kimseye söyleyemiyorum büyük tepkiler veriyorlar. Annemler ve kv bişey demiyor Allah'tan
bebegin çıkarılmamasnın sebeb,i bagıısklıgının henuz gelısmemıs olması acaba eski insnalar bu 40 gun olayını ne sanıyorlar ki anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…