2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
deneyecegim bunu ama sakinlestikten sonra memeden cekince 20 dakika oyalanacagini hic sanmiyorum. tekrar aglamadan sakin kalmasi muhtemelen en fazla 5 dk surecektir :)))
Evet o kısmı zor :)
Biraz ayakta dolanmak olabilir
Bizimkinin altını açıp havalansın ye bekliyorum mesela o zaman sessiz oluyor. Hoşuna gidiyor.
Şarkı açıp dans etmek de bir seçenek :)
Yani 20dk olmasa da bir 10-15 dk olsa sonra da emzirirken dalmaya geçmesi de sürer yarım saat :)

Bu arada profile bebeğin Doğum tarihini yazmak şu fikir. Herkes yazmalı ki konuşurken kaç günlük bebek için tavsiye veriyoruz bilelim. Ama ben o tarih nasıl ekleyeceğimizi bilemedim :) nereden yazdın?

Son düzenleme:
:)))
Ay çok hoşsunuz

Muhtemelen etkileniyordur. Bizimki de tv kısık seste ve biz de çok yüksek sesle konuşmayınca uyudu. Fazla uyaran da engelliyordur uyumasını.

Canım Pınar sibirsky nin videolarını izleyebilirsin. Faydası olacaktır.

Uyumuyor tükendim

Memeler de enerji de sabır da tükeniyor ama ha gayret. Sen yorulduysan o daha çok yorulmuştur. Sadece yorgunluktan uykuya dalamıyordur. Bu durumda o istemeyene kadar emziriyorum, gazını alıp tekrar Memeyi ağzına veriyorum.

Bu arada kanguruya başlamak için sanki birkaç ay beklemek lazımdı. Bir ay sonra başlanıyor mu?

Zurnanın son deliği yorgunlukları sanırım
Hemen bebeği kocaya verip bir bardak bitki çayı içip ayaklarını uzak 5dk.
Sonra kaldığın yerden devam.
Biraz rahatla ki, senin stresini bebek çok çabuk alıyor.
İçinden "bu uyumuyor, bak yine uyumayacak" desen bile bebek de uyumuyor.
İlginç ufaklıklar.

nilselen saçlarını kestirmişsin gözün aydın, büyük rahatlık gerçekten de :) o kadar basit şeyleri yapabilmek mutlu ediyor ki insanı sahiden şaşırıyorum. Sanırım 3 aydan sonra başlayacak o düzen ya da en azından öyle umuyorum diyelim

Ben en ufacık fırsatta çıkarıyorum. Sonra kv dır dır ediyo hatta bi yerden bi yere giderken çocuğun pusetine ekmek koyuyo yasin yada kuran-ı kerim koyuyo besmele çek besmele diye arkamdan bağırıyooo
Söyleme madem canını sıkıyorlar. Eviniz yakinsa çaktırmadan çık gelince görürler gerekirse. Ya da doktor hava aldırın çocuğa dedi dersin, güneş görsün d vitamini depolasin dedi dersin. Doktoru al arkana, o zaman çok laf edemiyor kimse.

Derin nefes al, kokusunu ve emerken refleks olarak gülümsemesini düşün, böyle demezsin.
Eşin devralsin biraz, 5 dk sen dinlen kendine gel. Defne bende durmadiginda babası alıyor koridorda karanlık yapıp turluyor, uykusu geliyor veledin, bende olunca hep memeye kayma içgüdüsü harekete geçiyor. Sanki çocuk Rusya memeler de sıcak denizler, habire bir sızıntı yapmaya çalışıyor Marmara'dan aşağı götüm götüm. Şarkı söyle belki işe yarar, göğsüne bastır kokunu alsın. Gerçi ise yaramıyor hepsi her zaman ama denemek lazım işte. Ama en önemlisi 5 dk da olsa dinlenip kendine gelmen.

Bazı kangurularda yenidoğan aparatı var, belli bir kilonun ve uzunluğun üzerinde bebeler kullanabiliyor.

2 buçukta uyudu. Çok zordu
Yenidoğan aparatı ile doğumdan itibaren kullanılabiliyor canım

Ay çok zordu yaa zaten aralarda babası almasa benim halim nice olurdu
O kadar sabırlı adam o bile bi noktadan sonra ayakta mı sallasam teklifime olur dedi düşün..

bu aksam esim soyledi bebekli arkadasindan duymus. kizamik salgini varmis suriyeliler yuzunden. hatta 1 yasinda vurulan kizamik asisi 6. aya cekilmis. arastirmadim dogrulugunu bilmiyorum ama yine de gidilen yerlere dikkat etmekte fayda var diye dusunuyorum :)
Saat 9 dan beri de biz krizdeyiz sadece memede susuyor onun dışında sürekli ağlama hali ilk defa böyle yaptı. Tam olarak uykusuzluk başına vurdu bence
buyume atagi olabilir kacinci haftadasiniz?
kendi profil sayfana gir avatar resminin hemen altinda ozel baslik yaziyor.

Nöbete devam ) bizim oğlan bugün bişe tam bayram yaptırdı hiç uyumadı akşam üsttü pes etti , sonrası malum kısır döngü .

:)))
Ay çok hoşsunuz

Muhtemelen etkileniyordur. Bizimki de tv kısık seste ve biz de çok yüksek sesle konuşmayınca uyudu. Fazla uyaran da engelliyordur uyumasını.
Muhtemelen ama işte kızın da bütün hareketlerini oyunlarını vs kardeşine göre kısıtlamak istemiyorum. Sürekli aman kardeşin uyanmasın falan dersek de inadına yükseltiyo sesini zaten :)

Duru ona doğru uyudu, 2 de kalktı 3 de tekrar uyudu,, 6 da kalktı şimdi tekrar uyuttum. Bu çocuk gece bu kadar güzel uyurken gündüz neden uyumuyor onu bulmam lazım acaba gece uyuduğu yetiyor mu? O yüzden mi uyumuyo yoksa başka sıkıntılardan mı?

Canım doktora gidip bebeği tarttırabılirsin kilo alımı iyiyse başlamazsın mamaya

Ay çok zordu yaa zaten aralarda babası almasa benim halim nice olurdu
O kadar sabırlı adam o bile bi noktadan sonra ayakta mı sallasam teklifime olur dedi düşün..

Ben senden de o teklifin gelmesine şaşırdım yalnız, gerçi insan dayanamıyor o kadar ağlamasını kendini yıpratmasına, bir de sizi yıpratıyor tabi ki.
Bu veletler bize tüm yapmam dediklerimizi yedirecek sırayla. Belki de dertleri budur :)
Neyse geçmiş olsun, sen de iyice dinlen sıradaki nöbete kadar güç topla süt topla.

Evet kesinlikle ben de çok çocuklu ortama girmemeye çalışıyorum, kapalı ortamda da çok durmuyorum, ne olur ne olmaz. Ay bir salgın eksiğimiz vardı tam oldu, yakında okullar da açılıyor bitmez de bu salgın
Üstünkörü bir baktım salginla ilgili bir bilgi yok ama varsa bile haber olana kadar daha çok çocuğun hasta olması gerekir. Dikkat etmek lazım.

Uyuduğu odayı karart gündüz, belki aydınlıkladır sorunu.

Ödem için sadece emzirme mi işe yarıyor bende 4 gün önce doğum yaptım ödemden ayaklarım ellerim çok şiş karnım hala 5 aylık gibi
Ben emzirdim ondan gitti diyorum ama yürüyüş hareketle de inerdi sanırım ve bol su içmek lazım

Kızlaaaaaaaaarrrr günaydiiiiinnnnn
Herkese hayırlı mutlu bayramlaaaaaaarrr..:)
Nişanım geldi sancılarımı sayıyorummm dua edin lütfen ...
Kendimi sakin tutmaya calisyorum
Gece 4 ten beri sancım var aralarda uyudumda tabi..
Bana neler tavsiye edersiniz bilinli annelerin desteğineçok ihtyacım var
Gercekten sakin değilim ama kendmi kontrol altnda tutmaya cakisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…