2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet cnm aynen öyle cok zor en erken 3 ayda kesilir diyorlar. Ben raziyim daha cok uzamasin da...

Hayirli güzel bir dogum olsun saglikla sihhatle gelsin bebiş Biz ne desek bos her dogum kendi icinde sekilleniyor canim sakin kalmaya calis şöyle düşün yarin bu saatlerde evladin kollarında olacak.

Allah yardimcin olsun canım kolay doğumlar:)
Bol bol yürü ben 6-7 cm ye kadar yürümüştüm sürekli cooook ise yarıyor. Sakin ol derin nefes al burundan agizdan ufleyerek ver. Güzelce nefes alırsan bebek rahat olur yeterli oksijen gider

Amin canim sagol evin içinde yüryebldiğim kadar yürüyeyim o zaman:)
Banyo yapmak istyorum ama endiseliyim 5 dk da bir sancı vuruyor bazen 2 dk ve 10 dk da olabliyo
Yapsammı yapmasammi bilemedim
Sancı geldkçe nefes egzersizlerini yapıyorum canm çok iyi oluyo

Rica ederim cnm

Bayram bebesi geliyor desene :) şimdiden gözünaydın cnm,, çok rahat bi doğum olsun, sağlıkla doğsun inşallah. Darısı Evininhatunu başına :)

Ayyyyy hadi qozunaydin bakkkk basliyo doqum hayirlisiyla sakin ol canim bi avazda kurtul insaAllah haberlerini bekliyoruzzzzz

Ayyyyy hadi qozunaydin bakkkk basliyo doqum hayirlisiyla sakin ol canim bi avazda kurtul insaAllah haberlerini bekliyoruzzzzz

Bayram bebesi geliyor desene :) şimdiden gözünaydın cnm,, çok rahat bi doğum olsun, sağlıkla doğsun inşallah. Darısı Evininhatunu başına :)
Aynen canım ömür boyu anımız olucak inşallah..:):)
Amiiiiiiiiiiiiiinnn inşş..
Evininhatunu na da dua edicem inşallah oda hemen kurtulur hayırlı haberlerini aliriz..sizdende allahnrazı olsun

Kuzuuuumm çok teşekkür ederim inşallah sanada seviniceğimiz günler gelsin hemennn
Çok sagolunn rabbim ikimizide bir avazda kurtarsin senin işlerin rast gitsin

Esin yanında olsun hızlı hızlı al canım olmaz mi? Rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…