Burnu tikali değil öyle olunca duyuyorum nefes alımında bir ses çıkıyor, bu aralar yok o ses.
Memeyi bırakmıyor ben çok yuttugunu tıkandığını farkedip çekiyorum ona da sinirleniyor sonra elimin üzerine yatırıp sırtına pat pat pat vuruyorum kendine gelir gelmez ilk hareketi eldivenlerini emmeye çalışmak. Obur velet ya :)
Bir de emerken sıklıkla ağzının kenarından süt sızdırıyor, iyice yaklaştiriyorum sizmasin diye ama birazdan tekrar. Bu ara ne çok stres etmiş beni emme ve cikartma konusunda sora sora bitiremedim :)
Bizimki de öyle ben de ağlar gibi olduğu zaman kalkıp sirtinı sivazliyorum ya da gaz çıkartsın diye masaj yapıyorum tekrar dalıyor uykuya. Ay çok zor ya ben 2. ayda geçer en fazla diye umuyordu 3. Aya da sarkmasın lütfen ya, İrem bizim için prototip gibi biraz önden gidiyor ve başımiza neler gelecek tahmin ediyoruz az çok :)
İnşallah kurtulursunuz siz de gazdan bir an önce insanı yıpratıyor gerçekten.
Kızlaaaaaaaaarrrr günaydiiiiinnnnn
Herkese hayırlı mutlu bayramlaaaaaaarrr..:)
Nişanım geldi sancılarımı sayıyorummm dua edin lütfen ...
Kendimi sakin tutmaya calisyorum
Gece 4 ten beri sancım var aralarda uyudumda tabi..
Bana neler tavsiye edersiniz bilinli annelerin desteğineçok ihtyacım var
Gercekten sakin değilim ama kendmi kontrol altnda tutmaya cakisiyorum
Hayirli güzel bir dogum olsun saglikla sihhatle gelsin bebiş Biz ne desek bos her dogum kendi icinde sekilleniyor canim sakin kalmaya calis şöyle düşün yarin bu saatlerde evladin kollarında olacak.
Bizim projeksiyon yansıttığımız odada koyu mavi perde vardı. Gündüz bile zift gibi oluyordu oda. Çocuk odası için iç karartıcı olabilir ama işe de yarar bence.
Allah yardimcin olsun canım kolay doğumlar:)
Bol bol yürü ben 6-7 cm ye kadar yürümüştüm sürekli cooook ise yarıyor. Sakin ol derin nefes al burundan agizdan ufleyerek ver. Güzelce nefes alırsan bebek rahat olur yeterli oksijen gider
Allah yardimcin olsun canım kolay doğumlar:)
Bol bol yürü ben 6-7 cm ye kadar yürümüştüm sürekli cooook ise yarıyor. Sakin ol derin nefes al burundan agizdan ufleyerek ver. Güzelce nefes alırsan bebek rahat olur yeterli oksijen gider
Amin canim sagol evin içinde yüryebldiğim kadar yürüyeyim o zaman:)
Banyo yapmak istyorum ama endiseliyim 5 dk da bir sancı vuruyor bazen 2 dk ve 10 dk da olabliyo
Yapsammı yapmasammi bilemedim
Sancı geldkçe nefes egzersizlerini yapıyorum canm çok iyi oluyo
Ay bu mesaja cevap vermişim ama hatırlamıyorum bile :)
Annem bulamazsa aklımdasın, cok tesekkurler :)
Mecaz değil gerçek anlamıyla yiyecek ama senin yavrun, tek kalınca daha bir yakınlaşacaksınız bence :)
Sık uyanıyorsa uyandikca aynı memeyi ver, yağlı sütü de mecbur emecek o durumda. Diğer memeyi de sağarsın gerekirse taş kesmesin diye.
Sling daha rahat bence de kanguruyu bir kez kullandım ama daha zor geldi sanki bana. Ama kanguru daha korunaklı, 10 dakikadan uzun yola kanguru kısa yerlere sling şimdilik :)
Ev için de yakınlık sayesinde sling daha iyi bence.
Baktın çok ağlayacak gibi yıka öyle yatır çocuğu, uyanık kalmaya dermanı kalmıyor bu çocuk kısmının banyodan sonra :)
Hayirli güzel bir dogum olsun saglikla sihhatle gelsin bebiş Biz ne desek bos her dogum kendi icinde sekilleniyor canim sakin kalmaya calis şöyle düşün yarin bu saatlerde evladin kollarında olacak.
Aynen canım ömür boyu anımız olucak inşallah..:):)
Amiiiiiiiiiiiiiinnn inşş.. Evininhatunu
na da dua edicem inşallah oda hemen kurtulur hayırlı haberlerini aliriz..sizdende allahnrazı olsun
Kuzuuuumm çok teşekkür ederim inşallah sanada seviniceğimiz günler gelsin hemennn
Çok sagolunn rabbim ikimizide bir avazda kurtarsin senin işlerin rast gitsin
Amin canim sagol evin içinde yüryebldiğim kadar yürüyeyim o zaman:)
Banyo yapmak istyorum ama endiseliyim 5 dk da bir sancı vuruyor bazen 2 dk ve 10 dk da olabliyo
Yapsammı yapmasammi bilemedim
Sancı geldkçe nefes egzersizlerini yapıyorum canm çok iyi oluyo