2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yani bu kadar yorulup da biraz uyuduktan sonra insanın ikisini birden uyandırıp ağız burun ne varsa yemek istemesi normal mi acaba ya?

Bana sorarsan çok normal
Ama mantıklı mı? Hayır
Neden öyle oluyor anlamıyorum ama uyuyunca özlüyorum resmen.

deneyecegim bunu ama sakinlestikten sonra memeden cekince 20 dakika oyalanacagini hic sanmiyorum. tekrar aglamadan sakin kalmasi muhtemelen en fazla 5 dk surecektir :)))

Ay benimki de aynı şekilde şuan , memeyi alması için enaz yarım saat ığraşıyorum. Peki şimdi kendiliğinden alıyor mu, alıyorsa nasıl başardınız bir bana da anlatsan canım.

ay canim biz de gunlerce ugrastik,aglayinca dayanamayip hemen biberon veriyorduk. surekli sutu ısıt falan zor oluyor hem esim icin hem benim icin. sonra dedik aglasa da dayanacagiz,biberon yerine kasikla verecegiz. biberonu unutmasi lazimdi.
memeyi verirken de dedigim gibi surekli kafasini saga sola salliyordu ve agzini kapamiyordu,biberonu istiyordu.
bebisi tamamen kendime yapistirdim,gogus goguse. esim de iki eliyle mememi sıkıstirıp bebisin agzina soktu ve mememi sıktı ki agzina süt gelsin ve bebis anlasin. cok sukur ki simdi aliyor. sabret,surekli ugras her emzirme saatinde. bazen de biberonu bir iki dakika verip hemen memeye gecis yaptim,o da ise yaradi.

Bence 20-30 dk oyala sonra isterse 1 saat memede kalsın. Uyumasına yakın yatır yatağına pışpış yap.
Aynen öyle yapıyorum ama işte gece işe yaramakla beraber (pışpışa bile gerek kalmayabiliyor), gündüz pek işe yaramıyor.. ama tabi evde Ayşe'den dolayı hep fazla ses var.. artık onun etkisi olduğunu düşünmeye başladım.. bir de sürekli "kızııım bebeğiiim ateşin mi var,, acıktın mı,, canım benim,,, maşallah sana,, bitti bitti korkma ben burdayım" şeklindeki öpme sarılma ve mıncıklamalar tabi :))

Bende çok şaşırdım İnan nasıl böyle oldu ama bizim tospikten pek bişey yiyemiyorum sadece su çok içiyorum.
Sende ye ki depoların boşalmasın bebişine de süt olsun canm direncin düşebilir sonra. Bende hamilelikteki kadar su içmediğimi farkettim biran evvel el atmam lazım bu duruma benimde

Çok mantıklı:) Yağlı sütüm sanırım yok. 2-3 dakika bilemedin 5 dakika emiyor. Ağzından kendisi çıkarıyor. Daha hiç uzun emmedi diyebilirim. Uzun emmesi için ne yapabilirim. Mesela emiyor iki dakika sonra ağzından çıkarıyor, uyuyakalıyor ve uyurken kattiyen emmiyor. Uyanık tutsam da yine kısa emiyor. Büyük kızım minimum yarım saat emerdi. Saatlerce memedeydi. Ne yapmalıyım? Emme süresini uzatmak için

Gündüz uykumuz yok gibi. 5 dakika ancak uyuyor. Bu bilgiler hangi kitaptan acaba. Ben de okuyum belki uykular düzene girer.

Bugün biz ilk defa yiğidimizi dışarı çıkarttık :)) kv ve kp biraz karşı çıktı henüz çok küçük diye ama benim anne ve babamla çıkarttık bi güzel temiz hava aldırdık. Yiğit dolaşmayı sevecek anlaşılan hiç ses çıkartmadı bir güzel uyudu :) Hergün slingle dolaştırıyım en azından 5-10 dk çıksın istiyorum havalar da çok güzel zaten. 17 günlük şuan, erken mi başlamışım sizce

Bence çok iyi yapmışsın. Ben de yarın 1 saatlik yol gidip annemlerin bayramını kıtlayacağım. Biz de 3 eylülde 1 aylık olacağız:)

Yalnız bugün o kadar yorgunum ki slingden kanguruya geçiş yaptım ipeği uyutmaya halim yok en kısa yoldan uyuması için tüm hileleri yapıyorum. Kanguruya da hemen alıştı slingden rahat benim için de

Biz 5 günlükken hastaneye gittik ondan sonra da 7 günlük filandı sanırım kısa yürüyüşlere yakın markete falan gittik. Bence erken değil o kadar gün evde duramazdım ben sanırım. Aşıları yok daha yaklaşmayın diye millete hırlıyorum ama 2 haftadır çok kısa olsa da avmye sokuyorum çocuğu o da gezmeye bayılıyor anası kılıklı

Yalnız bugün o kadar yorgunum ki slingden kanguruya geçiş yaptım ipeği uyutmaya halim yok en kısa yoldan uyuması için tüm hileleri yapıyorum. Kanguruya da hemen alıştı slingden rahat benim için de

Büyük kaç aylık

Ya bence bebekle de alakalı ya ipek de öyle saatlerce emmez en fazla 15 dk olmuştur doğdu doğalı. Boyu kilosu yerinde maşallah. Çenesi kuvvetli süt de çoksa hemen doyuyor da olabilir

yagli sutun vardir da bebek surekli kisa emip birakiyorsa vucut bi sure sonra yagli kismi uretmeyi birakabiliyormus bir de bu atistirmayi da aliskanlik haline getirmistir.
yani uyandirabiliyorsan uyandir yok hic bi turlu uyanmiyor diyorsan yatir uyusun iyice acikinca daha uzun emecektir. ya da uyaninca hemen meme verme biraz oyala iyice aciksin. aklima baska birsey gelmiyor canim. kac gunluk sarilik falan yok dimi?

3 eylülde 1 aylık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…