2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Üzülmemek imkansız zaten... İkincide daha az panik oluyosun,, ilkinde o kadar telaşlanıyoduk ki annemleri falan arıyoduk hemen.. zaten aynı sitedeyiz, koşup geliyolardı... her kafadan bi ses... aç mı gazı mı var bir yeri mi ağrıyo,, doktora mı gitsek falan... şimdi çoook daha rahatız,, daha sakin davranıyoruz,, ama yine de müthiş üzülüyoruz uzun süre ağlayınca... fakat bir noktada da diyoruz ki "aman en zor çocuğu büyüttük, şimdi akşam yatıyo sabah kalkıyo,, bazı gün erken yattı doyamadık diye üzülüyoruz. Bu da bi şekilde büyüyecek." ben ilkinde doğumdan sonra şu foruma dahi giricek zaman bulamıyodum,, o kadar kaosa dönmüştü hayatımız başlarda... o yüzden siz çok çok iyisiniz bence idare etme işinde :)))

Bizim projeksiyon yansıttığımız odada koyu mavi perde vardı. Gündüz bile zift gibi oluyordu oda. Çocuk odası için iç karartıcı olabilir ama işe de yarar bence.
İlkinde ben de şu karartan güneşliklerden almıştım, sen yazınca hatırladım. Ama o zaman da geceyi gündüzü bilmez, gündüz aydınlıkta uyut dediler... bu arada hala uyuyor.. yani on saattir üç emme molası dışında hep uyuyor. Canıma okuyacak akşama kadar :))))

günaydın kızlar. size bişey soracağım. hastaneden çıkarken işitme testi yapıldı bize iki kulağı da kaldı 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. böyle bişey yaştan var mı? benim diğer bebeğim geçmişti. inşallah bişey yoktur

ayy hadi bakalım gözün aydın

biz de ayniyiz 20:30-23:30 / 00:45 -04:45 / 06:10 - 08:10 saatlerinde uyudu. bakalim ne kadar duracak. genelde gece boyle guzel uyudugunda oglen 2yi buluyor tekrar uyumasi. aslina bakarsan o sure icinde aglamasalar bu duzende uyumalari super :)

Gece sıkıntı yok cnm,, gündüz nasıl karartabilirim? O konuda hiçbi fikrim yok :)
gun isigini cok iyi kesen stor perdeler var. koyu renk olmasi da sart degil hem. onlarra bakabilirsin. ama bu sefer gece gunduz farkinin ayirimini yapamayabilir ve senin geceni kendi gunduzune cevirebilir. bu riski goze alabilecek misin :))))

ay suan bi guven geldi bana :)) salidan sonra bebegimle ilk kez yalniz kalicaz da :)))

gun isigini cok iyi kesen stor perdeler var. koyu renk olmasi da sart degil hem. onlarra bakabilirsin. ama bu sefer gece gunduz farkinin ayirimini yapamayabilir ve senin geceni kendi gunduzune cevirebilir. bu riski goze alabilecek misin :))))
Yok alamıcam :))) böyle biraz uyumuş oluyorum en azından,, gündüz o uyusa da ben uyuyamam çünkü :) ya aslında sürekli anakucağına koyarsam kısa kısa da olsa uyuyo... ama ona fazla alışırsa gece de sürekli sallanarak uyumak ister diye korkuyorum,,, bi de vücudu rahatsız oluyo mudur uzun süre onda yatınca diye de üzülüyorum

biz de ayniyiz 20:30-23:30 / 00:45 -04:45 / 06:10 - 08:10 saatlerinde uyudu. bakalim ne kadar duracak. genelde gece boyle guzel uyudugunda oglen 2yi buluyor tekrar uyumasi. aslina bakarsan o sure icinde aglamasalar bu duzende uyumalari super :)
Kesinlikle :) dediğin gibi ağlama nöbetine girmesin yeter. Gece böyle uyuyup öğlen de bir kere uzun uyusa ona razıyım. Ama krize girdiğinde çok zor gerçekten..

Bizde olmadı ama çok sık oluyormuş cnm. Büyük ihtimal bişey yoktur.

Muhtemelen ama işte kızın da bütün hareketlerini oyunlarını vs kardeşine göre kısıtlamak istemiyorum. Sürekli aman kardeşin uyanmasın falan dersek de inadına yükseltiyo sesini zaten :)
Evet bu sefer bebekten hoşlanmamasa başlar.
Bebeği uyuturken ayrı bir odaya götürsen, Ayşe de gelir mi?
Kardeşini uyutayım desen.
Daha sessiz bir odaya götürsen.

İşte ikinci çocukta, insan ilk çocuğu kırmaktan daha çok korkuyor. Bugüne kadar göz bebeğin olan kuzuya kıyamıyor insan. Nasıl kıyılır zaten de. Bir denge bulmak lazım. Ablamda da abimde de yaşadık bunu
Zor bir durum çünkü Ayşe de bebek. Ama sen gayet bilinçli bir annesin Emin'im sorunsuz atlatacaksınız bu günleri. Çok şanslılar senin gibi bir anneye sahip oldukları için

Kızlar henüz hastaneye gitmedim sancılarımın sıklaşmasini beklyorum az önce 5 ile 10 dk da bir sancı olurken şimdi daha geç oluyor..sizce normalmi?
Nişan geldiği gün dogum olurmu

canim emzirmeye calis pompayla falan acilcak gibi olmuyor cok fazla sertlesince. bugun hala gecmedi. kac emzirme kac pompa yaptim hatirlamiyorum. daha yeni yeni aciliyor
Canım benim göğsümdeki tıkanıklık düzeldi. Ben bol masaj yaptım süt gelmemeye başlamıştı en son. Denizde emmek istemiyordu. Süt gelmesede sağdım. 2 gün sonra denizi emzirirken bir anda çocuk tıkanmaya başladı ama öyle böyle değil gözlerini kocaman açmış korktumda. Memeyide bırakmıyor. Çıkarttım ağzından meğer kanal açılmış nasıl sütler fışkırıyor. Boşa gittibiraz sütler gücü yetmedi kuzumun emmeye. Ama bende rahatladım. Şimdi hiç riske atmıyorum. Deniz emdiketen sonra sağıyorum tam boşalsın diye. Ben bitti sanıyordum ama süt geliyor yinede onlarıda dolaba atıyorum. Sanada tavsiye ederim. Çünkü bir kez kanal tıkandıysa bir daha olma olasılığı yüksekmiş. Düzeldikten sonra memeyi tamamen boşaltmaya çalış canım tekrar olmasın.

Benimki dr geçemedi başka hastanede yapıldı 13. Gün sanırım ondan da kaldı 1 ay sonrası yapılan bera testi ver ona gidecez bayram sonrası bakalım küçük olduğu için kulak yapısı tam gelişmedi o yüzden dediler bize inşallah geçerler

Aynen canım ömür boyu anımız olucak inşallah..:):)
Amiiiiiiiiiiiiiinnn inşş..
Evininhatunu na da dua edicem inşallah oda hemen kurtulur hayırlı haberlerini aliriz..sizdende allahnrazı olsun
Duanda benide unutma bende kolay dogum icin sana dua edicem inşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…