- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 31
Nişan geldikten 1 ila 3 gün arası doğum olabileceğini okumuştum biyerdeKızlar henüz hastaneye gitmedim sancılarımın sıklaşmasini beklyorum az önce 5 ile 10 dk da bir sancı olurken şimdi daha geç oluyor..sizce normalmi?
Nişan geldiği gün dogum olurmu
Bu sure doğumda kolaylık sağliyormuş dilersen oku Rabbim kolaylık versin inşallahKızlar henüz hastaneye gitmedim sancılarımın sıklaşmasini beklyorum az önce 5 ile 10 dk da bir sancı olurken şimdi daha geç oluyor..sizce normalmi?
Nişan geldiği gün dogum olurmu
Ben bazen gözün bir ağız bezi örtüyorum ama hafif dalmaya başladıktan sonra. Yoksa istemiyor örtüyü. Ya da bere takıyorum kafasına önce, sonra uyutuyorum ve bereyi gözüne kadar indiriyorum. Öyle daha uzun süre uyuyor.Gece sıkıntı yok cnm,, gündüz nasıl karartabilirim? O konuda hiçbi fikrim yok :)
Niye ole dedin kizzzz
Bende memeler dolu olduğu için olmuştu. Sağdım tamamını sonra geçti ama o günden beri gece üşümem ve terlemem geçmedi. Üzerime nevresim seremezken yorganla yatmaya başladım kalkınca da sabahlik giyiyorum çok terlediysem. Sağ sutlerini her emzirmeden sonra, boşalt iyice. Üşüme de, dikkat et kendine. Geçmiş olsun, biter bir an önce inşallah.Kızlar dünden beri bi titreme tuttu beni ama öyle böyle deil..yorgan battaniye ne varsa alıyorum üstüme çok üşüyorumsonra birden terleme geliyo ateşim falan çıkıyo çocuğu emzircek dermanım bile kalmiyo yemek de yiyemiyorum midem bulaniyo 2 gündür duş alma haricinde hiç kalkmadim yataktan benim gibi olan var mı ne yapmam gerek çocuğum aç kalıyo yaaa
bizimki annemler gittikten sonra huy degistirdi. dun aklima geldi o zamandan beri ben hic rezene icmedim. dun aksam ictim 1 bardak. geceyi cok rahat gecirdik. tesaduf muydu bilmiyorum ama dene istersen.Yok alamıcam :))) böyle biraz uyumuş oluyorum en azından,, gündüz o uyusa da ben uyuyamam çünkü :) ya aslında sürekli anakucağına koyarsam kısa kısa da olsa uyuyo... ama ona fazla alışırsa gece de sürekli sallanarak uyumak ister diye korkuyorum,,, bi de vücudu rahatsız oluyo mudur uzun süre onda yatınca diye de üzülüyorum
benimki de baya yumusadi ama hala duzelmis degil. o memeyi daha cok veriyorum emsin diye. emerken de masaj yapiyorum. zaten bu angorjman denilen hadise 1-7 gun suruyormus. israrla sagip emziriyorum. zaten emzirmezsem agri ve sizlama basliyor.Canım benim göğsümdeki tıkanıklık düzeldi. Ben bol masaj yaptım süt gelmemeye başlamıştı en son. Denizde emmek istemiyordu. Süt gelmesede sağdım. 2 gün sonra denizi emzirirken bir anda çocuk tıkanmaya başladı ama öyle böyle değil gözlerini kocaman açmış korktumda. Memeyide bırakmıyor. Çıkarttım ağzından meğer kanal açılmış nasıl sütler fışkırıyor. Boşa gittibiraz sütler gücü yetmedi kuzumun emmeye. Ama bende rahatladım. Şimdi hiç riske atmıyorum. Deniz emdiketen sonra sağıyorum tam boşalsın diye. Ben bitti sanıyordum ama süt geliyor yinede onlarıda dolaba atıyorum. Sanada tavsiye ederim. Çünkü bir kez kanal tıkandıysa bir daha olma olasılığı yüksekmiş. Düzeldikten sonra memeyi tamamen boşaltmaya çalış canım tekrar olmasın.
cok enteresan en ufak bir urpertide benimkiler sizlamaya basliyor ince ince. sana da oluyor mu?Bende memeler dolu olduğu için olmuştu. Sağdım tamamını sonra geçti ama o günden beri gece üşümem ve terlemem geçmedi. Üzerime nevresim seremezken yorganla yatmaya başladım kalkınca da sabahlik giyiyorum çok terlediysem. Sağ sutlerini her emzirmeden sonra, boşalt iyice. Üşüme de, dikkat et kendine. Geçmiş olsun, biter bir an önce inşallah.
ne bileyim oyle geldi. sartlama da kendiniNiye ole dedin kizzzzayyyy icinemi doqdu yoksa keske yaaa
suan esimle birlikteyiz. annemler gideli 1 hafta oluyor. bayram sonrasi esim de isbasi yapinca tek kalicaz. yani guzel uyursa evi de hallederim. yeter ki sakin olsun.Yani evin düzeni için bişey diyemicem cnm,, ben hiç iş yapamıyorum çünkü,, ama emin ol bebeğin daha sakin olucak yalnız kaldığınızda :)
İnşallah canim cok tesekkur ederim..ilk isim sağmak olacak sutumuBende memeler dolu olduğu için olmuştu. Sağdım tamamını sonra geçti ama o günden beri gece üşümem ve terlemem geçmedi. Üzerime nevresim seremezken yorganla yatmaya başladım kalkınca da sabahlik giyiyorum çok terlediysem. Sağ sutlerini her emzirmeden sonra, boşalt iyice. Üşüme de, dikkat et kendine. Geçmiş olsun, biter bir an önce inşallah.
Oluyor olmaz mı! Sanki uçlarında titreşim var gibi hem de :)cok enteresan en ufak bir urpertide benimkiler sizlamaya basliyor ince ince. sana da oluyor mu?
Evin peşinde koşarken uykunu ve beslenmeni ihmal etme, ben yalnız kaldığım ilk iki günde o sutsuz günlerimi yaşadım. Ev o kadar da önemli değil bir süre daha, bebeğin beslenmesi ve senin onu besleyebilecek güçte kalman en önemlisi.suan esimle birlikteyiz. annemler gideli 1 hafta oluyor. bayram sonrasi esim de isbasi yapinca tek kalicaz. yani guzel uyursa evi de hallederim. yeter ki sakin olsun.
Düşün nasıl bi çaresizlik,Ben senden de o teklifin gelmesine şaşırdım yalnız, gerçi insan dayanamıyor o kadar ağlamasını kendini yıpratmasına, bir de sizi yıpratıyor tabi ki.
Bu veletler bize tüm yapmam dediklerimizi yedirecek sırayla. Belki de dertleri budur :)
Neyse geçmiş olsun, sen de iyice dinlen sıradaki nöbete kadar güç topla süt topla.
Evet kesinlikle ben de çok çocuklu ortama girmemeye çalışıyorum, kapalı ortamda da çok durmuyorum, ne olur ne olmaz. Ay bir salgın eksiğimiz vardı tam oldu, yakında okullar da açılıyor bitmez de bu salgın
Üstünkörü bir baktım salginla ilgili bir bilgi yok ama varsa bile haber olana kadar daha çok çocuğun hasta olması gerekir. Dikkat etmek lazım.
inşallah geçerler canım ya. inşallah sağlıklıdırlarBenimki dr geçemedi başka hastanede yapıldı 13. Gün sanırım ondan da kaldı 1 ay sonrası yapılan bera testi ver ona gidecez bayram sonrası bakalım küçük olduğu için kulak yapısı tam gelişmedi o yüzden dediler bize inşallah geçerler
peki sizin ailede işitme kaybı olan var mı? benim eşimin tarafında var mesela akraba evliliğinde o yüzden korkuyorumBenimki dr geçemedi başka hastanede yapıldı 13. Gün sanırım ondan da kaldı 1 ay sonrası yapılan bera testi ver ona gidecez bayram sonrası bakalım küçük olduğu için kulak yapısı tam gelişmedi o yüzden dediler bize inşallah geçerler
Ha tabi ayakta sallamadım bunu belirteyim de sadece bu teklifle ne kadar umutsuzluğa düştüğümü anlatmak istedimBen senden de o teklifin gelmesine şaşırdım yalnız, gerçi insan dayanamıyor o kadar ağlamasını kendini yıpratmasına, bir de sizi yıpratıyor tabi ki.
Bu veletler bize tüm yapmam dediklerimizi yedirecek sırayla. Belki de dertleri budur :)
Neyse geçmiş olsun, sen de iyice dinlen sıradaki nöbete kadar güç topla süt topla.
Evet kesinlikle ben de çok çocuklu ortama girmemeye çalışıyorum, kapalı ortamda da çok durmuyorum, ne olur ne olmaz. Ay bir salgın eksiğimiz vardı tam oldu, yakında okullar da açılıyor bitmez de bu salgın
Üstünkörü bir baktım salginla ilgili bir bilgi yok ama varsa bile haber olana kadar daha çok çocuğun hasta olması gerekir. Dikkat etmek lazım.
İyiyim iyiyim :) Şimdilikİyi misin hatun? Sakinledin mi :)
Deme deme ben de ' bu çocuk gece ne güzel uyuyor akşam olsa da dinlensem' dedim, gecesine çocuk delirdi.Duru ona doğru uyudu, 2 de kalktı 3 de tekrar uyudu,, 6 da kalktı şimdi tekrar uyuttum. Bu çocuk gece bu kadar güzel uyurken gündüz neden uyumuyor onu bulmam lazımacaba gece uyuduğu yetiyor mu? O yüzden mi uyumuyo yoksa başka sıkıntılardan mı?
Allah razi olsun canim insaAllahsaqlicakla kavusalim bebelerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?