2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar henüz hastaneye gitmedim sancılarımın sıklaşmasini beklyorum az önce 5 ile 10 dk da bir sancı olurken şimdi daha geç oluyor..sizce normalmi?
Nişan geldiği gün dogum olurmu
Nişan geldikten 1 ila 3 gün arası doğum olabileceğini okumuştum biyerde

Kızlar henüz hastaneye gitmedim sancılarımın sıklaşmasini beklyorum az önce 5 ile 10 dk da bir sancı olurken şimdi daha geç oluyor..sizce normalmi?
Nişan geldiği gün dogum olurmu
Bu sure doğumda kolaylık sağliyormuş dilersen oku Rabbim kolaylık versin inşallah

Eklentiler

• 2017-08-24 18.34.19.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 33
Gece sıkıntı yok cnm,, gündüz nasıl karartabilirim? O konuda hiçbi fikrim yok :)
Ben bazen gözün bir ağız bezi örtüyorum ama hafif dalmaya başladıktan sonra. Yoksa istemiyor örtüyü. Ya da bere takıyorum kafasına önce, sonra uyutuyorum ve bereyi gözüne kadar indiriyorum. Öyle daha uzun süre uyuyor.
Çünkü ben de uyku gözlüğüm olmadan uyuyamayan bir tipim. Karanlık olmazsa olmazım.
Daha doğrusu asrın doğana kadar öyleydi. Şimdi gözüme spot tutsan uyurum :) yorgunluğun bir sınırı Yok günlerdir. :)

Kızlar dünden beri bi titreme tuttu beni ama öyle böyle deil..yorgan battaniye ne varsa alıyorum üstüme çok üşüyorumsonra birden terleme geliyo ateşim falan çıkıyo çocuğu emzircek dermanım bile kalmiyo yemek de yiyemiyorum midem bulaniyo 2 gündür duş alma haricinde hiç kalkmadim yataktan benim gibi olan var mı ne yapmam gerek çocuğum aç kalıyo yaaa

Bende memeler dolu olduğu için olmuştu. Sağdım tamamını sonra geçti ama o günden beri gece üşümem ve terlemem geçmedi. Üzerime nevresim seremezken yorganla yatmaya başladım kalkınca da sabahlik giyiyorum çok terlediysem. Sağ sutlerini her emzirmeden sonra, boşalt iyice. Üşüme de, dikkat et kendine. Geçmiş olsun, biter bir an önce inşallah.

bizimki annemler gittikten sonra huy degistirdi. dun aklima geldi o zamandan beri ben hic rezene icmedim. dun aksam ictim 1 bardak. geceyi cok rahat gecirdik. tesaduf muydu bilmiyorum ama dene istersen.
benimki de baya yumusadi ama hala duzelmis degil. o memeyi daha cok veriyorum emsin diye. emerken de masaj yapiyorum. zaten bu angorjman denilen hadise 1-7 gun suruyormus. israrla sagip emziriyorum. zaten emzirmezsem agri ve sizlama basliyor.

cok enteresan en ufak bir urpertide benimkiler sizlamaya basliyor ince ince. sana da oluyor mu?

Yani evin düzeni için bişey diyemicem cnm,, ben hiç iş yapamıyorum çünkü,, ama emin ol bebeğin daha sakin olucak yalnız kaldığınızda :)
suan esimle birlikteyiz. annemler gideli 1 hafta oluyor. bayram sonrasi esim de isbasi yapinca tek kalicaz. yani guzel uyursa evi de hallederim. yeter ki sakin olsun.

İnşallah canim cok tesekkur ederim..ilk isim sağmak olacak sutumu

cok enteresan en ufak bir urpertide benimkiler sizlamaya basliyor ince ince. sana da oluyor mu?
Oluyor olmaz mı! Sanki uçlarında titreşim var gibi hem de :)

suan esimle birlikteyiz. annemler gideli 1 hafta oluyor. bayram sonrasi esim de isbasi yapinca tek kalicaz. yani guzel uyursa evi de hallederim. yeter ki sakin olsun.
Evin peşinde koşarken uykunu ve beslenmeni ihmal etme, ben yalnız kaldığım ilk iki günde o sutsuz günlerimi yaşadım. Ev o kadar da önemli değil bir süre daha, bebeğin beslenmesi ve senin onu besleyebilecek güçte kalman en önemlisi.

Düşün nasıl bi çaresizlik,

inşallah geçerler canım ya. inşallah sağlıklıdırlar

peki sizin ailede işitme kaybı olan var mı? benim eşimin tarafında var mesela akraba evliliğinde o yüzden korkuyorum

Ha tabi ayakta sallamadım bunu belirteyim de sadece bu teklifle ne kadar umutsuzluğa düştüğümü anlatmak istedim

Deme deme ben de ' bu çocuk gece ne güzel uyuyor akşam olsa da dinlensem' dedim, gecesine çocuk delirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…