2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok sağol cnmm hepiniz öylesiniz, buradaki bütün bebeler şanslı :) bizim boncuk uykuyu hiç sevmediği için kardeşi de uyumasın istiyo... hem uyumasın istiyo hem uslu dursun ağlamasın :))) aslında ben alışkınım ve hazırım, çünkü Ayşe hiç uyumadığı için her türlü aktivitede uzmanlaştık,,, yeter ki şu bir iki ayı atlatayım da o zamanlar gelsin :)

Kocama uyuz oldum, aldı Ayşe'yi gezmeye gitti. Baba kız gidicez diye fitlemiş,, tabi ben olmayınca kural da yok; haliyle kız da dünden razı... kaldım evde bi başıma.. zaten sevmiyorum kızımın bensiz fazla uzaklaşmasını... valla resmen 3 tane çocuğum var, bu nedir ya...

Canım 27.08.2017 doğurdum normal doğum mesajlarımda var doğum hikayem. Bugün 6 günlüğüz iki çocuklu hayat tam bir survivor.

Canım bolbol acı ye doğumdan önce ben öyle yaptum
Biliyorum cnm doğum yaptığını da o yüzden merak ettim ondan sonra hiç yazmadığın için :) tahmin ediyorum zorluğunu, Allah yardım etsin... survivor iyi benzetmeymiş yalnız,, durumu gerçekten çok net özetliyo :)))))

Canım 27.08.2017 doğurdum normal doğum mesajlarımda var doğum hikayem. Bugün 6 günlüğüz iki çocuklu hayat tam bir survivor.

Canım bolbol acı ye doğumdan önce ben öyle yaptum
Ben aciyya bayilirim hamile kaldim kalali yiyorumda canim sanirim baqirsak hareketleri icinmi diyosun ? Bu aralar daha fazla yukleniyim ozaman walla cocuk kipkirmizi doqacak okadar yedimki

Kızlar dün başıma geleni anlatayım size akşam baya uyanık kalmıştı sonra yoruldu ayağımda iki salladım uyudu hemen beşiğine koyayım dedim koydum normalde koyarken mutlaka kıpırdanırdı ama dün hiç kıpırdamadı bende telaşlandım tabi aldım kucağıma hoplattım falan bizim oğluştan tık yok sanki nefes almıyor aldı beni bir telaş yüzüne üfledim birkaç kez sonra ağlamaya başladı sanki nefesi gitmiş gibiydi canımdan can gitti resmen öyle korktumki bişey oldu diye sonra oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra kv geldi evden Yok kızım derin uyumuştur ondan uyanmamıştır dedi inşallah öyle olmuştur sizinde başınıza geldimi hiç böyle birşey
Bütün gece nefesini dinledim ama bizim oğluş baya derin uyuyor galiba

iki kulaginin üzerine de yatirdinmi dediler bana bilerek olmasada yatirmistim...belki suyun kulagindan tam olarak cikmamistir...
baska bebeklerde sonra tekrar deneyecegiz dediklerini duydum hastanede...
sese tepki veriyordur mutlaka denesen

Ben aciyya bayilirim hamile kaldim kalali yiyorumda canim sanirim baqirsak hareketleri icinmi diyosun ? Bu aralar daha fazla yukleniyim ozaman walla cocuk kipkirmizi doqacak okadar yedimki

Evet canım bağırsak hareketlerini hızlandırıyor. Hurma ve günde iki dilim ananasta faydalı bağırsaklara.

Sanırım onlardan daha inatçı olmak gerekiyor. Biz de iki gündür yazdığın gibi mücadele ediyoruz. O zaman inşallah kazanan biz olacağız.

Canım öyle yoğun geçiyor ki günler inan yazmaya fırsat bulamadım

Canım öyle yoğun geçiyor ki günler inan yazmaya fırsat bulamadım
.

Bu arada d vitamini takviyesi ne kullanıyorsunuz biz. acd3 diye bir damla kullanıyoruz.

Kızlar bende sıralamayı

Bez
Besle
Gaz çıkar
Bez çünkü mutlaka kaka yapıyor
Besle
Gaz
Sonrada ıyku
Ve gerçekten 45 dk buluyor uyuyor sonra uyumadıysa biraz daha besliyorum ve uyuyor

Oluyor cnm,, ama bence doğru yapmışsın,, nefes almadığını veya fazla sersem olduğunu düşündüğümde ben de emin olana kadar gerekirse uyandırırım. Büyüğü de hep öyle yaptım.. vücut ısıları düşebilir , şeker düşebilir vs vs... tedbir iyidir bence :)

Deme deme ben de ' bu çocuk gece ne güzel uyuyor akşam olsa da dinlensem' dedim, gecesine çocuk delirdi.
Yalnız bu saat oldu aynı düzen devam yine.. mışıl mışıl uyuyo emip... ya sen sevmiyosun biliyorum ama gerçekten rezenenin faydası var sanırım.. çocuğun gaz sıkıntısı kalmadı diye kestim son hafta ve bütün düzen tekrar şaştı bi kaç günde. İçince yine düzeldi resmen... İki bardak içmeye devam edicem yani... şu havada çorap giymeye bile razı olucam nerdeyse, az kaldı :))))))

tabi canim once bebegim ve ben. vakit kalirsa ev
Maşalllahhhh :)))

11 bucukta uyandi. banyo yaptirdik. simdi emiyor. birazdan pestil olur yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…