İnşallah cnm... başka çocuk olmayınca halloluyor bi şekilde... zaten fazla dağılmıyor da.. bizim şu an mayın tarlası gibi,, annem dün nasıl yürüyebiliyosun bu evde kucağında bebekle dedi :))) legolar, barbieler, tokalar herşey potansiyel tehlike :) ama mutluyuz işte.. gerisi boş... sen zaten beceriklisin,, düzen de seviyodun yanlış hatırlamıyosam,, yaparsın her türlü,, yeter ki mutlu olun :)suan esimle birlikteyiz. annemler gideli 1 hafta oluyor. bayram sonrasi esim de isbasi yapinca tek kalicaz. yani guzel uyursa evi de hallederim. yeter ki sakin olsun.
Az öncebizimki annemler gittikten sonra huy degistirdi. dun aklima geldi o zamandan beri ben hic rezene icmedim. dun aksam ictim 1 bardak. geceyi cok rahat gecirdik. tesaduf muydu bilmiyorum ama dene istersen.
benimki de baya yumusadi ama hala duzelmis degil. o memeyi daha cok veriyorum emsin diye. emerken de masaj yapiyorum. zaten bu angorjman denilen hadise 1-7 gun suruyormus. israrla sagip emziriyorum. zaten emzirmezsem agri ve sizlama basliyor.
Cnm ağız bezine dikkat,, emebiliyorlarmış onu,, tıkanmasın çocuk. İyi geliyo ama ben onu duyduktan sonra örtmedim hiç korkudan.Ben bazen gözün bir ağız bezi örtüyorum ama hafif dalmaya başladıktan sonra. Yoksa istemiyor örtüyü. Ya da bere takıyorum kafasına önce, sonra uyutuyorum ve bereyi gözüne kadar indiriyorum. Öyle daha uzun süre uyuyor.
Çünkü ben de uyku gözlüğüm olmadan uyuyamayan bir tipim. Karanlık olmazsa olmazım.
Daha doğrusu asrın doğana kadar öyleydi. Şimdi gözüme spot tutsan uyurum :) yorgunluğun bir sınırı Yok günlerdir. :)
Ben de sabah akşam mı yıkasam diyorum :)))))tabi canim once bebegim ve ben. vakit kalirsa ev
11 bucukta uyandi. banyo yaptirdik. simdi emiyor. birazdan pestil olur yine :))
Rezeneyi poşet çay olarakmı tüketiyorsun canımYalnız bu saat oldu aynı düzen devam yine.. mışıl mışıl uyuyo emip... ya sen sevmiyosun biliyorum ama gerçekten rezenenin faydası var sanırım.. çocuğun gaz sıkıntısı kalmadı diye kestim son hafta ve bütün düzen tekrar şaştı bi kaç günde. İçince yine düzeldi resmen... İki bardak içmeye devam edicem yani... şu havada çorap giymeye bile razı olucam nerdeyse, az kaldı :))))))
Bu gece de aynısını yaparsa rakı bile içerim uyusun diyeYalnız bu saat oldu aynı düzen devam yine.. mışıl mışıl uyuyo emip... ya sen sevmiyosun biliyorum ama gerçekten rezenenin faydası var sanırım.. çocuğun gaz sıkıntısı kalmadı diye kestim son hafta ve bütün düzen tekrar şaştı bi kaç günde. İçince yine düzeldi resmen... İki bardak içmeye devam edicem yani... şu havada çorap giymeye bile razı olucam nerdeyse, az kaldı :))))))
Yok yok gayet iyi anlatıyosun,, anlıyorum yani :)) bi dene bence. Mükemmelliyetçi olduğun için de hırpalanıyosun çünkü. Ama işte dört dörtlük olamıyo... gaz ilacı da tamam da bu altı üstü bitki çayı kuzum ya :) varsay ki baharatlı yemek yedin :) yıpranmamak mümkün değil, bi de arabayla dolaştırıyosunuz falan; ekstra yorgunluk sanaBu gece de aynısını yaparsa rakı bile içerim uyusun diyeya çok yıprandım gerçekten anlatamıyorum
Günaydın kizlar canim bende fikir olsun diye yazim dedim. rezene aktardan tohum olarak alıp iciyorym ben çook faydasini görüyorum her cocugymda kullandim hatta bebek cok gazliysa onada cay kasigiyla verdim dr izin vermisti. inan süte ve uykuya çok etkisi var tavsiyw ederim.Rezeneyi poşet çay olarakmı tüketiyorsun canım
Yok humananınkini alıyoruz. Still tea de humananın alıyorum. Bu arada yazıcam hep unutuyorum. Bu lactamilin tozları var ya hani kakaolu falan da olan, ondan alırsanız tarihini sakın geçirmeyin,, ben Ayşe'de yaptım onu ve içi olduğu gibi kurt dolmuştu,, gözümün önünden gitmiyo hala.. alamıyorum da o yüzden...Rezeneyi poşet çay olarakmı tüketiyorsun canım
canım sese tepki vermiyor henüz 4 günlük olduk bugün. tam kulağının üzerine yarmıyo ki kafayı hepyumarı kaldrıyo tam yatırmaya özen gösteriyim o zamaniki kulaginin üzerine de yatirdinmi dediler bana bilerek olmasada yatirmistim...belki suyun kulagindan tam olarak cikmamistir...
baska bebeklerde sonra tekrar deneyecegiz dediklerini duydum hastanede...
sese tepki veriyordur mutlaka denesen
Normal deniyo cnm,, biraz daha bekle bakalım.. burada aynı şeyi yaşayan arkadaşlar oldu, onlar daha iyi yardımcı olur tabi ama bi iki gün yapmamasından zarar gelmez diye biliyorum ben.4 günlüğüz bebeğim 24 saattir kakasını yapmadı öncesinde normal yapıyordu böyle yapmaması normal midir endişelendim
4 günlükken her sese tepki vermez zaten cnm.. belki ani seslere kapı çarpmasına falan.. telaşlanma yani, genelde ilk gün geçmeseler bile bir hafta sonra geçiyorlarmış testi...canım sese tepki vermiyor henüz 4 günlük olduk bugün. tam kulağının üzerine yarmıyo ki kafayı hepyumarı kaldrıyo tam yatırmaya özen gösteriyim o zaman
Normal cnm... kardeş durumları nasıl gidiyo, alıştılar mı birbirlerine?
Bizde bera testi yaptircaz bayramdan sonra..bizde babamda ve kayinvalide de isitme kaybi var..saglikla gecerler insallah testlerden..peki sizin ailede işitme kaybı olan var mı? benim eşimin tarafında var mesela akraba evliliğinde o yüzden korkuyorum
Tanıdığım bi ebe var ona sordum sadece anne sütü alan bebekler 2-3 günde 1 yapabilir diye söyledi ama bilemedim ilk günler çok olup şimdi olmayınca endişelendimNormal deniyo cnm,, biraz daha bekle bakalım.. burada aynı şeyi yaşayan arkadaşlar oldu, onlar daha iyi yardımcı olur tabi ama bi iki gün yapmamasından zarar gelmez diye biliyorum ben.
senin su pozitif soylemlerine bayiliyorum ya insana kendini iyi hissettiriyosun :))İnşallah cnm... başka çocuk olmayınca halloluyor bi şekilde... zaten fazla dağılmıyor da.. bizim şu an mayın tarlası gibi,, annem dün nasıl yürüyebiliyosun bu evde kucağında bebekle dedi :))) legolar, barbieler, tokalar herşey potansiyel tehlike :) ama mutluyuz işte.. gerisi boş... sen zaten beceriklisin,, düzen de seviyodun yanlış hatırlamıyosam,, yaparsın her türlü,, yeter ki mutlu olun :)
aynen rezene canmisAz önceMutella ya aynısını yazdım sonra senin mesajı gördüm. Artık iyice eminim,, rezene candır :))))))
biz 2 gunde bir yikiyoruz. ev serinledi. zaten burnu tikali cocugun hasta etmeyelim rahatlaticaz derkenBen de sabah akşam mı yıkasam diyorum :)))))
Ekmek koyma olayını da hiç duymamıştım.. Dün dışarı çıkarken demişti gece ağlarsa görürsün diye bu gece de yiğitin ağlayacağı tuttuBen en ufacık fırsatta çıkarıyorum. Sonra kv dır dır ediyo hatta bi yerden bi yere giderken çocuğun pusetine ekmek koyuyo yasin yada kuran-ı kerim koyuyo besmele çek besmele diye arkamdan bağırıyooo
inşallah canım ya. insan ister istemwz stres yapıyo. inşallah geçer4 günlükken her sese tepki vermez zaten cnm.. belki ani seslere kapı çarpmasına falan.. telaşlanma yani, genelde ilk gün geçmeseler bile bir hafta sonra geçiyorlarmış testi...
inşallah canım ya.insan ister istemez stres yapıyoBizde bera testi yaptircaz bayramdan sonra..bizde babamda ve kayinvalide de isitme kaybi var..saglikla gecerler insallah testlerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?