2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
suan esimle birlikteyiz. annemler gideli 1 hafta oluyor. bayram sonrasi esim de isbasi yapinca tek kalicaz. yani guzel uyursa evi de hallederim. yeter ki sakin olsun.
İnşallah cnm... başka çocuk olmayınca halloluyor bi şekilde... zaten fazla dağılmıyor da.. bizim şu an mayın tarlası gibi,, annem dün nasıl yürüyebiliyosun bu evde kucağında bebekle dedi :))) legolar, barbieler, tokalar herşey potansiyel tehlike :) ama mutluyuz işte.. gerisi boş... sen zaten beceriklisin,, düzen de seviyodun yanlış hatırlamıyosam,, yaparsın her türlü,, yeter ki mutlu olun :)

Az önce Mutella ya aynısını yazdım sonra senin mesajı gördüm. Artık iyice eminim,, rezene candır :))))))

Cnm ağız bezine dikkat,, emebiliyorlarmış onu,, tıkanmasın çocuk. İyi geliyo ama ben onu duyduktan sonra örtmedim hiç korkudan.

Rezeneyi poşet çay olarakmı tüketiyorsun canım

Bu gece de aynısını yaparsa rakı bile içerim uyusun diye ya çok yıprandım gerçekten anlatamıyorum

Bu gece de aynısını yaparsa rakı bile içerim uyusun diye ya çok yıprandım gerçekten anlatamıyorum
Yok yok gayet iyi anlatıyosun,, anlıyorum yani :)) bi dene bence. Mükemmelliyetçi olduğun için de hırpalanıyosun çünkü. Ama işte dört dörtlük olamıyo... gaz ilacı da tamam da bu altı üstü bitki çayı kuzum ya :) varsay ki baharatlı yemek yedin :) yıpranmamak mümkün değil, bi de arabayla dolaştırıyosunuz falan; ekstra yorgunluk sana

Günaydın kizlar canim bende fikir olsun diye yazim dedim. rezene aktardan tohum olarak alıp iciyorym ben çook faydasini görüyorum her cocugymda kullandim hatta bebek cok gazliysa onada cay kasigiyla verdim dr izin vermisti. inan süte ve uykuya çok etkisi var tavsiyw ederim.

Yok humananınkini alıyoruz. Still tea de humananın alıyorum. Bu arada yazıcam hep unutuyorum. Bu lactamilin tozları var ya hani kakaolu falan da olan, ondan alırsanız tarihini sakın geçirmeyin,, ben Ayşe'de yaptım onu ve içi olduğu gibi kurt dolmuştu,, gözümün önünden gitmiyo hala.. alamıyorum da o yüzden...

4 günlüğüz bebeğim 24 saattir kakasını yapmadı öncesinde normal yapıyordu böyle yapmaması normal midir endişelendim

iki kulaginin üzerine de yatirdinmi dediler bana bilerek olmasada yatirmistim...belki suyun kulagindan tam olarak cikmamistir...
baska bebeklerde sonra tekrar deneyecegiz dediklerini duydum hastanede...
sese tepki veriyordur mutlaka denesen
canım sese tepki vermiyor henüz 4 günlük olduk bugün. tam kulağının üzerine yarmıyo ki kafayı hepyumarı kaldrıyo tam yatırmaya özen gösteriyim o zaman

4 günlüğüz bebeğim 24 saattir kakasını yapmadı öncesinde normal yapıyordu böyle yapmaması normal midir endişelendim
Normal deniyo cnm,, biraz daha bekle bakalım.. burada aynı şeyi yaşayan arkadaşlar oldu, onlar daha iyi yardımcı olur tabi ama bi iki gün yapmamasından zarar gelmez diye biliyorum ben.

canım sese tepki vermiyor henüz 4 günlük olduk bugün. tam kulağının üzerine yarmıyo ki kafayı hepyumarı kaldrıyo tam yatırmaya özen gösteriyim o zaman
4 günlükken her sese tepki vermez zaten cnm.. belki ani seslere kapı çarpmasına falan.. telaşlanma yani, genelde ilk gün geçmeseler bile bir hafta sonra geçiyorlarmış testi...

Normal deniyo cnm,, biraz daha bekle bakalım.. burada aynı şeyi yaşayan arkadaşlar oldu, onlar daha iyi yardımcı olur tabi ama bi iki gün yapmamasından zarar gelmez diye biliyorum ben.
Tanıdığım bi ebe var ona sordum sadece anne sütü alan bebekler 2-3 günde 1 yapabilir diye söyledi ama bilemedim ilk günler çok olup şimdi olmayınca endişelendim

senin su pozitif soylemlerine bayiliyorum ya insana kendini iyi hissettiriyosun :))
Az önce Mutella ya aynısını yazdım sonra senin mesajı gördüm. Artık iyice eminim,, rezene candır :))))))
aynen rezene canmis
Ben de sabah akşam mı yıkasam diyorum :)))))
biz 2 gunde bir yikiyoruz. ev serinledi. zaten burnu tikali cocugun hasta etmeyelim rahatlaticaz derken

Ben en ufacık fırsatta çıkarıyorum. Sonra kv dır dır ediyo hatta bi yerden bi yere giderken çocuğun pusetine ekmek koyuyo yasin yada kuran-ı kerim koyuyo besmele çek besmele diye arkamdan bağırıyooo
Ekmek koyma olayını da hiç duymamıştım.. Dün dışarı çıkarken demişti gece ağlarsa görürsün diye bu gece de yiğitin ağlayacağı tuttu dedim kesin dışarı çıktığı için oldu diyecek. Yiğitte emerken inanılmaz hava yuttu sinirlendi midesi gaz doldu hiç uyumadı da uyutmadı da. Sabah çok gergindim iyiki düşündüğüm gibi demediler yoksa o gerginlikle kalplerini kırabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…