2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evet gorumcemin kizina oyle yapmıştık...hatta ben kizimi emzirirken bir yandan da onun basini oksardim...once onu sevmeden opmeden kendi kizimi sevmezdim...zda olsa kiskanclik oluyor yinede ...hayirlisi bakakim
Herkese günaydınlar hanımlar...

Aşırı kasılmalarım var özellikle geceleri uyurken kasıntıyla uyanıyorum... Cuma gideceğim doktora.. ilk çocuğumda magnezyum kaybındandı ama zaman olarak erken...
ewet erken başlamış canm kasılmalar,dr seni bilgilendirecektir, sormayı unutma sakın, bazen ben soracagım soruları heyecandan unutuyorum da önceden kağıda not almak kurtarıcı olabiliyor

Kızlar göbüşler ne durumda benim sanki küçüldü gibi Yarını iple çekiyorum kontrol var

kızlarr sizede sıcak basmaları oluyor mu,bu soğuk hawalarda gece sıcak basıyor yanıyorum sanki ara ara

kızlarr sizede sıcak basmaları oluyor mu,bu soğuk hawalarda gece sıcak basıyor yanıyorum sanki ara ara

Ah olmaz mı canım? Çok fena ateş basıyor 2-3 gündür. Boynum, yüzüm yanıyor bir anda. Bir de onunla beraber mide bulantısı. Geçen gece bir baktım üstümü açmışım öyle uyuyorum ki normalde yorganla ben ayrılmaz bütünüzdür geceleri Bugünleri de görcekmişiz demek.

Kızlar benim bugün ikili test var. Eğer kar yağışı engel olmazsa miniğimi ultrasonda görücem 4-5 saate. Çok heyecanlıyım Geceleri arada uyanıyorum, diyorum keşke yanımdaki beşikte olsa alsam emzirsem, sevsem. Şimdiden annelik duyguları sarmaya başladı beni. İlk anneliğim olcak kısmetse, anne olanlar bilir. Baya yoğun bir duyguya benziyor. İnşallah hepimize tatmak nasip olur.

Beşiği aldınız mı canım Biz de yer açtık yatak odasında beşik için..

Beşiği aldınız mı canım Biz de yer açtık yatak odasında beşik için..

Yok canım henüz almadık. Yani beşikte hayalimde Öyle hayaller kuruyorum arada... Bizim de beşiğin yeri belli. Alışverişi 6-7.aydan sonra yaparız diye düşünmüştüm. O günleri görürüz inşallah.

bende çok üşüyen biriyimdir normal de yazları bile uzun kollu pijama ile yatarım alışkanlık işte, ama bu havalarda yanma gelinc, hormonlardan demekki canm yakıyor bizi

inşallah sen ve burdaki herkes hayallerine ve bebeklerine sağsalim kavuşurlar canm
hayırlı haberler ile gelirsin canm inşallah kar engel olmaz da bebeğini görebilirsin...

inşallah gidebilirsin canım. Senin de fotoları yorumlayalım usta sensin ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…