dene dene. esim yapiyor 2dir ise yariyor valla :)))Buradayım tâbi yıkılmadım ayaktayım, yıkılmadım oturuyorum aslında
Ya bunu daha izlemiştim ama alıcı gözle izleyince çok komik geldi harika bi yöntem deniycem kesin
Günde 2 bardağa kadar normal diyorlardı neden ara verin yazıyor acaba, açıklamış mi?Bu rezeneyi tüketirken bir müddet ara verin yazıyor nette. Hergün 1 bardak içsek nolur ki
Kestikten sonraki kilo alımına bak, doymasa kilo alımı düşük olur. Elinde net sayılar olduktan sonra herkesi gönül rahatlığıyla susturup tersleme hakkın olur. Zaten her şey stres yapıyor bu dönemde üstümüzde bir de sütüm yetmiyor deyip strese sokmasınlar seni.Bebek çok şükür memeyi kabul ediyor sütümde geliyor ama bizimkiler doyduğuna tatmin olmadıkları için sağ sütünü verelim bakalım dediler. Hem yatmadan önce biberonla tam doyur da gece uzunca süre uyanmasın dediler bende 2-3 kez sağdım böyle yaptım ama beslenme düzeninde herşey normalken biberon sokmayım dedim ve kestim i. Şimdi de doymuyo bebek seni de uyandırıyor saat başı diyorlar. Başta hata yaptım biberon vermekle aslında.
Göbek düşmüştü değil mi? Kan çok mu birkaç damla mı? Bizim göbekte de kan olmuştu 2 gün sonra durdu. Kan pıhtısı kalmış doktor temizledi onu başka bir şey yapmadı. Bazı doktorlar da k vitamini iğnesi yapıyorlarmış pıhtılaşmadı diye. Duruma göre değişiyor sanırım. Kontrol çok uzak değilse ve kan da azsa kontrolü bekle ya da bir randevu al kendi doktoruna sor.Kızlar ya göbeği iki kere kanadı normal mi acaba? Kurumuş oluyor açtığımda bakıyorum bi kaç damla kan var.
Ay ne kadar Minik bebekler, çocuklar ne çabuk büyüyor ya :)oo @Mutella da burdaymis :))cigdemselvi sen de gelmissin :)))
A AysheDuruGretchen Grundler
test ettik onayladik ise yariyor
agzindan ruzgar almasin diye emzik vermekBenim kv yanıma gelirken süslü püslü bi battaniye ördürmüş ne zaman gezmek istesem bu battaniyeyi de götür o kadar ördürdüm millet görsün diyor :)) bende sevinsin diye örttüm yiğitin üstüne ama sonuç ortada :) bide ağzından rüzgar almasın diye emzik veriyorlar :)
biz ellerini onde birlestirmeden denedik. o ise yaradi valla.Günde 2 bardağa kadar normal diyorlardı neden ara verin yazıyor acaba, açıklamış mi?
Kestikten sonraki kilo alımına bak, doymasa kilo alımı düşük olur. Elinde net sayılar olduktan sonra herkesi gönül rahatlığıyla susturup tersleme hakkın olur. Zaten her şey stres yapıyor bu dönemde üstümüzde bir de sütüm yetmiyor deyip strese sokmasınlar seni.
Göbek düşmüştü değil mi? Kan çok mu birkaç damla mı? Bizim göbekte de kan olmuştu 2 gün sonra durdu. Kan pıhtısı kalmış doktor temizledi onu başka bir şey yapmadı. Bazı doktorlar da k vitamini iğnesi yapıyorlarmış pıhtılaşmadı diye. Duruma göre değişiyor sanırım. Kontrol çok uzak değilse ve kan da azsa kontrolü bekle ya da bir randevu al kendi doktoruna sor.
Ay ne kadar Minik bebekler, çocuklar ne çabuk büyüyor ya :)
Barış ellerini veriyor my ağlarken, az önce denedim bizim kız vermedi. Ama yogun ağlama zamanında tekrar deneyecegim madem işe yaradı diyorsun :)
inşallah canım. salı gününü bekliyorum kontrol o zamanCanım bizi işitme testine doğduktan 5 gün sonra çağırdılar hatta bir kağıt vermişlerdi orda yazıyordu işitme testine gelmeden en az 3 gün önce banyo yapması gerekiyor diye içini ferah tut hemen yaptıkları için olumsuz olmuştur büyük ihtimalle
O zaman ellerini tutamazsam ben de öyle denerim :)biz ellerini onde birlestirmeden denedik. o ise yaradi valla.
Evet düştü göbeği bir kaç damla oldu iki kere altını açtığımda gördüm. Neyse arkadaşıma sordum sorun yok dedi ama yine bi doktora götürünce söyleriz. Bir de sağlık ocağına gideceğiz de peki çocuk doktoruna da mi hemen gitmemiz lazım. Bize kimse bir şey demedi yaaa devlet hastanesi oluncaGünde 2 bardağa kadar normal diyorlardı neden ara verin yazıyor acaba, açıklamış mi?
Kestikten sonraki kilo alımına bak, doymasa kilo alımı düşük olur. Elinde net sayılar olduktan sonra herkesi gönül rahatlığıyla susturup tersleme hakkın olur. Zaten her şey stres yapıyor bu dönemde üstümüzde bir de sütüm yetmiyor deyip strese sokmasınlar seni.
Göbek düşmüştü değil mi? Kan çok mu birkaç damla mı? Bizim göbekte de kan olmuştu 2 gün sonra durdu. Kan pıhtısı kalmış doktor temizledi onu başka bir şey yapmadı. Bazı doktorlar da k vitamini iğnesi yapıyorlarmış pıhtılaşmadı diye. Duruma göre değişiyor sanırım. Kontrol çok uzak değilse ve kan da azsa kontrolü bekle ya da bir randevu al kendi doktoruna sor.
Ay ne kadar Minik bebekler, çocuklar ne çabuk büyüyor ya :)
Barış ellerini veriyor my ağlarken, az önce denedim bizim kız vermedi. Ama yogun ağlama zamanında tekrar deneyecegim madem işe yaradı diyorsun :)
Şuan için için ağlıyorum. Eşime iki çift laf ettim k.valide duyacak şekilde. Dedimki yatalak olsam sizden bir kişi bir bardak su vermez bana dedim. Şimdi yalandan ağlamaları başlarsa şaşmam. Hastaneden geldiğimden beri yemek hariç evin her işi bende. Eşim güya yardımcı. İki üç gün önce naz niyaz evi süpürdü. Bugün yine süpürülecek adam uyuyor. K.valide zaten hiç oralı değil. Sinirimden kalktım önce öğlen bulaşıklarını yıkadım. Sonra bütün evi süpürdüm. Sezeryan dikişlerini zorlamayayım diye oklavayı baston niyetine kullandım. Adamın mutfak ortasına bıraktığı çoraplarını uyurken suratının ortasına koydum. Uyanmış yatağın kenarına koymuş. Bu neden suratımda bile demedi. Şimdi ana oğul sohbet ediyorlar. Delircem. Şeytan diyor ki cinnet geçir. İlk uçakla yolla kadını... Allahım sabır. Salı günü gidiyor. Kendini zorla getirtti. Hiçbir halta yaramayacağını biliyordum ama yinede sinirime engel olamıyorum.Saol cnm,, inşallah :) bebeğin güzel toparlamış, sevindimdiğer sıkıntıların da hemen geçer inşallah. Bu dönemde sinir savaşları çok oluyo malesef,, hele ki muhatabın hoşgörüsüzse... hiiiç germe kendini,, yazmak istersen de yaz,, buradaki kimse rahatsız olmaz bence :)
Süper :) yakında o da geçer cnm ,, bizimki yaklaştırıyor ama kendi de kontrolü ele alıyor :)) muhakkak "o benim kardeşim" mesajı içeren hareketler, ilgiyi bölüşme çabaları... idare etmeye çalışıyoruz tabi ama bazen çok zor oluyor :)K
Çok şükür iyi canım kabullendi kardeşini seviyor felan ama anneanne ve babaanneyi bebeğe yaklaştırmıyor kıskanıyor.
saat 4ten beri uyutmaya calisiyoruz basladik yine
Valla inanırım çünkü yiğidi emzirirken memeyi ıslarla tutmayıp tek bir noktaya bakıyor bekliyorum hemen patır kütür sesler gelmeye başlıyor:)) odaklanma önemli :)haha. gecen kitapta okudum. bebegin yuzu sana donukken poposuna pit pit vurursak ona bi odak noktasi vermis olurmusuz daha rahat gaz cikarirmis. ama tabi tutus nasil olur onu cozemedim :)
Değişik yöntemleri var bu annelerinagzindan ruzgar almasin diye emzik vermek
Bizim doğumdan sonraki 2. Gün kanadı hastanede tuttular K vitamini yaptılar sonra bir daha olmadı ama badisine falan lekesi çıkıyordu açtığımda kurumuş oluyordu. Alkolle temizle çiş değmesin demişlerdi geçti şimdi. Göbeği düşene kadar sende bi doktor kontrolünde ilerle istersenKızlar ya göbeği iki kere kanadı normal mi acaba? Kurumuş oluyor açtığımda bakıyorum bi kaç damla kan var.
Yok canım inşallah geçer sorun olmadan ben bayağı stres yapmıştım ama şimdi sesleri algılıyor bence o yüzden dert etmiyorum çokpeki sizin ailede işitme kaybı olan var mı? benim eşimin tarafında var mesela akraba evliliğinde o yüzden korkuyorum
Yalnız bu saat oldu aynı düzen devam yine.. mışıl mışıl uyuyo emip... ya sen sevmiyosun biliyorum ama gerçekten rezenenin faydası var sanırım.. çocuğun gaz sıkıntısı kalmadı diye kestim son hafta ve bütün düzen tekrar şaştı bi kaç günde. İçince yine düzeldi resmen... İki bardak içmeye devam edicem yani... şu havada çorap giymeye bile razı olucam nerdeyse, az kaldı :))))))
Bayramdan sonra göstereceğim doktora. sağ ol:) göbeği düştüğü halde kanıyor bu aradaBizim doğumdan sonraki 2. Gün kanadı hastanede tuttular K vitamini yaptılar sonra bir daha olmadı ama badisine falan lekesi çıkıyordu açtığımda kurumuş oluyordu. Alkolle temizle çiş değmesin demişlerdi geçti şimdi. Göbeği düşene kadar sende bi doktor kontrolünde ilerle istersen
Ancak cevaplayabildim canm 24. Gündeyiz. Üç akşamdır aynı saatlerde bişeyler oluyor çocuğa ama dün akşamki ağlama kesintisizdi resmen meme harici eşimde evde yoktu artık en sonunda beraber ağlamaya başladık.bu aksam esim soyledi bebekli arkadasindan duymus. kizamik salgini varmis suriyeliler yuzunden. hatta 1 yasinda vurulan kizamik asisi 6. aya cekilmis. arastirmadim dogrulugunu bilmiyorum ama yine de gidilen yerlere dikkat etmekte fayda var diye dusunuyorum :)
buyume atagi olabilir kacinci haftadasiniz?
kendi profil sayfana gir avatar resminin hemen altinda ozel baslik yaziyor.
memedeyse bizimki de aglamiyor :)) 4.ye koyuyorum yatagina 3 dk surmuyor uyanmasi. gozleri kipkirmizi oldu. kucakta da durmuyor agliyor. illa meme. bu banyo sonrasi halimiz bu aradaAynen,, Allahtan fazla ağlamıyor.. meme, gak guk, çiş kaka ve anakucağı döngüsündeyiz :) o kadar da olsun ama,, strese sokmıcam kendimi :) banyodan sonra umutluyum :)))
Aynen bizimkide gece uyandığında gezmek istiyor başka susmuyor.. Yarın bizimkilerde gidecekler kv kp kalacak ama onlar çok kucağa almıyorlar zaten. İnşallah istediğimiz düzeni kurabiliriz biran önceAynı sorun bizdede var :)
Ben annemlerde kalıyorum.eve gelen herkes bizim odaya dalıyo uyuyan çocuk uyansın diye bakıyolar :) uykusunda seviyolar çocuğu.kucağa alıştı şimdide.özellikle gece uyandığında kucakta gezmek istiyor.
Yarın evimize geçicez.zor olucak onlar için ama bizimde düzenimizi kurmamız gerekiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?