2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bu sefer tutmadi galiba. bizimki 4ten beri simdi uyudu. uyanmazsa...
Benimki 3 ten beri uyumadı şuan memede savaş veriyorum. Darısı başıma :)
Cinnet geçiricem.
Banyo da yaptık. Ümitliydim banyoda yorulur diye ama nafile. Az önce iç çamaşırlarımla balkona çıkıp bornoz asacaktım

Aklımı yitiricem. Memede kavga ediyor en son bayılıyor ama anında yine ayılıyor ve sil baştan.
Uyumadı ya şimdi yorgunluktan uykuya dalamıyor zavallı.
Bakalım nöbet ne zaman bitecek.

Biz de slingde savaş veriyoruz misafir var üstelik bir aile de geliyor iki küçük çocuklu
Valla küsmezdim 40 ı çıkmamış çocuğun evine gelmelerine gerek yoktu

tabiki uyandi. ben bu zamanlarda artik ac oldugunu dusunup varsa sut yoksa mama veriyorum. ardindan hemen uykuya daliyor. o zaman gercekten acmis bu cocuk diyorum. sutum varken mama vermek hic hosuma gitmiyor ama meme olculebilir bisey olmadigindan anlayamiyorum doyuyor mu ne kadar emiyor. o yuzden son care biberon oluyor malesef

Canım kendine stres yapma bak lohusasın bi de,eşini al karşına konuş bence güzel güzel... anlat sıkıntılarını, bazıları imadan anlamayabilir.kendini üzme,bebeginde stresini üzüntünü hisseder,sütünü etkiler fln

@garipkedi bizimde oldu 5-6 defa doktora götürdük temizledi,k vitamini yaptılar.sonra oldugunda da hastane yakındı götürdük hemsireler temizledi.37 günlük olduk hala icerde kurumus kan var ama kendi kendine gecer dedi salı günü dr kontrolumuz var o temizler artık:) kafana takma yani ama k vitamini asısı yapmaları onemliymis,doktoruyla konus bence

Biz de slingde savaş veriyoruz misafir var üstelik bir aile de geliyor iki küçük çocuklu

aaa olur mu canim,koşa koşa gelmeleri gerekir,kural bu,hem anne hem de bebek tam toparlanmamis olmali
sana gec bile kaldilar,daha 7 8 gunlukken gelmelilerdi

@yasmince19 kızlar bi de rezenenin icine 1 cay kasıgı kimyon atın(3 bardak icin 1 cay kasıgı kimyon) ama aktarda satılandan toz olandan deil o da gazı alıyor,ben 3-4 gündür deniyorum iyi geliyor.

Ya bizimki de bazen banyodan sonra daha da cin gibi oluyor,hiç belli olmuyor yanii durumlar.
Bu arada bende gecen kapı caldı memeler ortada acacaktım valla artık kafa gitti iyice,cok olagan geliyor...

bak saat 4ten 9a kadar uyumadi. bu 5 saatin 4 saati memede gecti. ve yani en kisa emmesi 15-20dk. buna ragmen az once artik ac oldugunu dusundum ve mama verdim. suan misil misil uyuyor. mamanin icine bisey katmiyorlarsa eger cocuk bildigin acmis :)

ya da baska bi aciklamasi varsa bana aciklayin lutfen acmis yanilgisina dusmeyeyim bir daha :))

anakucagi sallaniyor ama kesinlikle durmuyor icinde aglarken sakinlemiyor. yatakodasinda park yatak var o dokunsam sallaniyor zaten ekstra sallanma ozelligine gerek yok :))) ama hic bi turlu bazen kucak cogunlukla meme harici fayda etmiyor
Ağlarken koyarsam benimki de susmuyor,, sakinleştiği bi an hemen koymam lazım :) ne durumdasınız bu arada? Biz yıkadık sarıp sarmaladık sıkıca, iki saattir uyuyo şükür :)
@yasmince19 kızlar bi de rezenenin icine 1 cay kasıgı kimyon atın(3 bardak icin 1 cay kasıgı kimyon) ama aktarda satılandan toz olandan deil o da gazı alıyor,ben 3-4 gündür deniyorum iyi geliyor.
Saol cnm,,yazdım kenara :)

Bizimkinin de göbek çevredinde kurumuş kan gördüm.. Acaba çok ağladığı zamanlarda mı kanıyorki? Gazlı bez kapattım alkol sıktım. Yapacak birşey yok doktora gidince bende söyleyim bari

Di mi ama
Küsmek neymiş, teşekkür edicem.
Biraz ele avuca gelsin de öyle gelsinler.

Ağlarken koyarsam benimki de susmuyor,, sakinleştiği bi an hemen koymam lazım :) ne durumdasınız bu arada? Biz yıkadık sarıp sarmaladık sıkıca, iki saattir uyuyo şükür :)

Saol cnm,,yazdım kenara :)
sakinken koyuyorum zaten de en fazla 5-10 dk duruyor sonra huysuzlaniyor
9da mama verdim. uyuyor simdi. ac olmasindan baska bi aciklamasi olabilir mi bunun?

En azından bir b planın var cepte. O da iyi.
Biz haşa sürünüyoruz.
Bir ara babasına sattım, 4,5dk da duş aldım çıktım
Şimdi mesaiye kaldığım yerden devam
Umarım memede süt yoktur. Bu kadar saat emipte çatlamamasına şaşırıyorum.
Gerçi 7 gibi emdiği sütü ağzından ve burnundan gelmesi vasıtasıyla biraz attı

Sabah kahvaltıya tereyağlı kimyonla başlayıp, akşam sofrayı kimyonla tütsüleyerek günü bitiriyorum.
Hayır sevdiğim de bir baharattı ama artık bö geldi

Aç diilmiş cnm,, şimdi annemle onu konuşuyoduk,, ilk bebeğim olsa bugün saat 5-6 gibi mama verirdim kesin. Verdim de Ayşe'ye... ama seninki açlıktan değil uykusuzluktan yapmış,, içine bişey katmalarına gerek yok,, mama değil süt de versen yine uyur biberonla... verme boşuna bi daha. Gerçekten çok zor... sırf mama olsa neyse, ama hem meme hem mama vermek çok zor istersen sana Duru'nun geçen haftaki nöbetlerinden birinin videosunu göndereyim de için rahat etsin. Normalde doktorun mama verin aç demesini bekliyordum izleyince (ki yine de emin olduğum için vermicektim), ama videoya not olarak ne kadar kilo aldığını yazdım ve hiç öyle bişey demedi. o yüzden kilo alımı iyiyse sakın verme lütfen cnm. Gerekirse ayağında salla,, ona alışması biberona alışmasından çok daha iyi, emin ol :)

Ya bizimki de bazen banyodan sonra daha da cin gibi oluyor,hiç belli olmuyor yanii durumlar.
Bu arada bende gecen kapı caldı memeler ortada acacaktım valla artık kafa gitti iyice,cok olagan geliyor...

Ah o memeler
Hamileyken çok takardım kafama, nasıl emziricem ben, çok hassas memelerim var, huyluyum hem elletmem mememe, hem kimsenin yanında emzirmem ben diye ne söylendim.
Anam şimdi kamu malı olduk

Sabah kahvaltıya tereyağlı kimyonla başlayıp, akşam sofrayı kimyonla tütsüleyerek günü bitiriyorum.
Hayır sevdiğim de bir baharattı ama artık bö geldi
Bana da süt yapsın diye boza alıp durmuşlardı,, Allahtan kıştı da içebildim. Hangi akılla yaptım bilmiyorum tabi :) çok severdim ve aynen bö geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…