bu sefer tutmadi galiba. bizimki 4ten beri simdi uyudu. uyanmazsa...Evet canım nöbetlerimiz örtüşüyor :)
Bebeler anlaşmış gibi:) bize de güzel güzel sohbet etmek düşüyor
Benimki 3 ten beri uyumadı şuan memede savaş veriyorum. Darısı başıma :)bu sefer tutmadi galiba. bizimki 4ten beri simdi uyudu. uyanmazsa...
tabiki uyandi. ben bu zamanlarda artik ac oldugunu dusunup varsa sut yoksa mama veriyorum. ardindan hemen uykuya daliyor. o zaman gercekten acmis bu cocuk diyorum. sutum varken mama vermek hic hosuma gitmiyor ama meme olculebilir bisey olmadigindan anlayamiyorum doyuyor mu ne kadar emiyor. o yuzden son care biberon oluyor malesefBenimki 3 ten beri uyumadı şuan memede savaş veriyorum. Darısı başıma :)
Cinnet geçiricem.
Banyo da yaptık. Ümitliydim banyoda yorulur diye ama nafile. Az önce iç çamaşırlarımla balkona çıkıp bornoz asacaktım
Aklımı yitiricem. Memede kavga ediyor en son bayılıyor ama anında yine ayılıyor ve sil baştan.
Uyumadı ya şimdi yorgunluktan uykuya dalamıyor zavallı.
Bakalım nöbet ne zaman bitecek.
Şuan için için ağlıyorum. Eşime iki çift laf ettim k.valide duyacak şekilde. Dedimki yatalak olsam sizden bir kişi bir bardak su vermez bana dedim. Şimdi yalandan ağlamaları başlarsa şaşmam. Hastaneden geldiğimden beri yemek hariç evin her işi bende. Eşim güya yardımcı. İki üç gün önce naz niyaz evi süpürdü. Bugün yine süpürülecek adam uyuyor. K.valide zaten hiç oralı değil. Sinirimden kalktım önce öğlen bulaşıklarını yıkadım. Sonra bütün evi süpürdüm. Sezeryan dikişlerini zorlamayayım diye oklavayı baston niyetine kullandım. Adamın mutfak ortasına bıraktığı çoraplarını uyurken suratının ortasına koydum. Uyanmış yatağın kenarına koymuş. Bu neden suratımda bile demedi. Şimdi ana oğul sohbet ediyorlar. Delircem. Şeytan diyor ki cinnet geçir. İlk uçakla yolla kadını... Allahım sabır. Salı günü gidiyor. Kendini zorla getirtti. Hiçbir halta yaramayacağını biliyordum ama yinede sinirime engel olamıyorum.
Bizim doğumdan sonraki 2. Gün kanadı hastanede tuttular K vitamini yaptılar sonra bir daha olmadı ama badisine falan lekesi çıkıyordu açtığımda kurumuş oluyordu. Alkolle temizle çiş değmesin demişlerdi geçti şimdi. Göbeği düşene kadar sende bi doktor kontrolünde ilerle istersen
Biz de slingde savaş veriyoruz misafir var üstelik bir aile de geliyor iki küçük çocuklu
Valla küsmezdim 40 ı çıkmamış çocuğun evine gelmelerine gerek yoktu
@yasmince19 kızlar bi de rezenenin icine 1 cay kasıgı kimyon atın(3 bardak icin 1 cay kasıgı kimyon) ama aktarda satılandan toz olandan deil o da gazı alıyor,ben 3-4 gündür deniyorum iyi geliyor.Bence denemekte fayda var.. gerçekten gaz sıkıntısı yaşamıyoruz çünkü içtiğimde.. hatta bugün biogaia da vermedim. Üstüste verince ishsle döndü gibi gelmişti. Daha çok kaka yapınca da daha çok emiyor tabi... bir iki gün keseyim dedim ihtiyaç yokken... ama rezeneye devam tabi :)
Benimki 3 ten beri uyumadı şuan memede savaş veriyorum. Darısı başıma :)
Cinnet geçiricem.
Banyo da yaptık. Ümitliydim banyoda yorulur diye ama nafile. Az önce iç çamaşırlarımla balkona çıkıp bornoz asacaktım
Aklımı yitiricem. Memede kavga ediyor en son bayılıyor ama anında yine ayılıyor ve sil baştan.
Uyumadı ya şimdi yorgunluktan uykuya dalamıyor zavallı.
Bakalım nöbet ne zaman bitecek.
bak saat 4ten 9a kadar uyumadi. bu 5 saatin 4 saati memede gecti. ve yani en kisa emmesi 15-20dk. buna ragmen az once artik ac oldugunu dusundum ve mama verdim. suan misil misil uyuyor. mamanin icine bisey katmiyorlarsa eger cocuk bildigin acmis :)İnşallah öyledir gaz falan ağrısı olmasın da büyüme atağı olsun. Dediğin gibi fazla emiyor ilk defa iki meme birden emdi mesela az uyuyor vs. Valla insan çok kötü oluyor gözünün içine bakıp ağlarken çaresiz gibi oluyosun susmadıkça bi de biryerimi ağrıyor düşüncesi olunca gözler şelale :)
Ağlarken koyarsam benimki de susmuyor,, sakinleştiği bi an hemen koymam lazım :) ne durumdasınız bu arada? Biz yıkadık sarıp sarmaladık sıkıca, iki saattir uyuyo şükür :)anakucagi sallaniyor ama kesinlikle durmuyor icinde aglarken sakinlemiyor. yatakodasinda park yatak var o dokunsam sallaniyor zaten ekstra sallanma ozelligine gerek yok :))) ama hic bi turlu bazen kucak cogunlukla meme harici fayda etmiyor
Saol cnm,,yazdım kenara :)@yasmince19 kızlar bi de rezenenin icine 1 cay kasıgı kimyon atın(3 bardak icin 1 cay kasıgı kimyon) ama aktarda satılandan toz olandan deil o da gazı alıyor,ben 3-4 gündür deniyorum iyi geliyor.
Bizimkinin de göbek çevredinde kurumuş kan gördüm.. Acaba çok ağladığı zamanlarda mı kanıyorki? Gazlı bez kapattım alkol sıktım. Yapacak birşey yok doktora gidince bende söyleyim bari@garipkedi bizimde oldu 5-6 defa doktora götürdük temizledi,k vitamini yaptılar.sonra oldugunda da hastane yakındı götürdük hemsireler temizledi.37 günlük olduk hala icerde kurumus kan var ama kendi kendine gecer dedi salı günü dr kontrolumuz var o temizler artık:) kafana takma yani ama k vitamini asısı yapmaları onemliymis,doktoruyla konus bence
Di mi amaBiz de slingde savaş veriyoruz misafir var üstelik bir aile de geliyor iki küçük çocuklu
Valla küsmezdim 40 ı çıkmamış çocuğun evine gelmelerine gerek yoktu
Aaa lütfen ilk günden gelmeye başladılar lohusa ziyaretini asla es geçmezler. Bu bayram ziyaretiaaa olur mu canim,koşa koşa gelmeleri gerekir,kural bu,hem anne hem de bebek tam toparlanmamis olmali
sana gec bile kaldilar,daha 7 8 gunlukken gelmelilerdi
sakinken koyuyorum zaten de en fazla 5-10 dk duruyor sonra huysuzlaniyorAğlarken koyarsam benimki de susmuyor,, sakinleştiği bi an hemen koymam lazım :) ne durumdasınız bu arada? Biz yıkadık sarıp sarmaladık sıkıca, iki saattir uyuyo şükür :)
Saol cnm,,yazdım kenara :)
En azından bir b planın var cepte. O da iyi.tabiki uyandi. ben bu zamanlarda artik ac oldugunu dusunup varsa sut yoksa mama veriyorum. ardindan hemen uykuya daliyor. o zaman gercekten acmis bu cocuk diyorum. sutum varken mama vermek hic hosuma gitmiyor ama meme olculebilir bisey olmadigindan anlayamiyorum doyuyor mu ne kadar emiyor. o yuzden son care biberon oluyor malesef
Sabah kahvaltıya tereyağlı kimyonla başlayıp, akşam sofrayı kimyonla tütsüleyerek günü bitiriyorum.@yasmince19 kızlar bi de rezenenin icine 1 cay kasıgı kimyon atın(3 bardak icin 1 cay kasıgı kimyon) ama aktarda satılandan toz olandan deil o da gazı alıyor,ben 3-4 gündür deniyorum iyi geliyor.
Aç diilmiş cnm,, şimdi annemle onu konuşuyoduk,, ilk bebeğim olsa bugün saat 5-6 gibi mama verirdim kesin. Verdim de Ayşe'ye... ama seninki açlıktan değil uykusuzluktan yapmış,, içine bişey katmalarına gerek yok,, mama değil süt de versen yine uyur biberonla... verme boşuna bi daha. Gerçekten çok zor... sırf mama olsa neyse, ama hem meme hem mama vermek çok zorbak saat 4ten 9a kadar uyumadi. bu 5 saatin 4 saati memede gecti. ve yani en kisa emmesi 15-20dk. buna ragmen az once artik ac oldugunu dusundum ve mama verdim. suan misil misil uyuyor. mamanin icine bisey katmiyorlarsa eger cocuk bildigin acmis :)
ya da baska bi aciklamasi varsa bana aciklayin lutfen acmis yanilgisina dusmeyeyim bir daha :))
Ya bizimki de bazen banyodan sonra daha da cin gibi oluyor,hiç belli olmuyor yanii durumlar.
Bu arada bende gecen kapı caldı memeler ortada acacaktım valla artık kafa gitti iyice,cok olagan geliyor...
Bana da süt yapsın diye boza alıp durmuşlardı,, Allahtan kıştı da içebildim. Hangi akılla yaptım bilmiyorum tabi :) çok severdim ve aynen bö geldiSabah kahvaltıya tereyağlı kimyonla başlayıp, akşam sofrayı kimyonla tütsüleyerek günü bitiriyorum.
Hayır sevdiğim de bir baharattı ama artık bö geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?