Niye yapıyosun ki cnm? Bırak her işi, sık dişini rahatsız olmuyomuş gibi davran,,, yemek de yapma,, ağrı kesici iste ikisine de duyurarak,, inle sızlan vs... hakkın çünkü... öyle kocaya böyle karı olucaksın ki aklı başına gelsin... bırak otursunlar pis pis! İsyan edicektir sonunda,, o zaman da al karşına güzel güzel anlat; sen bana yardımcı olmazsan bu evi işte böyle b.. götürür de :)Şuan için için ağlıyorum. Eşime iki çift laf ettim k.valide duyacak şekilde. Dedimki yatalak olsam sizden bir kişi bir bardak su vermez bana dedim. Şimdi yalandan ağlamaları başlarsa şaşmam. Hastaneden geldiğimden beri yemek hariç evin her işi bende. Eşim güya yardımcı. İki üç gün önce naz niyaz evi süpürdü. Bugün yine süpürülecek adam uyuyor. K.valide zaten hiç oralı değil. Sinirimden kalktım önce öğlen bulaşıklarını yıkadım. Sonra bütün evi süpürdüm. Sezeryan dikişlerini zorlamayayım diye oklavayı baston niyetine kullandım. Adamın mutfak ortasına bıraktığı çoraplarını uyurken suratının ortasına koydum. Uyanmış yatağın kenarına koymuş. Bu neden suratımda bile demedi. Şimdi ana oğul sohbet ediyorlar. Delircem. Şeytan diyor ki cinnet geçir. İlk uçakla yolla kadını... Allahım sabır. Salı günü gidiyor. Kendini zorla getirtti. Hiçbir halta yaramayacağını biliyordum ama yinede sinirime engel olamıyorum.
bizimle ayni sayilir. buyume atagi olabilir gercekten. gecen hafta 2 gun bizimki de cigrindan cikmisti. doymak bilmedi bi de. daha cok emmek ve kucak isterlermis. daha az ya da normalden daha cok uyurlarmis.Ancak cevaplayabildim canm 24. Gündeyiz. Üç akşamdır aynı saatlerde bişeyler oluyor çocuğa ama dün akşamki ağlama kesintisizdi resmen meme harici eşimde evde yoktu artık en sonunda beraber ağlamaya başladık.
Biraz uykusunu alsa düzene girer tekrar aslında. Yine bi dalamıyorum krizi... beşik sallanıyo mu? Veya anakucağı?memedeyse bizimki de aglamiyor :)) 4.ye koyuyorum yatagina 3 dk surmuyor uyanmasi. gozleri kipkirmizi oldu. kucakta da durmuyor agliyor. illa meme. bu banyo sonrasi halimiz bu arada
anakucagi sallaniyor ama kesinlikle durmuyor icinde aglarken sakinlemiyor. yatakodasinda park yatak var o dokunsam sallaniyor zaten ekstra sallanma ozelligine gerek yok :))) ama hic bi turlu bazen kucak cogunlukla meme harici fayda etmiyorBiraz uykusunu alsa düzene girer tekrar aslında. Yine bi dalamıyorum krizi... beşik sallanıyo mu? Veya anakucağı?
Bence denemekte fayda var.. gerçekten gaz sıkıntısı yaşamıyoruz çünkü içtiğimde.. hatta bugün biogaia da vermedim. Üstüste verince ishsle döndü gibi gelmişti. Daha çok kaka yapınca da daha çok emiyor tabi... bir iki gün keseyim dedim ihtiyaç yokken... ama rezeneye devam tabi :)Rezene hiç icmiyorum ben ya ben de baslayim o zaman yalnız çorap giyiyorum ayaklarım usiyor hem de karnım ağrıyor gitmezsen ben normal de de hep giyerim yazın çok kısa bu dönem gitmek sadece :)))
o da ayri bi dongu. daha cok meme = cok kaka cok kaka = cok memeBence denemekte fayda var.. gerçekten gaz sıkıntısı yaşamıyoruz çünkü içtiğimde.. hatta bugün biogaia da vermedim. Üstüste verince ishsle döndü gibi gelmişti. Daha çok kaka yapınca da daha çok emiyor tabi... bir iki gün keseyim dedim ihtiyaç yokken... ama rezeneye devam tabi :)
İnşallah öyledir gaz falan ağrısı olmasın da büyüme atağı olsun. Dediğin gibi fazla emiyor ilk defa iki meme birden emdi mesela az uyuyor vs. Valla insan çok kötü oluyor gözünün içine bakıp ağlarken çaresiz gibi oluyosun susmadıkça bi de biryerimi ağrıyor düşüncesi olunca gözler şelale :)bizimle ayni sayilir. buyume atagi olabilir gercekten. gecen hafta 2 gun bizimki de cigrindan cikmisti. doymak bilmedi bi de. daha cok emmek ve kucak isterlermis. daha az ya da normalden daha cok uyurlarmis.
bugun bizimki de meme harici durmuyor. 4ten beri memede. arada 15-20 dakikslik molalar veriyoruz. biraz esim pispisliyo biraz ben. uyutamadik gitti cocugu ya. bazen benim de aglayasim geliyor o agladikca
Duru ona doğru uyudu, 2 de kalktı 3 de tekrar uyudu,, 6 da kalktı şimdi tekrar uyuttum. Bu çocuk gece bu kadar güzel uyurken gündüz neden uyumuyor onu bulmam lazımacaba gece uyuduğu yetiyor mu? O yüzden mi uyumuyo yoksa başka sıkıntılardan mı?
Gelen misafirlere ne demeli? İpeğin 1 saat içinde uyuması lazım yoksa sabahlarız ve misafir geliyor slingde çabalıyorum şu an onlar gelmeden uyumazsa yandımAynen,, Allahtan fazla ağlamıyor.. meme, gak guk, çiş kaka ve anakucağı döngüsündeyiz :) o kadar da olsun ama,, strese sokmıcam kendimi :) banyodan sonra umutluyum :)))
Allah hayırlı dogumlar nasip etsin, insallah sağlıkla alırsın bebegini kucağınaKuzuuuumm çok teşekkür ederim inşallah sanada seviniceğimiz günler gelsin hemennn
Çok sagolunn rabbim ikimizide bir avazda kurtarsin senin işlerin rast gitsin
Ben artık iki meme veriyorum yoksa uzun uyumuyor. Emme seañsi 1 saat oluyor. Önce birini veriyorum emiyor uyukluyor sonra gaz çıkartıyorum tekrar öteki memeye koyuyorum. Evire çevire bir saat boyunca emiyor. Iki saat filan uyuduğu oluyor. Yoksa tek memede emip uyuyunca yarim saat uyku uyuyup uyanıyorİnşallah öyledir gaz falan ağrısı olmasın da büyüme atağı olsun. Dediğin gibi fazla emiyor ilk defa iki meme birden emdi mesela az uyuyor vs. Valla insan çok kötü oluyor gözünün içine bakıp ağlarken çaresiz gibi oluyosun susmadıkça bi de biryerimi ağrıyor düşüncesi olunca gözler şelale :)
Evet canım Yok Merak etme gözüm üstündeyken kapatıyorum ağız bezini. Yoksa tehlikeli tabiCnm ağız bezine dikkat,, emebiliyorlarmış onu,, tıkanmasın çocuk. İyi geliyo ama ben onu duyduktan sonra örtmedim hiç korkudan.
Bizimki de ilk günler birkaç kez yapıyordu sonra 3 günde bir o da fitille yapmaya başladı. Sonra biogaia kullanmaya başladık şimdi günde bir kez yapıyor çok şükür.Tanıdığım bi ebe var ona sordum sadece anne sütü alan bebekler 2-3 günde 1 yapabilir diye söyledi ama bilemedim ilk günler çok olup şimdi olmayınca endişelendim
Valla anlamadim ya hala aciyo kantoron yagida kullaniyorum yaraciyilestirici özelligi varya bide basurum vardi ilk dogumdan kalma ikincide oda artmış..alt bölüm haşat olmus anlayacagin ..hic düzelmicek gibi birdaha iyi duygular hissedip ilişki yasayabilecemmi cok meraktayimben de hic dokunamiyordum,camasirin degmesinr bile tahammul edemiyordum ama artik dayanamadim aciya,mecbur gittim acilden,muayene ettiler ama cok yavas sekilde. dayanamiyorum dedim de insafli davrandilar. benim de ozellikle geceleri taş gibi oluyordu,yururken sanki kaya parcasi tasiyor gibiydim. birkac aksam kanama oldugu halde ped falan hicbir sey koymadim,iyice hava alsin diye. yataga hasta bezi serdim,hicbir sey giymeden bacaklarimi bukerek sirt ustu yattim. doktor da fitil verdi,o da rahatlatti cok sukur. simdi daha iyiyim. ben de dogum yaptigim o yere bir daha gitmek istemiyordum ama enfeksiyon falan kapar da daha kotu olur diye gittim. bence sen de git,daha kotu bir sey olmasin allah korusun.
Demeye kalmadan uyandıBen artık iki meme veriyorum yoksa uzun uyumuyor. Emme seañsi 1 saat oluyor. Önce birini veriyorum emiyor uyukluyor sonra gaz çıkartıyorum tekrar öteki memeye koyuyorum. Evire çevire bir saat boyunca emiyor. Iki saat filan uyuduğu oluyor. Yoksa tek memede emip uyuyunca yarim saat uyku uyuyup uyanıyor
Sonuna kadar haklısın. Etrafımda ki herkes senin söylediklerinin aynısını söylüyor. Ah ah benim salaklığım işte. Dayanamıyorum. Evi dağınık görüp, birde ayağıma toz kırık yapışınca tüylerim diken diken oluyor. Aslında eşim bana karşı duyarlı davranıyor. Kendince yardımcı olmaya çalışıyor ama bende ki hassaslık yok onda. İstediğim işi bugün yarın yapacağım diye diye sündürüyor.Niye yapıyosun ki cnm? Bırak her işi, sık dişini rahatsız olmuyomuş gibi davran,,, yemek de yapma,, ağrı kesici iste ikisine de duyurarak,, inle sızlan vs... hakkın çünkü... öyle kocaya böyle karı olucaksın ki aklı başına gelsin... bırak otursunlar pis pis! İsyan edicektir sonunda,, o zaman da al karşına güzel güzel anlat; sen bana yardımcı olmazsan bu evi işte böyle b.. götürür de :)
Evet canım nöbetlerimiz örtüşüyor :)
Hangi marka kullanıyorsun humana mı milupa bitti şükür benim pek etkili gibi değil şekerli gibi fln ne alayım şimdiAz önceMutella ya aynısını yazdım sonra senin mesajı gördüm. Artık iyice eminim,, rezene candır :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?