2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Niye yapıyosun ki cnm? Bırak her işi, sık dişini rahatsız olmuyomuş gibi davran,,, yemek de yapma,, ağrı kesici iste ikisine de duyurarak,, inle sızlan vs... hakkın çünkü... öyle kocaya böyle karı olucaksın ki aklı başına gelsin... bırak otursunlar pis pis! İsyan edicektir sonunda,, o zaman da al karşına güzel güzel anlat; sen bana yardımcı olmazsan bu evi işte böyle b.. götürür de :)

bizimle ayni sayilir. buyume atagi olabilir gercekten. gecen hafta 2 gun bizimki de cigrindan cikmisti. doymak bilmedi bi de. daha cok emmek ve kucak isterlermis. daha az ya da normalden daha cok uyurlarmis.
bugun bizimki de meme harici durmuyor. 4ten beri memede. arada 15-20 dakikslik molalar veriyoruz. biraz esim pispisliyo biraz ben. uyutamadik gitti cocugu ya. bazen benim de aglayasim geliyor o agladikca

memedeyse bizimki de aglamiyor :)) 4.ye koyuyorum yatagina 3 dk surmuyor uyanmasi. gozleri kipkirmizi oldu. kucakta da durmuyor agliyor. illa meme. bu banyo sonrasi halimiz bu arada
Biraz uykusunu alsa düzene girer tekrar aslında. Yine bi dalamıyorum krizi... beşik sallanıyo mu? Veya anakucağı?

Biraz uykusunu alsa düzene girer tekrar aslında. Yine bi dalamıyorum krizi... beşik sallanıyo mu? Veya anakucağı?
anakucagi sallaniyor ama kesinlikle durmuyor icinde aglarken sakinlemiyor. yatakodasinda park yatak var o dokunsam sallaniyor zaten ekstra sallanma ozelligine gerek yok :))) ama hic bi turlu bazen kucak cogunlukla meme harici fayda etmiyor

Rezene hiç icmiyorum ben ya ben de baslayim o zaman yalnız çorap giyiyorum ayaklarım usiyor hem de karnım ağrıyor gitmezsen ben normal de de hep giyerim yazın çok kısa bu dönem gitmek sadece :)))
Bence denemekte fayda var.. gerçekten gaz sıkıntısı yaşamıyoruz çünkü içtiğimde.. hatta bugün biogaia da vermedim. Üstüste verince ishsle döndü gibi gelmişti. Daha çok kaka yapınca da daha çok emiyor tabi... bir iki gün keseyim dedim ihtiyaç yokken... ama rezeneye devam tabi :)

o da ayri bi dongu. daha cok meme = cok kaka cok kaka = cok meme

İnşallah öyledir gaz falan ağrısı olmasın da büyüme atağı olsun. Dediğin gibi fazla emiyor ilk defa iki meme birden emdi mesela az uyuyor vs. Valla insan çok kötü oluyor gözünün içine bakıp ağlarken çaresiz gibi oluyosun susmadıkça bi de biryerimi ağrıyor düşüncesi olunca gözler şelale :)

Bnmki de öyle , gece uykusu iyi maşallah Allah bozmasın ama gunduz uykuya dalmada cok sorun yaşıyoruz. Ama buna da sükür ki gece cok yormuyor beni,tabii bazen gece krizlerimizde olmuyor deil :/
Bnde gece iyi uyudugu icin oldugunu düşünüyorum açıkçası.

Aynen,, Allahtan fazla ağlamıyor.. meme, gak guk, çiş kaka ve anakucağı döngüsündeyiz :) o kadar da olsun ama,, strese sokmıcam kendimi :) banyodan sonra umutluyum :)))
Gelen misafirlere ne demeli? İpeğin 1 saat içinde uyuması lazım yoksa sabahlarız ve misafir geliyor slingde çabalıyorum şu an onlar gelmeden uyumazsa yandım

Ben artık iki meme veriyorum yoksa uzun uyumuyor. Emme seañsi 1 saat oluyor. Önce birini veriyorum emiyor uyukluyor sonra gaz çıkartıyorum tekrar öteki memeye koyuyorum. Evire çevire bir saat boyunca emiyor. Iki saat filan uyuduğu oluyor. Yoksa tek memede emip uyuyunca yarim saat uyku uyuyup uyanıyor

Cnm ağız bezine dikkat,, emebiliyorlarmış onu,, tıkanmasın çocuk. İyi geliyo ama ben onu duyduktan sonra örtmedim hiç korkudan.
Evet canım Yok Merak etme gözüm üstündeyken kapatıyorum ağız bezini. Yoksa tehlikeli tabi

Tanıdığım bi ebe var ona sordum sadece anne sütü alan bebekler 2-3 günde 1 yapabilir diye söyledi ama bilemedim ilk günler çok olup şimdi olmayınca endişelendim
Bizimki de ilk günler birkaç kez yapıyordu sonra 3 günde bir o da fitille yapmaya başladı. Sonra biogaia kullanmaya başladık şimdi günde bir kez yapıyor çok şükür.

Valla anlamadim ya hala aciyo kantoron yagida kullaniyorum yaraciyilestirici özelligi varya bide basurum vardi ilk dogumdan kalma ikincide oda artmış..alt bölüm haşat olmus anlayacagin ..hic düzelmicek gibi birdaha iyi duygular hissedip ilişki yasayabilecemmi cok meraktayim

Demeye kalmadan uyandı Yok ya formül yokk

Sonuna kadar haklısın. Etrafımda ki herkes senin söylediklerinin aynısını söylüyor. Ah ah benim salaklığım işte. Dayanamıyorum. Evi dağınık görüp, birde ayağıma toz kırık yapışınca tüylerim diken diken oluyor. Aslında eşim bana karşı duyarlı davranıyor. Kendince yardımcı olmaya çalışıyor ama bende ki hassaslık yok onda. İstediğim işi bugün yarın yapacağım diye diye sündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…