2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
anne sutunu medelanin biberonu ile veriyorum mesela. kendi cekmesi gerekiyor yine. tabi meme kadar uzun surmuyor bitirmesi ama normal biberon gibi de degil cunku dinlene dinlene iciyor. bir de duzenli bi sekilde biberonla sut vermiyorum. verdigim saatler de ayni olmuyor. bszen gece bazen gunduz. mama zaten 10 gunde bu 2. verisim. oyle hergun falan degil. o yuzden biberonu uykuya gecis ile bagdastirmasi suan icin pek mumkun degil gibi geliyor. bunlara da bi yorum alayim zira benim artik mantik yurutmekten cozmeye calismaktan beynim yandi :))

O zaman güzellikle konuşursan anlar.. ben hep eşime ben mutlu olursam evde huzur olur sen de mutlu olursun diyorum... ben mutsuzsam herkes mutsuz.. kendi de artık iyi biliyor :) çünkü ilk bebekte korkunç yorgundum,, uzun süre yardımcım yoktu,, anne kayınvalide vs hikayelerine hiç girmeyeyim tekrar; neticede yalnızdım, bitaptım ve bebeğim hariç hiçbi mutluluk kaynağım yoktu. Adam eve geldiğinde merhaba bile demeden çocuğu kucağına koyup dışarı sigara içmeye çıkıyodum.. bak o kadar acınası haldeydim ki sitede çok iyi kızlar var bizim, ama çocuk sayılırlar,,,, artık gelsinler de biraz Ayşe'nin yanında dursunlar diye hepsine mc donalds falan ısmarlıyodum :) sırf bi kahve bi sigara için.. Charles Dickens'ın bi kitabı "zamanların en iyisiydi, zamanların en kötüsüydü" diye başlar... o dönemi hatırladığımda hep bu cümleyi düşünürüm... neyse, sıkmayayım daha fazla.. diyeceğim o ki, en iyi zamanlarının en kötü zamanlarınla paralel ilerlemesine izin verme. bırak ev kirli kalsın, yemek yapıcam diye kendini veya bebeğini perişan etme, peynir ekmek koy kahvaltı yapın, eşinden net şekilde yardım iste, etmezse de çorabını suratına koymaya devam et,, yeter ki üzülme... bugünleri hayatının en iyi zamanları olarak hatırlamanı dilerim çünkü :)

valla ben kolay yolu secip mama verdim bugun. belki de cocuk gercekten acti cozemiyorum.

Evet canım Yok Merak etme gözüm üstündeyken kapatıyorum ağız bezini. Yoksa tehlikeli tabi
İyi bari :) şapşik bunlar çünkü, herşey potansiyel süt :) eşim ne görüyo da gülüyo uykusunda acaba diyo,, şarıl şarıl süt damlayan memeler görüyodur ne görücek diyorum :)))

Gelen misafirlere ne demeli? İpeğin 1 saat içinde uyuması lazım yoksa sabahlarız ve misafir geliyor slingde çabalıyorum şu an onlar gelmeden uyumazsa yandım
Ve uyumadı di mi :)) Allahım tam perişanlık,, misafir olayı çok geriyo beni o yüzden :)) bazen de inadına saatlerce uyur ve ay ne sakin bebek der giderler... uyusa dert uyumasa ayrı dert :))

Ölçüm yapmadan belli bi süre önce banyo da yapmamak gerekir mi peki

İyi bari :) şapşik bunlar çünkü, herşey potansiyel süt :) eşim ne görüyo da gülüyo uykusunda acaba diyo,, şarıl şarıl süt damlayan memeler görüyodur ne görücek diyorum :)))
ahaha ayni muhabbeti biz de yapiyoruz. bazen uykusunda agliyor bizimki, o zaman cok fena icim aciyor ya kiyamam ben ona :) azcik soyle ele avuca gelseler de hirpalasak biraz

Benimkinin de kısa uyumaları oluyor bu sebepten mi acaba bi deneyim bakalım oyalayıp tekrar vermeyi

Benimki bugün de hepten sapıttı, hala uyuyo :) sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.. bu gecenin sabahı nasıl olur meraklar içindeyim :)) ve yarın feci bi gün, sabah Ayşe'ye röneparkta kahvaltı sözü verdik, 12 de kepenkçi ve elektrikçiyle (?!) avmde randevumuz var, 4'de eve misafir gelicek vs vs :) film gibi bişey bekliyorum ama komedi mi olur dram mı orası meçhul işte :) en kötüsü de bu kadar saati uyuyarak geçirme şansım varken saf gibi yapmamış olmam ((

5 saatin 4 saati meme miii Allah sabır versin valla :) ya o kadar saat emip de mamadan sonra uyuduğunu görsem ben de verirdim heralde hak verdim sana peki bırakınca göğsünden hala süt geliyor mu bitmiş mi oluyor belki ordan da ölçebilirsin. Ama o kadar emmeye de biter heralde artık

o da ayri bi dongu. daha cok meme = cok kaka cok kaka = cok meme
Lüttfen haksızlık etme,,, Çok kaka + çok gaz olucak denklemin o tarafı :)) ya bi de benim şöyle bi olayım var, kendim gaz çıkaramamakla beraber (çok sıkıntılı hale gelip hastaneye gitmem bile gerekebiliyo), yanımda gaz çıkaran (ağız mağız farketmez) her bir kişiden fena halde soğuyorum, tüylerim diken diken oluyo ve kusmak istiyorum :)))(kesinlikle elimde değil)))))) hal böyleyken bebek gaz çıkardı değince halaya başlayasım gelmesi çok ironik ve ikinci bebekte bile hala şaşıyorum kendime :)

oo Mutella da burdaymis :)) @cigdemselvi sen de gelmissin :)))

A AysheDuru @Gretchen Grundler
test ettik onayladik ise yariyor

Ahahah şaka gibi, Ayşe mütemadiyen aynen bu şekilde çenesinin altını tutuyo Duru'nun ağlarken ve tamam kardeşim geçti ben buradayım falan diyo :) ben de kızım nefesini kesicen boğulucak kardeşin diye izin vermiyorum. Hatta ısrarla "anne bişey yapmıyorum, korkmaması için yapıyorum bak susuyo" diyor :)))) oy gece gece hiç güleceğim yoktu,, adam da kendini bişey icat etmiş sanıyo heheyyttt; çocuğumun bi bildiği varmış, gelsin de kızımı görsün o doktor :)))))

bitmiyor iste sorun orda zaten. bazen kavga ediyor memeyle bazen kendi birakiyor. her turlu bakiyorum sut geliyor mu diye. gayet geliyor. ay bana hak veren birini gorunce mutlu oldum suan

İki göğsümü emdiği halde uyumuyorsa bende biberonla sağdıgım sütü veriyorum ozaman daha huzurlu uyuyor. Benım oğluşum uyurken garıp sesler çıkartıyor sizinkilerdede oluyor mu ?
Bizimki koca adam gibi boğaz bile temizliyor ilk geceler tedirgin olup uyuyamıyorduk eşimle o kadar garip çıkardığı sesler

Seni ve Mutella yla drucilla yı okurken resmen gözümde canlandırabiliyorum :))) çatlıcam bi gün gülmekten :))))))) bu arada Evininhatunu yazdı mı? O bu gece yahut sabah doğurucak bence görürsünüz :)))

Tanıdığım bi ebe var ona sordum sadece anne sütü alan bebekler 2-3 günde 1 yapabilir diye söyledi ama bilemedim ilk günler çok olup şimdi olmayınca endişelendim
Yok cnm bişey olmaz öyle bi günden. Benimki de normalde 10 kez yapar bugün birde kaldı :)

Siz bebis muhabbeti yapiyosunuz oyuzden araya qiremiyorum okuyorum sadece cok tatlisiniz o ayri hep bi telas icindeay aqzindan bal damliyo walla doqsada bnde artik dahil olsam muhabbetinize

senin isin de zormus be bacim :))
ahahah ayse'ye sorar misin benim bebenin sorunu neymis
kendinden biliyorsun cunku dimi :))) bi yerden sonra film kopuyor bende. bebeye direnme konusunda suan Mutella kardesimi tek geciyorum benim sinirler o kadar yipransa rezene kuyusuna dussem kurtarmaz

Bizimki koca adam gibi boğaz bile temizliyor ilk geceler tedirgin olup uyuyamıyorduk eşimle o kadar garip çıkardığı sesler
ahaha sen ne diyosun bizimki 2. gece kahkaha atti be aklim cikti. 2 gunluk bebegin sesli guldugu nerde gorulmus. fena tirsmistim. neyse ki bi daha yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…