2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ahaha ayni muhabbeti biz de yapiyoruz. bazen uykusunda agliyor bizimki, o zaman cok fena icim aciyor ya kiyamam ben ona :) azcik soyle ele avuca gelseler de hirpalasak biraz
Biz bugün azcık hırpaladık kii :)) sıktım wala butlarını,, babası da dudaklara çalıştı biraz.. kedi gibiydi çocuğum, dayanamadık :)))) o ağlayan halleri de ayrı bi dert gerçekten, hem içine sokasın geliyo hem aman boşver uyanırsa bu hissiyatın pek bi lezzeti kalmıcak diye kendini tutuyosun falan :)))

Gir araya sen cnm,, Yoksa doğurdu mu acaba diye heyecan yapıyorum :))))))) çok merak ediyorum senin analık hallerini yaaa :)))
Ben doqurunca bol bol qoreceqiniz seyler ;

iste Allah'in sevqili kulusunuzki en sona beni birakti millet bikmasin die
O deilde ruyalar beni bitiriyo besik tam karsimda duruyo qece onu qorup etkileniyomuyum ne ruyamda qordum bebeqi uyutmusum esime ustunu ort demisim oda ortmemis uyandim titriyo kizim ben cildiriyorum bebek usudu diye sonra alip yanima koyuyorum bu seferde ustune yatarim diye qozume uyku qirmiyo besiqi yanima tasiyorum yok camdan soquk qelir diyorum qeri esimin yattiqi tarafa tasiyorum bu sefer yok sen bakamazsin kusar qoremezsin falan ayyyy cocuqu ruyamda bile nereye koyacaqimi sasirdim dusun qercekte nolacak

Sigara konusunda sabıkalı olduğum için yorum yapamıcam cnm :) içenin derdinden anlıyorum malesef ama gerçekten ellerini yıkamak yetmez,, mümkünse üstünü değiştirmesi lazım içtikten sonra. Kedi için de aşılarının tam olduğundan emin olursan sağlık açısından hiç sıkıntı yaşamazsın, ama fobin olduğu için o konuda da çok haklısın. Yine de kırmadan söylemende fayda var,, sonra bi de kırıldı diye üzülürsen yine sana olur zararı

az once emerken tikandi yine. sonra bi baktim memedeki tikaniklik gitmis of nasil rahatladim ya. nasil bi likir likir sut icme o yarabbimm. 30 dk durmadan emdi cocuk sabahi cikarir bu sutle insallah. 2 kere altina doldurdu emerken. altini acarken de tekrar uyanmadi. yatirdik simdi. ben gider uyku beklemez hepinize iyi geceler

Cnm bi limiti var ama ya,, yani sütün de bi limiti var. Napayım ben çocuğun ememeyeceği kadar çok sütü :)) dünyanın kilosunu aldım.. hayatta içmem daha,, güzelim şeyden de tiksindirdiler boşuna

Allahımmm :) rüyaya bak,,, resmen rüyanda bile kurmuşsun :)) ama bak baya herşeye hazırsın şu an halimizi göre göre, yerinde olsam çok daha rahat olurdum, gördüğün gibi hala hepimiz ayaktayız ve henüz çıldırmadık üstelik :))

Bayram ziyaretindeydik biz de bugün. Eşimin babaanne amcası vs. Bizimki işte 3ren bu gece 11 e kadar krizdeydi. Uykusuzluktan ve uykuya dalamamaktan. Dolayısıyla tek isteği
Sürekli memede kalmak ve uykuya geçmeye çalışmak.
Yengeden babaanneye tüm kadınlar, bu çocuk aç, sütün gelmiyor o yüzden doymuyor. Dediler durdular. Ben de manyak gibi, her memeye girdiğinde uykuya dalan bebeği gösterip bakın emmiyor, uyuyor diye kendimi kanıtlamaya çalıştım.
Be gerek var kardeşim, ne istersen düşün ben bebeğimi çok iyi biliyorum. Seninle uğraşamam

Bugün seninle kendimi karıştırmaya başladım artık resmen :))) ben de günlerdir bu lıkırtıyı duymuyodum diye sevindim. Nihayet bi rahat bıraktı bugün de doldu meme tekrar heralde dedim. Ve aynenn,, yarın "bebeği uyuyunca enerji gelen annenin ertesi gün dramını" canlandırmamak adına artık zıbarıyorum, iyi geceler herkese

Ohh ne güzel olmuş öyle
Yatar bence de sabaha kadar
Hadi geçmiş olsun
Sen de git dinlen
Bizim nöbet de bitti sayılır. Kalanı sağayım da yatayım ben de

İyi bari :) şapşik bunlar çünkü, herşey potansiyel süt :) eşim ne görüyo da gülüyo uykusunda acaba diyo,, şarıl şarıl süt damlayan memeler görüyodur ne görücek diyorum :)))
:)) evet
Ağlayınca da biri memesini çaldı diyorum ben de :)
Başka Ne olabilir ki :))

Cnm bi limiti var ama ya,, yani sütün de bi limiti var. Napayım ben çocuğun ememeyeceği kadar çok sütü :)) dünyanın kilosunu aldım.. hayatta içmem daha,, güzelim şeyden de tiksindirdiler boşuna
Sana fazla abartarak içirmişler Can'ım baksana tiksinmişsin. Ben şimdide tadı güzel olduğunu düşünsem içerim herhalde :) ahh o kilolar ilk çocukta hiçmiş bence ben eski kiloma dönmüştüm 6 aydan sonra diet yaparak . Sanki şimdi eski idealime dönemeyip kilolar kalıcak gibime geliyor çok korkuyorum

Medelayı ben de aldım, dediğin gibi almadı bebiş. O kadar emek harcamıyor hanımefendi.Avent biberonla veriyorum. Benim doktorum doğumdan sonra iki günde 500 g kaybettiği için en az 4 kez ver dedi ama ben en çok 2-3 kez verdim bir günde. Onu da böyle huzursuzluk yapınca sürekli emmek isteyince, doymadığını düşünerek yaptım.

Medela sadece süt için mi, mama için uygun değil mi acaba?

Gretchen Grundler d vitaminini verirken hemşire bana mama yada sagdigin sütün içine damlatabilirsin demişti.bende hergun20- 30 cc kadar süt sagip içine dvitaminini damlatiyorum o şekilde veriyorum kızıma.
Benim kız biberonu çok sevmiyor o yüzden o zor ihtimal benim için. Ben de birkaç kez emdiği sırada memeye damlatıp verdim ama çok zor yapış yapış oluyor her yer. Sonradan kaşıkla vermeye başladım onda da püskürtüyor bir kısmını ağzından ama öyle vermeye devam etmek zorunda kalacağım galiba daha etkili bir yöntem bulamazsam.

Hep ben mi düşüneceğim ya, ben de karşı taraftan beklesem bir kez de, sıkıldım gerçekten çünkü.
Ya her gidisimizde tüm kıyafetlerimız tüy oluyor ben hepsini temizleyip yıkamak zorunda kalıyorum o tüyleri bebemin yuttuğunu düşünmek geriyor beni. Dur bakayım denerim bir kırmamayı.

Benim kızım 5 saatlik yoğun uykusuzluk ve huzursuzluk sonrası 6 saat uyudu, ben de dalmışım yorgunluktan. Daha uyandırmsam uyuyacakmış çocuk. Kalktı emzirdim ve tekrar uyudu. 45 dk kuralını denedim ve iki gecedir iyi gidiyor gibi, haftaya evde yalnız kaldığımda da yatağında uyutmayı deneyeceğim, emerek uyutmaktan daha kolay olacagi kesin eğer tutarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…