2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben misafir falan dinlemedim, ayıp olur diye de düşünmedim. Parmak kadar çocuğumun uykusu var emmesi lazım, bıraktım misafirleri eşimle annemlere gittim emzirdim. Gelenler benim akrabam, eşim daha önce 2-3 kez gördü maksimum annem desen bırakmış balkona sigara içmeye gitmiş yine de bana ne valla Defnemden önemli değil. Hoş bir işe yaramadı ne doğru dürüst emdi ne de uyudu ama olsun en azından bebeğime istediğini vermiş oldum. Bence misafir varsa bile izin iste çekil ya da varsa emzirme örtün onunla emzir misafirlerin yanında. Gerçi ben daha hic kullanmadim onu, erkek misafirin yanında da kullanılmaz sanki ama en öncelik bebek her zaman.

ahaha ayni muhabbeti biz de yapiyoruz. bazen uykusunda agliyor bizimki, o zaman cok fena icim aciyor ya kiyamam ben ona :) azcik soyle ele avuca gelseler de hirpalasak biraz
Ay bir de çenesi titriyor içli içli, ben de kahroluyorum öyle olunca. Bebeklere çene titreterek ağlamak yasaklanmalı

valla ben kolay yolu secip mama verdim bugun. belki de cocuk gercekten acti cozemiyorum.
Ben de sonunda dayanamayıp bıgün iki kez verdim. Bir o memeye geçiyoruz, bir diğerine. Memede uyuyor, tam uyudu yatağına yatırıyorum, uyanıyor. Tekrar sil baştan emzir bakalım, uyut bakalım, yatsğına yatır. Bugün beni bütün gün mahvetti. Üstüne annem bu çocuğun karnı bomboş, göbeğine bak falan deyince mamayı vermel zorunda kaldım. Anne sütünü emsin istiyorum, mamaya alışacak diye çok korkuyorum.

Bi yandan tırsıp bi yandan sizin bu yazdiklariniza acayip ozeniyorum desem
Wallahi annelik delilik ya tadini cikarsana iste son qunlerin illa uykusuz kaliyim illa sabrim zorlansin istiyorum bian once
benden sana tavsiye normal dogum olacaksa soylenenin aksine kendini bu son gunlerde fazla yorma. ikinmaktan eve ciktiginda kol kipirdatmaya takatin olmuyor :)) gerci ben bacagim uyustugu icin yatakta cekmek zorunda kalmistim sancilari. o yuzden yatagin kol kismina asilmistim her sanci girdiginde. kollarim fena haldeydi dogum sonrasi :)))

simdiye kadar kac kez verdin? devamli vermiyorsan sanmiyorum alissin. biz hem sut hem mamayi dr browns biberonu ile verdik baslarda. sonra dr sut icin medela biberonunu onerdi. ilk denemede almadi medelayi ama simdi sutu onunla veriyoruz. ne memeyi birakti ne biberonlarla sorunu var. ki ilk haftasinda 5. gun kontrole gidene kadar 3 kez mi 4 kez mi mama vermistik. cok kucuktu ona ragmen birakmadi memeyi. ama tabi her bebe ayni degil. surekli versek belki simdi bizimki de alisir biberona bilemedim.

Ya sen cocuqunu daha iyi bilirsin eqer doyduquna inaniyorsan onunda bi problemi yoksa aqlama uyumama vs kimseyi dinleme bence :) senin kiz tombis doqduqu icin senide emer mamayida yer ama surekli vermezsen alisacaqini dusunmuyorum arada bi kacamak olur okadar

Aynen,, kadın azmetti resmen, helal olsun :))) bi kitap yazıcak tracy halt etmiş...

Ayşe'yi bebe hemşiresi yapayım valla,, tek tek gezsin memişleri,, canına minnet :)) gerçi bugün de pilot olmaya karar verdi kendisi; beni de tatile götürebilirmiş böylece :))) bize sorsalar örtmen olcaaam derdik, şimdiki sabiler de bi hoş..

Gaz konusuna gelincee,, inan ki hayatımdaki insanların işi daha zor; kızım bile öğrendi epeyce, hiç kalmadı nerdeyse pırtımız mırtımız :)))))

mamanin etkisi altinda 4. saatimiz :)) uyandirmakla uyandirmamak arasinda gidip geliyorum :) ben bayilacam uykusuzluktan. napayim?
A AysheDuru

bitmiyor iste sorun orda zaten. bazen kavga ediyor memeyle bazen kendi birakiyor. her turlu bakiyorum sut geliyor mu diye. gayet geliyor. ay bana hak veren birini gorunce mutlu oldum suan
Her anne uyuması için her yol mübahtırı tadacak derim ben vay efendim sallamam vay kucağımda uyutmam biberon vermem hikaye oluyor bence . Bize kalsa hemen odayı ayırcaltık güyaa şu an gece kalkıp karnına elimi koyuyorum hareket var mı diye .İki çocukluları ayırıyorum orda tecrübe giriyor artık devreye :)

haha bak simdi allah icin bebemin hakkini yemem uyudugu zaman kendi odasinda da uyuyor, ilk gunden beri bir park besikte bir kendi odasinda yatiyor ki yatak ayirmasin. geceleri bizim odada tabiki uykulu halde sesini karsi odadan duymak biraz zor olabilir. her mikirdanmaya firlamamayi da ogrendim sanirim bi nebze de olsa

purpleworld A AysheDuru cocuk mama sonrasi nasil gevsediyse artik az once bi 6 kere falan gaz cikardi. alti degisti uyanmadi. memeye gelince acti gozleri
:))) Ben de bile isteye uyandırdım. Bilanço : 4 bez 3 takım kıyafet :) ama nası bi uykusunu almaksa artık, resmen bal gibiydi,, uyutmayalım mıncırayalın biraz dedik babasıyla :))) şimdi de beşik sallıyorum haliyle :)))

Siz bebis muhabbeti yapiyosunuz oyuzden araya qiremiyorum okuyorum sadece cok tatlisiniz o ayri hep bi telas icindeay aqzindan bal damliyo walla doqsada bnde artik dahil olsam muhabbetinize
Gir araya sen cnm,, Yoksa doğurdu mu acaba diye heyecan yapıyorum :))))))) çok merak ediyorum senin analık hallerini yaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…