2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sakinken vermeyi dene. bir de biberonun ucunu sutune bulayip bebegin diline daya, hemen tutmazsa bi sag sol surt diline :) agzinin icine kadar sokma sakin. kullanma kilavuzunu mutlaka oku. ilk seferde anne vermesin yaziyor mesela. sen verme alisana kadar baskasi versin. ve evet mamayi bu biberonla vermeyin yaziyor.
bide neden avent kullaniyorsun. ters cevirip ucunu siktiginda cesme gibi. dr brown oneririm onun yerine, mama icin.

Maşallah Can'ım Bayadır süt sağmıyorum bana çok zor geliyor artık .
Ben de gece mama veriyorum birkaç gündür.
Anne sütü sarılığı oldu bizimkisi. O nedenle sütü seyreltmiş oluyoruz mama vererek. Gece 2 öğün mama onun dışında bütün gün meme :)
Gece veriyorum ki biberona alışmasın, zaten gözü kapalı içip yatıyor. Ben de sütü sağıyorum. Yoksa gün içinde zaten memeden indiği belki 2-3 saattir, onun dışında hep memede olduğu için sağma şansım Yok

Selam 3-5 nöbetçileri kızlar ya siz burnu nasıl açıyorsunuz gece nefes alamıyor çocuk resmen ememiyor uyurken çok ses çıkarıyor vs sabah kaynım serumla açtı bayağı sıktı hani diğer burundan çıkacak şekilde aspire etti tüm gün rahattık tabi gezdiği için de uyumuş olabilir zararı olur mu bu şekilde açmanın siz nasıl yapıyorsunuz

ben 2-3 damla sıkıp birakiyorum. eger cok hirilti varsa aspire ediyorum sabahlari gunde 1 kez. onun disinda cok asiri bi hiriltisi yoksa sumuk gorundugunde aliyorum. serum fizyolojigi gunde 2 ya da 3 kez kullandigim oluyor bazen. emzirmeden once damlatirsan daha rahat emer

Aynen yoksa zaman geçmez gece nöbetlerinde :)
Ahahah night watch olduk
Ay son sezonu daha izlemedim, sakın spoiler vermeyin :)
benden cikmaz zaten 4. sezon sonunda biraktim ben izlemeyi :))
bizim isimiz bitti ben yatar :) kendi karnimi da doyurdum simdi dinlenme vakti :)

Hadi ya desene biberon koleksiyonumuz olacak . Önerilerini dikkate alıcam.

Günaydınlar herkese.
Aklıma bişey takıldı ben haşimato hipotiroid hastasıyım euthyrox işaç alıyorum sabahları aç karnına. Hamileliğim boyunca da aldım, şimdi endişelendim acaba anne sütünden bebeğe geçermi, açıkçası bınu doktora sormak da hiç gelmedi aklıma,bu sorun yaratır mı? Bilgisi olan var mı ki? Tatil olduğu için de doktoruma soramadım tabi.

Bende öyle yapıyordum ama gece hırıltı devam ediyor hep emmiyor da öyle olunca

Canim bendedr var hasimato bende kullaniyorum suan biqum 75 biqun 100 luk kullaniyorum.Doktora sordum emzirirken napicaz diye ? Oda dozunu dusurecez biqun 50 biqun 75 yapicaz kullanmaya devam edeceksin dedi.Bebeqin 40 i cikinca qel dedi bence qit sende bi

Neden bunu yapar insanlar anlamıyorum destek olucaklarına anca morel bozsunlar benimde annem doğa her huysuz ve sıkıntılı olduğunda göğsün dolumu hissediyormusun aç galiba ver bir kere mama nolucak diyor surekli annem yani bana en çok destek olucak kişi gitse artık dedirtti ya pes diyorum

Bozayı hiç sevmem sütmü yapıyormus

Aynen yoksa zaman geçmez gece nöbetlerinde :)
Ahahah night watch olduk
Ay son sezonu daha izlemedim, sakın spoiler vermeyin :)
Ay Son 2 bölüm çok güzeldi, elim bağrımda izledim. Son 3 bölümü de kızımla izledik hem, şimdiden yeni nesil yetişiyor. Gerçi o izlerken emip uyudu ama sonuçta o da nöbetteydi :) Yeni kitabı çıkınca onu da okurum kızıma

Ay velet ya, kakasını yaparken aglayip uyandı ben de önce yapmasına yardım ettim masajla sonra alt değiştirdim ağlıyor diye de emzik verdim ağzına. Emziği emerken uyudu şimdi süt için uyandirmam 10 dk sürdü, 5 dk emdi memede uyuyakaldi. Yek yeaa ben uyandım zorla yarım saat sonra acıktığı için yine uyanacağım emmezse, oyuncak etti beni velet.

Heralde annelik sabrinin sonuna qelsende bi qulusuyle kokusuyla nebilim en ufak bi hareketiyle yada sana muhtac olduqunu bildiqin icin yinede ne kadar yorulursan yorul mutlu olmak qibi insaAllah darisi basima bi saqlicakla doqsunda sizinde tecrubelerinizle falan en quzel sekilde altindan kalkacaqima inaniyorum Allah'in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…