2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada bizimde kakamız yeşil iki gündür kiöe söylesem üşüdümü diyor tek kat giydiriyorum hala ayaklara çorap gece iki battaniye örtüyorum serin burası artık geceleri çünki kafasına şapka filan takmıyorum ama taksammıki

Bez olarak ne kullanıyorsunuz
E bebek bezi çok güzel fakat kokulu slepy çiş sızdırıyor bikaç kere oldu gerçi hala bağlıyorum elimdekiler bitsin diye molfiksten memnun kaldım şimdilik

canım doktoruna gidip dozunu ayarlatman gerekiyor hamilelikte artıyo çünkü önceden kullanmıyosan belki kesebilir bile

Hanımlar bebıslerını kucagına alan annelerimiz için hayırlı ugurlu olsun dıyorum. Hepinizin gözü aydın. Yenıdogacak bebegım ıcın bebek besı prima premium care 1 numaradan almıstım. Bebek yenıdogdugunda bu bez yeterlı olur mu? Yoksa bırde ılk 10 gun kullanmak uzere gobek bagı oyuntulu molfix almam gerekır mı? Bır de normal dogum ıcın yada hastanede sunu mutlaka yanına al rahat edersın dıyebılecegınız bırsey varmı? Saglıkla kalın. Sevgıler

Aynen öyle cnm,, sen niye açıklıyosun ki. Ya büyüklerin de doğru bildiği şeyler var, mesela annem Ayşe'yi emzirdiğimde sürekli "bak sütün az, bu çocuğun ağzından hiç süt gelmiyo, yutma sesi çıkmıyo" falan derdi. Ben de saçmalama onun yuttuğundan ne olucak derdim.. ne demek istediğini Duru'da anladım. Ama yine de keşke sürekli söylemeselermiş, çünkü o kadar strese girmesem daha erken artardı sütüm belki de. O kadar fazla söylenince bi yerden sonra tamam mama verelim diyosun. Sen sakın kimseyi dinleme ve sakın açıklama yapma. Birileri varken geç bi odaya orada emzir,, gerekirse sürekli memede kalsın, ağlamasın ve kimse de bişey diyemeden çık evine gel. İnsanın hem düzenini hem psikolojisini bozarlar çünkü :)

Evet kedilerin tüy olayı feci. Ama kediyle bebeğin aynı evde büyüdüğü çok aile var. Üzülme,, aşıları tamsa kedi bilimsel olarak da dinen de sakıncasız. Bu zamanlarda istisnalar hariç yine en çok anneye ihtiyaç duyuyor insan.. hem de görüyosun işte bi evlat yetiştirmek insanı ne kadar yorup yıpratıyor... gücenmesin yazık :)

Ben de ikinciyi verdim ilkininkiler duruyo hala :) boza saolsun :))))

Hayır cnm ben sordum üşümekle hiç alakası yokmuş ve de önemsiz dedi doktor. Sarı kaka mide tarafından işletilen kakaymış,, yeşil olansa işlem görmeyen. Bir nevi ihtiyaç fazlası.. çok emdiği zamanlar oluyo zaten dikkat edersen. Takılma hiç.

Ben de kullanıyorum canım. Ve tiroidlerim tamamen alındığı için ömür boyu kullanmak zorundayım. O nedenle bir problem olacağını düşünmüyorum. Ama yine de dozajın değişmiş olabilir hamilelik ile lohusalık arasında. Bir ölçtürmekte fayda var tsh serbest t4

Aynı şey bizde de var ben de bu cümleleri en çok annem ve babamdan duydum
Üzülüyor ve kafasına takıyor insan.
Lohusaya söylenecek en son söz "sütün var mı, yetmiyor mu acaba" olmalı bence

bizim de kesilmiyor ki ne bitmez sumukmus anlamadim arkadas
Biz Nevşehir'e geldik kaynanamlara burada başladı hırıltı doluluk havası kuru ondan sanırım evde düzelir inşallah öyle umuyorum sen bursadasın aslında çok olmaması Laz'ım denize fln soksan biraz daha iyi olur mu acaba

Bu rezene mahvetti beni meğer alerjim varmış rezene içiyordum birkaç gündür her yerim kaşınıyor kıpkırmızı kabardı

Kv deyim çocuk gündüz sürekli ağlıyor uyumuyor görüyorlar kp kaynım mama ver demeye başladılar artk doymuyor mu diye başta sütün Yetmiyor galiba diyen kv doyuyor da arsızlıktan ağlıyor diye arkamda durmaya başladı da bişey demiyorlar süt varken yeterken mama kolaylığa kaçmak ya çocuğun rızkına engel olmak gibi geliyor bana bazen mama versem rahatça uyur dışarı rahat çıkarım emzirme derdi olmaz diye düşünüyorum ama içim rahat etmez öyle de ama dışardan kolayca mama ver diyebiliyorlar sinirim bozuluyor:)

Bez olarak ne kullanıyorsunuz
E bebek bezi çok güzel fakat kokulu slepy çiş sızdırıyor bikaç kere oldu gerçi hala bağlıyorum elimdekiler bitsin diye molfiksten memnun kaldım şimdilik
Ben sleepy prima karışık gidiyorum. Prima ne kadar sızdırdıysa sleepy de o kadar sızdırdı biz de ben gevşek bağlıyor olabilirim pişik de olmadık. Bu karmaya devam ederim gibi.

Canım göbekbağı oyuntusu bence çok önemli değil az bişe katlayınca altında kalıyor zaten sırf onun için farklı bez almana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…