2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doğru diyorsun hamilelikte dozaj yükseltmiştik. Biraz bekleyeyim de bir tsh ölçtüreyim eniyisi ben.

ben de sirf bu tüy muhabbetinden ananemlere gidemiyorum,teyzemin kedisi orda. her yer kıl,tüy
dedigin gibi kiyafetler hep tuy oluyor ve oyle silkelemekle cirpmakla da cikmiyor. ya elle tek tek toplayacaksin ya da ikea daki tuy toplayicilarla temizleyeceksin. makinaya o halde de atamiyorum yani temizlemeden cunku makina da tuy olacak bu sefer.bi de senin annenin evi yani her daim gidecegin bir yer,bence de rahatsizligini dile getir

Ben de biraz düşüreyim o zaman. Çünkü ben de hamilelikten önce 100 lük içiyordum, hamilelikte 125 e yükseltmiştik. Eski doza dönüp , 40 ından sonra bir tsh ölçümü yaptırayım.

Ben de biraz düşüreyim o zaman. Çünkü ben de hamilelikten önce 100 lük içiyordum, hamilelikte 125 e yükseltmiştik. Eski doza dönüp , 40 ından sonra bir tsh ölçümü yaptırayım.
Aynen canim cunku ben sordum direk 40 indan sonra qel dedi e kullanmicanmi dedim biraz dozunu dusurelim demisti sende qidersin bi ara :)

yok canim ben bursaliyim ama istanbulda yasiyorum. hava kuruysa nemlendirmesi icin serum fizyolojik kullanabilirsin aslinda

yok canim ben bursaliyim ama istanbulda yasiyorum. hava kuruysa nemlendirmesi icin serum fizyolojik kullanabilirsin aslinda
Onu kullanıyorum da damlatmak yetmiyor çekmek lazım sürekli gece çok kötü oluyor yAzık çocuğa
Aklımda Bursa kalmış havanın bi faydası Yok yani olacağı varsa oluyor

Onu kullanıyorum da damlatmak yetmiyor çekmek lazım sürekli gece çok kötü oluyor yAzık çocuğa
Aklımda Bursa kalmış havanın bi faydası Yok yani olacağı varsa oluyor
surekli cekmek de zarar verebilir. sen damlatmaya devam et zaten gorunur hale geldiginde siyah tel tokanin yuvarlak ucu ile alabilirsin

Sağolun kızlar ilaç gibisiniz valla. Dediğim gibi aslında eşim bana karşı çok naif ama neylersiniz ki biraz tembel ruhlu :) Dün ben biraz yüksek ayarda carlayınca ikisi de kendisine çeki düzen verdi. Şuan evde tansiyon düşmüş durumda. Bende daha rahatım :)

Sağolasın kardeşim hala direniyorum ama kendi sinirlerim için artık içmeyi düşünüyorum azıcık gevşesem iyi olacak

Ya ben de çekildim odaya ama dediğin gibi işe yaramadı bizde de. Çocuğum kalabalık sevmiyor herkes gitti çocuğum sustu rahatladı yaa. Kimseyi takmamak lazım da ben yapamadım

Herkes her şeyi çok iyi biliyor ya sanki fabrikadan çıktı hepsi aynı

Bak insanı kalbinden vuruyorsun ayıp oluyor ama
Ya aşıları falan tam da ben sevmiyorum ki hayvanı. Ben kendim bulunmak istemediğim ortamda bebeğimi nasıl tutarım, yana dönekimsenin kalbini kırmadan olayı çözmeye çalışacağım bakalım...

Bu dediğini aynen onlara da söyle ihtiyaç değilse çocuğun beslenmesine yabancı madde katmak haksızlık, kesinlikle haklısın. Mama versen en çok sana kolaylık, üstüne gelmesinler saçma sapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…