- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Tombis kizzzzz yesinde buyusun findik kurduGünaydın
Emiyor
Emiyor
Emiyor
Doymuyordu...
Uyu kızım artık
Sanırım dev yavrusu filan doğurdum. Bu kadar küçük bir şeyin doymak bilmemesi ilginç
Doğru diyorsun hamilelikte dozaj yükseltmiştik. Biraz bekleyeyim de bir tsh ölçtüreyim eniyisi ben.Ben de kullanıyorum canım. Ve tiroidlerim tamamen alındığı için ömür boyu kullanmak zorundayım. O nedenle bir problem olacağını düşünmüyorum. Ama yine de dozajın değişmiş olabilir hamilelik ile lohusalık arasında. Bir ölçtürmekte fayda var tsh serbest t4
Benim kız biberonu çok sevmiyor o yüzden o zor ihtimal benim için. Ben de birkaç kez emdiği sırada memeye damlatıp verdim ama çok zor yapış yapış oluyor her yer. Sonradan kaşıkla vermeye başladım onda da püskürtüyor bir kısmını ağzından ama öyle vermeye devam etmek zorunda kalacağım galiba daha etkili bir yöntem bulamazsam.
Hep ben mi düşüneceğim ya, ben de karşı taraftan beklesem bir kez de, sıkıldım gerçekten çünkü.
Ya her gidisimizde tüm kıyafetlerimız tüy oluyor ben hepsini temizleyip yıkamak zorunda kalıyorum o tüyleri bebemin yuttuğunu düşünmek geriyor beni. Dur bakayım denerim bir kırmamayı.
Ben de biraz düşüreyim o zaman. Çünkü ben de hamilelikten önce 100 lük içiyordum, hamilelikte 125 e yükseltmiştik. Eski doza dönüp , 40 ından sonra bir tsh ölçümü yaptırayım.Canim bendedr var hasimato bende kullaniyorum suan biqum 75 biqun 100 luk kullaniyorum.Doktora sordum emzirirken napicaz diye ? Oda dozunu dusurecez biqun 50 biqun 75 yapicaz kullanmaya devam edeceksin dedi.Bebeqin 40 i cikinca qel dedi bence qit sende bi
Aynen canim cunku ben sordum direk 40 indan sonra qel dedi e kullanmicanmi dedim biraz dozunu dusurelim demisti sende qidersin bi ara :)Ben de biraz düşüreyim o zaman. Çünkü ben de hamilelikten önce 100 lük içiyordum, hamilelikte 125 e yükseltmiştik. Eski doza dönüp , 40 ından sonra bir tsh ölçümü yaptırayım.
yok canim ben bursaliyim ama istanbulda yasiyorum. hava kuruysa nemlendirmesi icin serum fizyolojik kullanabilirsin aslindaBiz Nevşehir'e geldik kaynanamlara burada başladı hırıltı doluluk havası kuru ondan sanırım evde düzelir inşallah öyle umuyorum sen bursadasın aslında çok olmaması Laz'ım denize fln soksan biraz daha iyi olur mu acaba
Onu kullanıyorum da damlatmak yetmiyor çekmek lazım sürekli gece çok kötü oluyor yAzık çocuğayok canim ben bursaliyim ama istanbulda yasiyorum. hava kuruysa nemlendirmesi icin serum fizyolojik kullanabilirsin aslinda
surekli cekmek de zarar verebilir. sen damlatmaya devam et zaten gorunur hale geldiginde siyah tel tokanin yuvarlak ucu ile alabilirsinOnu kullanıyorum da damlatmak yetmiyor çekmek lazım sürekli gece çok kötü oluyor yAzık çocuğa
Aklımda Bursa kalmış havanın bi faydası Yok yani olacağı varsa oluyor
dinlenemedibenden cikmaz zaten 4. sezon sonunda biraktim ben izlemeyi :))
bizim isimiz bitti ben yatar :) kendi karnimi da doyurdum simdi dinlenme vakti :)
Canım kendine stres yapma bak lohusasın bi de,eşini al karşına konuş bence güzel güzel... anlat sıkıntılarını, bazıları imadan anlamayabilir.kendini üzme,bebeginde stresini üzüntünü hisseder,sütünü etkiler fln
Sağolun kızlar ilaç gibisiniz valla. Dediğim gibi aslında eşim bana karşı çok naif ama neylersiniz ki biraz tembel ruhlu :) Dün ben biraz yüksek ayarda carlayınca ikisi de kendisine çeki düzen verdi. Şuan evde tansiyon düşmüş durumda. Bende daha rahatım :)O zaman güzellikle konuşursan anlar.. ben hep eşime ben mutlu olursam evde huzur olur sen de mutlu olursun diyorum... ben mutsuzsam herkes mutsuz.. kendi de artık iyi biliyor :) çünkü ilk bebekte korkunç yorgundum,, uzun süre yardımcım yoktu,, anne kayınvalide vs hikayelerine hiç girmeyeyim tekrar; neticede yalnızdım, bitaptım ve bebeğim hariç hiçbi mutluluk kaynağım yoktu. Adam eve geldiğinde merhaba bile demeden çocuğu kucağına koyup dışarı sigara içmeye çıkıyodum.. bak o kadar acınası haldeydim ki sitede çok iyi kızlar var bizim, ama çocuk sayılırlar,,,, artık gelsinler de biraz Ayşe'nin yanında dursunlar diye hepsine mc donalds falan ısmarlıyodum :) sırf bi kahve bi sigara için.. Charles Dickens'ın bi kitabı "zamanların en iyisiydi, zamanların en kötüsüydü" diye başlar... o dönemi hatırladığımda hep bu cümleyi düşünürüm... neyse, sıkmayayım daha fazla.. diyeceğim o ki, en iyi zamanlarının en kötü zamanlarınla paralel ilerlemesine izin verme. bırak ev kirli kalsın, yemek yapıcam diye kendini veya bebeğini perişan etme, peynir ekmek koy kahvaltı yapın, eşinden net şekilde yardım iste, etmezse de çorabını suratına koymaya devam et,, yeter ki üzülme... bugünleri hayatının en iyi zamanları olarak hatırlamanı dilerim çünkü :)
senin isin de zormus be bacim :))
ahahah ayse'ye sorar misin benim bebenin sorunu neymis
kendinden biliyorsun cunku dimi :))) bi yerden sonra film kopuyor bende. bebeye direnme konusunda suanMutella kardesimi tek geciyorum benim sinirler o kadar yipransa rezene kuyusuna dussem kurtarmaz
Ya ben de çekildim odaya ama dediğin gibi işe yaramadı bizde de. Çocuğum kalabalık sevmiyor herkes gitti çocuğum sustu rahatladı yaa. Kimseyi takmamak lazım da ben yapamadımBen misafir falan dinlemedim, ayıp olur diye de düşünmedim. Parmak kadar çocuğumun uykusu var emmesi lazım, bıraktım misafirleri eşimle annemlere gittim emzirdim. Gelenler benim akrabam, eşim daha önce 2-3 kez gördü maksimum annem desen bırakmış balkona sigara içmeye gitmiş yine de bana ne valla Defnemden önemli değil. Hoş bir işe yaramadı ne doğru dürüst emdi ne de uyudu ama olsun en azından bebeğime istediğini vermiş oldum. Bence misafir varsa bile izin iste çekil ya da varsa emzirme örtün onunla emzir misafirlerin yanında. Gerçi ben daha hic kullanmadim onu, erkek misafirin yanında da kullanılmaz sanki ama en öncelik bebek her zaman.
Ay bir de çenesi titriyor içli içli, ben de kahroluyorum öyle olunca. Bebeklere çene titreterek ağlamak yasaklanmalı
Herkes her şeyi çok iyi biliyor ya sanki fabrikadan çıktı hepsi aynıBayram ziyaretindeydik biz de bugün. Eşimin babaanne amcası vs. Bizimki işte 3ren bu gece 11 e kadar krizdeydi. Uykusuzluktan ve uykuya dalamamaktan. Dolayısıyla tek isteği
Sürekli memede kalmak ve uykuya geçmeye çalışmak.
Yengeden babaanneye tüm kadınlar, bu çocuk aç, sütün gelmiyor o yüzden doymuyor. Dediler durdular. Ben de manyak gibi, her memeye girdiğinde uykuya dalan bebeği gösterip bakın emmiyor, uyuyor diye kendimi kanıtlamaya çalıştım.
Be gerek var kardeşim, ne istersen düşün ben bebeğimi çok iyi biliyorum. Seninle uğraşamam
Bayram ziyaretindeydik biz de bugün. Eşimin babaanne amcası vs. Bizimki işte 3ren bu gece 11 e kadar krizdeydi. Uykusuzluktan ve uykuya dalamamaktan. Dolayısıyla tek isteği
Sürekli memede kalmak ve uykuya geçmeye çalışmak.
Yengeden babaanneye tüm kadınlar, bu çocuk aç, sütün gelmiyor o yüzden doymuyor. Dediler durdular. Ben de manyak gibi, her memeye girdiğinde uykuya dalan bebeği gösterip bakın emmiyor, uyuyor diye kendimi kanıtlamaya çalıştım.
Be gerek var kardeşim, ne istersen düşün ben bebeğimi çok iyi biliyorum. Seninle uğraşamam
Teşekkür ederiz ablası:)Tombis kizzzzz yesinde buyusun findik kurdu
:) tabiki neden olmasın ama dediğim gibi hiç ihtyaç duymadım benAy aklima ne.qeldi acaba normal bezin gobek yerini oval sekilde kessek nasil olur
Bak insanı kalbinden vuruyorsun ayıp oluyor amaEvet kedilerin tüy olayı feci. Ama kediyle bebeğin aynı evde büyüdüğü çok aile var. Üzülme,, aşıları tamsa kedi bilimsel olarak da dinen de sakıncasız. Bu zamanlarda istisnalar hariç yine en çok anneye ihtiyaç duyuyor insan.. hem de görüyosun işte bi evlat yetiştirmek insanı ne kadar yorup yıpratıyor... gücenmesin yazık :)
Bu dediğini aynen onlara da söyle ihtiyaç değilse çocuğun beslenmesine yabancı madde katmak haksızlık, kesinlikle haklısın. Mama versen en çok sana kolaylık, üstüne gelmesinler saçma sapan.Kv deyim çocuk gündüz sürekli ağlıyor uyumuyor görüyorlar kp kaynım mama ver demeye başladılar artk doymuyor mu diye başta sütün Yetmiyor galiba diyen kv doyuyor da arsızlıktan ağlıyor diye arkamda durmaya başladı da bişey demiyorlar süt varken yeterken mama kolaylığa kaçmak ya çocuğun rızkına engel olmak gibi geliyor bana bazen mama versem rahatça uyur dışarı rahat çıkarım emzirme derdi olmaz diye düşünüyorum ama içim rahat etmez öyle de ama dışardan kolayca mama ver diyebiliyorlar sinirim bozuluyor:)
çok zor bi karar evet. ben de düşünmüştüm bunu ama sonra beklemeye karar verdimOfff 40+4 oldum yasimdi hastaneye qidiyorumda kizlar doktor yine karari bana birakirsa napsam suni sanciyi kabul mu etsem cok kararsizim ya
Artık doğur gel mümkünseOfff 40+4 oldum yasimdi hastaneye qidiyorumda kizlar doktor yine karari bana birakirsa napsam suni sanciyi kabul mu etsem cok kararsizim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?