2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayallerimizin gerçek olmasına bi kaç ay kaldı o zaman desene Güzel haberlerini bekliyoruz canım. İkili testin güzel geçecek

ne güzel senin ki normal canım havalar soğuk şimdiden yanma gelmesin zaten yaza napcaz bizzz
İlk 3 aydan sonra hormonlar normale döner canım. da son üç ay yaza denk gelecek ağırlaştığımızdan yanmalar gelir gene

inşallah gidebilirsin canım. Senin de fotoları yorumlayalım usta sensin ama :)

Canım yok ya ne ustası Sallıyorum bir şeyler işte, ama sanki seninkinin erkek olduğuna baya baya emin gibiyim :) Zaman göstericek bakalım. Benimkini de paylaşıcam, siz de yorumlarsınız. Yeter ki güzel şeyler duyayım bugün doktordan

Bekliyoruz güzel haberlerini :)

Herkese günaydınlar hanımlar...

Aşırı kasılmalarım var özellikle geceleri uyurken kasıntıyla uyanıyorum... Cuma gideceğim doktora.. ilk çocuğumda magnezyum kaybındandı ama zaman olarak erken...
Bende kasılma yoktu, daha testte yaptırmamıştı ama doktorum yinede başladı magnezyuma 2 haftadır kullanıyorum sürekli. Bide günde en az 1 tane maden suyu iç onun içindede bol magnezyum var dedi

Kızlar göbüşler ne durumda benim sanki küçüldü gibi Yarını iple çekiyorum kontrol var

hayırlı haberlerle gel inşallah canım.. benim göbüş stabil :) mevcut bir göbüşüm vardı azıcık zaten...

kızlarr sizede sıcak basmaları oluyor mu,bu soğuk hawalarda gece sıcak basıyor yanıyorum sanki ara ara

hem de nasıl oluyor canım.. Kısa kolla akşam balkona çıkıp oyuruyorum. klimayı kapatıp camı açıp yatıyorum..

Hayır ben sizi çok iyi anladım da down sendromlu olsa bile bebeğı aldirmayacagim. Eğer başka hastalıkların tespiti ve tedavisi yapılıyorsa onu bilmiyorum tabiki. Sonuçta down tedavisi olmadığı için yapacak çok da bir şey yok.

Bende kasılma yoktu, daha testte yaptırmamıştı ama doktorum yinede başladı magnezyuma 2 haftadır kullanıyorum sürekli. Bide günde en az 1 tane maden suyu iç onun içindede bol magnezyum var dedi

Sağol canım.. gebelik öncesinden vitamin vs tedavisi görmüştüm değerlerim çok yüksekti ama gebelik hızla emiyor anlaşılan.. yarın yazdırayım magnezyum...

Yalnız olmadığıma sewindim walla canım, birkaç arkadaşı daha ateş basıyor normaliz o zaman

Kızlaar kilo aldınız mı ben 9+4'üm ve 600 gr aldım. Sizler benim aşamamda kaç kilo aldınız ya da aldınız mıı çok iştahlı bi insanım normalde, o yüzden çok kilo almaktan korkuyorum

ben 3 kg aldım doğum tarihlerimiz de aynı, benim yanımda senin kg alımın çok iyi bence

Basiniz sagolsun Allah ilk cocugunuzu ve karninizdakini size bagislasin.Kayiplarinizin sebebi magnezyum eksikligi sonucu kasilma mi?

Benim bildiğim sadece down sendorumu için yapılmıyor aynı testle baska hastalıkların olabilcegide tespit ediliyor tabiki yüzde yüz kimse bilemez

Kızlaar kilo aldınız mı ben 9+4'üm ve 600 gr aldım. Sizler benim aşamamda kaç kilo aldınız ya da aldınız mıı çok iştahlı bi insanım normalde, o yüzden çok kilo almaktan korkuyorum

ben iki kilo aldım 13 haftalığım... ilk hamileliğimde toplam 5 kilo almıştım bu şimdiden kilo aldırdı bakalım.. Sağlıkla olsun da..

Basiniz sagolsun Allah ilk cocugunuzu ve karninizdakini size bagislasin.Kayiplarinizin sebebi magnezyum eksikligi sonucu kasilma mi?

Sağol canım.. amin inşallah.. kayıplar için genlerime bakıldı teşhis olarak hamilelik yan etki olarak kan pıhtılaşması yapıyor dendi ama buna rağmen claxsen iğne kullanmama rağmen yine bebek kaybettim.. bu sefer demek ki bundan değilmiş gibi gayet ilgisiz ve ciddyetsiz bir cevap aldım.. Zaten başka doktorlara da gittim geneli eğer öyle olsa ilk çocuk da aynı sebebpten giderdi canlı bir doğum yapmışsın vs dendi.. Sonuç belirsiz..
Sonuç itibariyle kromozomları düzgün olmayan sağlıksız bebekler düşermiş... En azından içim rahat şimdiye kadar 10 haftayı geçmemişti gebeliklerim.. Rabbim bunu da oğlumu da korusun inşallah.. tüm bebekleri... bekleyenleri..
kaygıyla beklemek çok yorucu ama bu kez Rabbime bı. ne düşük ilacı ne de claxsen iğne kullanmadım.. Dr vermedi zaten iğne...

Bende istahliyim özellikle akşamları sürekli atıştırmak istiyor canım uykudan uyanınca canım tatlı istiyor bu sabah tartildim bende henüz kilo almamisim Allah'tan 10+3 um

Kilo almadım ama pantolonlarin belleri biraz sıkıyor sanki sanırım gobus biraz cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…