2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutella ben çocuk çok çıldırdığı zaman yüksek sesle youtube dan anne karnındaki sesi açıyorum dinliyo hatta bazen o şekilde uykuya dalıyo dene istersen :)
Denemediğm şey kalmadı kendi sesinden başka ses duymuyor ki sıpa
Zilli tefler var ya ondan var bi tane o işe yarıyor dün akşam keşfettim

sakinken koyuyorum zaten de en fazla 5-10 dk duruyor sonra huysuzlaniyor
9da mama verdim. uyuyor simdi. ac olmasindan baska bi aciklamasi olabilir mi bunun?
Ben hep soyluyorum ilk haftadan anladım bir bebek hasta degilse uyumamasinin ve aglamasinin iki sebebi vardir ya açtir ya da cikmasi gereken bir gazi vardir. Doyunca enaz 3 saat uyuyorlar ama tam doyması sart

Kızlar mamada sakinlestirici var mi yok mu bilemem ama ben Irem e sirf anne sutu veriyorum pre dogmasina ragmen ilk dogdugu gun haric mama emmedi sutunuzu sagip kac cc olduguna bir bakin eger az ise arttirmaya calisin zira gercekten doyduklarinda uyuyorlar bizimki 75 gunluk ve hala doyunca uyuyor. Tabi uyaniklik surelerimiz artti artik ama hala 14 16 saat civari uyuyoruz.

Ay aklima ne.qeldi acaba normal bezin gobek yerini oval sekilde kessek nasil olur
Hiç gerek yok, biz katlamadan kullanmadık hiç o yüzden gereksiz bir ayrıntı gibi geldi bana

Kesinlikle her fırsatta dile getiriyorum ama kapı duvar. Bir de vicdan yapıyorum kediyi nereye verecekler verseler, zaten tırsak bir hayvan başka yerde yapabilir mi diye düşünüyorum ama bir yandan da annemin babamın yanına gidemeyecek miyim ben, çocuğum anneannesinin evini görmeyecek mi diye düşünüp ayrıca sinirleniyorum.
Bize geldikleri zaman bile kedi tüyü buluyorum evden çocuğun üstü başı dolma mi hiç. Ay çok sinir bozucu ya :/
Sen de haklısın gitmemekle, bir tanecik bebeğimiz var onu da girmesini istemediğim ortama sokamam yani, sonra hasta falan olsa kinlenirim çünkü.

Eltim kendi çocuğunu süt+ mamayla besledi dr mama başlayın demedi kendileri başladı 6. Ayda da memeyi bıraktı çocuk şimdi obezliğe gidiyor ve hastalık çıkıyor ama hala mama diyorlar bunu demem lazım bi ara onlara da bakalım ne zaman diyecem :)

Ya benimki de sanki uykuya dalacağım zamanı bilir gibi yatırıyorum tam uykuya dalacağım zaman geri ağlıyor. Emzir gaz çıkar yatır vee tam dalacağım yine ağlıyor sabahı zor ediyorum bu düzen ne zaman değişecekse o günü iple çekiyorum valla sabır sabır..

Öncellikle terlik mutlaka al , normal için bilemiyorum ama sezeryan için ben hasta bezi koymuştum yanıma kullanmadılar bebek bezi istediler benim için kızımın bebek bezini kullandım kendim için o yüzden bol bol bebek bezi al. Gecelik daha rahat oluyor tuvalete girip çıkarken yedekli gecelik al, bol bol ıslak mendil,kağıt havlu falan al..göbek bağı oyuntulu falan bilmem de nasıl başlarsan öyle gider bezde molfix başlarsan değiştirince pişik ile uğraşabilirsin. Ablam huggies ile başlamıştı sonra bulamayınca prima aldı pişik yaptı yeğenime bir de taşırıyordu. Ben de o yüzden huggies ile başladım kızıma öyle de gidecek. Aklıma gelenler şimdilik bunlar hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

Yiğit 2 gündür emerken çok hava yutuyor bide yutunca sinirlenip ağlıyor.. Bende mi bi yanlışlık var anlamadım yanlış tutuyorum desem şimdiye kadar yutmuyordu noldu yani 2 günde anlayamadım..

Ölçüm yapmadan belli bi süre önce banyo da yapmamak gerekir mi peki
Eşim geldiğinde bi sorarım yine ama benim bildiğim kulaklarının içine su kaçmaması lazım. Zaten doğum sonrası kulakta su kaldığı için 1 hafta sonra ölçüm yapıyorlar. Eşime sorar Aksi birşey söylerse yine yazarım canm bence banyo yaptırmayın

Serumu sıkıp 2 dk bekleyip ters çevirip sırtına vuruyoruz burnundan akıyor tüm pislikler aspiratör kullanmıyoruz öyle beyninden çekiyormuş gibi vakumla,doğal yoldan akmasını sağlıyoruz ki yumuşayınca akıyor kendiliğinden.

Ah canım sabaha kadar çıkarmıyor malesef anne sütü ben 45 dk emzirip uyutuyorum ki sonlara doğru memede uyuyor kendini salıyor tokmak gibi oluyor..en fazla 2 saat sonra vikvik uyanıyor. Sebebi anne sütü çok çabuk hazmediliyor mama gibi değil.

Benim oğlan daha 19 günlük geçen annemlerin zoruyla biberondan süt verdim ve 80 cc içti çocuk.. Ayy açmış yavrum diye söylendiler tabi ama beni emmeyi unutmasın diye vermiyorum artık biberon

Evet canli yayinima basliyorummm
Yatisimiz yapildi...
Ay hadi güzel haberlerle gel evhamli

Yiğit 2 gündür emerken çok hava yutuyor bide yutunca sinirlenip ağlıyor.. Bende mi bi yanlışlık var anlamadım yanlış tutuyorum desem şimdiye kadar yutmuyordu noldu yani 2 günde anlayamadım..
Bu aralar çok kişide var, biz de dahil. Arada memeden al göğsüne yüz üstü bacakları bükük yatırıp sırtını ov. Ağzından çıkartır gazı, bağırsaklara gitmeden çıkartırsan çok daha kolay ve sancısız oluyor. Sonra emmeye devam etsin ama yutarsa tekrarla bu işlemi. Bu arada yutmaması için bir çözüm bulursan ben de öğrenmek isterim :)

Bizde iki gündür bınu yapıyoruz normalde iki damla sıkıp bıraktık hep sprey sıktık hatta o da kısa süreli açıyor aspiratör kullandık iki gündür ama gerek Yok aslında bayağı boşalıyor burnu çünkü

Offf 40+4 oldum ya simdi hastaneye qidiyorumda kizlar doktor yine karari bana birakirsa napsam suni sanciyi kabul mu etsem cok kararsizim ya
Suyunda azalma, plesantanda yaşlanma yoksa 3-4 gün daha beklesen mi acaba. Sonra olmadı suni sancı alırsın yine. Doktor ne diyor ki. Beklemeni riskli mi buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…