2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet canım bakıyorlar ama çok kısa sürdü bi iki dk falan ense kalınlığını ölçütü burun kemiğine baktı bide boyuyla günü uyumlumu diye baktı

İi akşamlar kızlar tüm yazılanları tam okuyamadım ama eskişehirden olan var galiba bende eskilehirdeyim acıbademe gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz

Anladim cnm ilk bebegim erken dogmustu dedin de o kafama takildi premature dogumlarin yuzde 90 i rahim agzi yetmezligi yuzunden oluyor. Benim iki kaybimda bu sebepten. Size erken dogumun sebebini soyledi mi dr?

Önce düşük riski sonra da erken doğum riski yaşadım ve sebebi amniotik banttı maalesef.. amniotik banta rağmen oğlum sapasağlam doğdu.. her hafta ultrasona girip çocuk iyimi sağlam mı bakmak zor bir süreçti.. mucize bebek anlayacağınız.. çok şükür ikinci mucizemi bekliyorum Rabbimin yardımıyla...

Kızlar hepimiz sırayla ikili teste giriyoruz. Rabbim hepimizin güzel haberlerini vermeyi de nasip etsin ins. Bi kac haftaya da cinsiyetleri konuşuruz

inşallah canım... büyük heyecanla sürecimizi takip etmek çok güzel.. hep güzel haberler alalıom inşallah..

İi akşamlar kızlar tüm yazılanları tam okuyamadım ama eskişehirden olan var galiba bende eskilehirdeyim acıbademe gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz
Mrb ayy çok sevindm bnde Eskişehir acibadme gidiyorm özlem hnma siz?

Kızlar hepimiz sırayla ikili teste giriyoruz. Rabbim hepimizin güzel haberlerini vermeyi de nasip etsin ins. Bi kac haftaya da cinsiyetleri konuşuruz

insallah hepimize
benim son 2 kontrolumde kendi doktorum da, 2li test icin ultrasona giren doktor da erkek gibi gorunuyor ama yine de kesin bisey soylemeyeyim dedi. 16 subatta tekrar gidecegim o zaman belli olur belki.

isim dusunmeye basladiniz mi kizlar?

Ayy iyi akşamlar mrb,bende Eskişehir acibadme gidiyorm özlem hnma siz?

Allah evlatlarinizi size bagislasin.

Galiba en merakli benim cinsiyet konusunda 3 tane ballı kızım var bakalim rabbim bu kez kiz mi erkek mi nasip edecek. once sağlık li ve hayirli evlat olsunda. Eşim nile merak etmiyo o kadar kadinlar sabirsiz galiba ona göre isim düşünmek hayal kurmak daha güzel. her gwbelik ayri bir heyecan.

Öncelikle saglikli sihhatli bir bebeginiz olsun ama 3 kizdan sonra insallah hayirli bir erkek evladiniz olur da onun da tadini yaşamiş olursunuz her cinsiyetin tadi başka Allah herkese önce hayirlisini ve tabi gonlümde yatani nasip etsin

Benimde öyleydi endokrinoloji ye gönderdi doktor ve ilaç verdi bana endokrinoloji doktoru.
Bide bulanti durumun nasıl ben bisey yiyemiyorum surekli kusuyorum bu tsh dan mi acaba

Kızlar göbüşler ne durumda benim sanki küçüldü gibi Yarını iple çekiyorum kontrol var

Benim de küçüldü. İlk haftalarda; ayyy ne büyük göbeğin varrrr benim 3 ay hiç çıkmamıştııııı diye bıkbık yapan sevimsizler göbeğin nereye gittiiii aaa baya da oldu çıkması lazım artık demeye başladılar.
Bende endişelendim biraz ama normal sanırım. Gaz sorunu bitince normale döndük.

Beni de erken çağırmıştı tam 10+6 da gittim. Sıkıntı olmaz gidebilirsin. Keşke her hafta çağırsalar da sürekli görsek kuzuları paniğimiz biraz azalırdı

Benimde öyleydi endokrinoloji ye gönderdi doktor ve ilaç verdi bana endokrinoloji doktoru.
Bide bulanti durumun nasıl ben bisey yiyemiyorum surekli kusuyorum bu tsh dan mi acaba

ben hamile kalmadan once 25lik euthyrox kullaniyordum zaten, tsh da 1.5 civarindaydi. hamilelikten sonra ayda 1 tahlil yaptirmaya basladim. son tahlilde tsh 0.01 altinda cikinca doktorum hapi kesmemi soyledi. 15 gun sonra tekrar tahlil yaptiricam eger yine dusuk cikarsa propycil baslariz dedi. kadin dogum doktorum bu duruma ne der onu bilmiyorum tabi henuz. sana da propycil mi verdi doktor?

benim 5. ve 7. haftalar arasi bulantim oldu ama hem hafif atlattim hem kisa surdu cok sukur. tsh bulantiyi etkiler mi bir bilgim yok malesef. ama carpinti yapiyor. gerci o da 2 kez oldu sadece, onun disinda cok cabuk yorulup nefes nefese kaliyorum. carpinti fenaymis ama ya hayatimda ilk kez boyle bisey yasadim, sen de kendini fazla yormamaya bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…