Amiiin inşallahGünaydın kızlar,hayırlı cumalar,
Herkesin ne duası var ise bu cuma gününün hürmetine kabul olur inşallahhh
Eğer ikinci hamilelikse ve kilolu değilsen erken hissedilirmiş. Bende durum tam olarak öyle. Şuan10+5 oldum ama bişey hissetmiyorum. O hissedilen bağırsak hareketidir.Bende de var doktoruma sordum çok zor hissetmezsin dedi ama eminim ben
Herhalde canım. Gazla alakalı olabilir dediğin gibiBenim de küçüldü. İlk haftalarda; ayyy ne büyük göbeğin varrrr benim 3 ay hiç çıkmamıştııııı diye bıkbık yapan sevimsizler göbeğin nereye gittiiii aaa baya da oldu çıkması lazım artık demeye başladılar.
Bende endişelendim biraz ama normal sanırım. Gaz sorunu bitince normale döndük.
Benimde aynen senin gibi olmuştu. Hemen dr u aradım. Merak etme demekki süt için gelişimi tamamladı demekki dedi. Herkesin farklı zamanlarda olabilirmiş.Slm kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım. Bişey sormak istiyorum benim gögüslerimdeki hassasiyet yok oldu dünden buyana acaba bişey mi var böyle olan varmı aranızda?
Enim bulantılarım olmasına rağmen 9.haftada 4kilo almıştım. Nasıl oldu anlamadım. Yemekte yiyemiyorum. Şimdi 6şubatta tandevum var ozaman bakalım kaç çıkıcak merak ediyorum. Korkma sen 600gr için tatlım.ben 3 kg aldımdoğum tarihlerimiz de aynı, benim yanımda senin kg alımın çok iyi bence
ben hamile kalmadan once 25lik euthyrox kullaniyordum zaten, tsh da 1.5 civarindaydi. hamilelikten sonra ayda 1 tahlil yaptirmaya basladim. son tahlilde tsh 0.01 altinda cikinca doktorum hapi kesmemi soyledi. 15 gun sonra tekrar tahlil yaptiricam eger yine dusuk cikarsa propycil baslariz dedi. kadin dogum doktorum bu duruma ne der onu bilmiyorum tabi henuz. sana da propycil mi verdi doktor?
benim 5. ve 7. haftalar arasi bulantim oldu ama hem hafif atlattim hem kisa surdu cok sukur. tsh bulantiyi etkiler mi bir bilgim yok malesef. ama carpinti yapiyor. gerci o da 2 kez oldu sadece, onun disinda cok cabuk yorulup nefes nefese kaliyorum. carpinti fenaymis ama ya hayatimda ilk kez boyle bisey yasadim, sen de kendini fazla yormamaya bak :)
Evet baya düzenliyor, ben de yapıyordum evde ama kaç aydır yapmıyorum, tekrar başlamam lazım.Kizlar kabizlik ceken varsa dr um kefir önerdi hem bagirsak florasinda zararli bakterilerin uremesini engelleyip vajinaya bulasabilecek bakterileri olduruyormus hem de kabizliga engel oluyormuş. Tabi evde yapmak gerekiyor.
aminn canımm, herşeyin güzel geçmesine çok sevindim, ayy heyecenlandım walla cinsiyet tahminini okurken bile sonunda olmayadabilir demeseydi iyiydi dr ,ilk cinsiyetimiz belli olucaktıKızlar günaydın, hayırlı cumalar.
Dün ikili testim güzel geçti, çok şükür. Doktor ense kalınlığı ve burun kemiği normal dedi. Bir kaç şeye daha baktı, hepsi normal gözüküyor dedi.
Bu arada 2 defa "Bak pipisini görüyor musun?" dedikten sonra "Ama pipi olmayadabilir, bu aşamada değişebilir." dedi. Benim de kafamı iyice karıştırdı.
Sizinkiler de çok güzel geçer inşallah kızlar.
aminn canımm, herşeyin güzel geçmesine çok sevindim, ayy heyecenlandım walla cinsiyet tahminini okurken bile sonunda olmayadabilir demeseydi iyiydi dr ,ilk cinsiyetimiz belli olucaktı
Evet canim propycil verdi doktor banada 15 gün sonra tekrar baktir dedi.ben hamile kalmadan once 25lik euthyrox kullaniyordum zaten, tsh da 1.5 civarindaydi. hamilelikten sonra ayda 1 tahlil yaptirmaya basladim. son tahlilde tsh 0.01 altinda cikinca doktorum hapi kesmemi soyledi. 15 gun sonra tekrar tahlil yaptiricam eger yine dusuk cikarsa propycil baslariz dedi. kadin dogum doktorum bu duruma ne der onu bilmiyorum tabi henuz. sana da propycil mi verdi doktor?
benim 5. ve 7. haftalar arasi bulantim oldu ama hem hafif atlattim hem kisa surdu cok sukur. tsh bulantiyi etkiler mi bir bilgim yok malesef. ama carpinti yapiyor. gerci o da 2 kez oldu sadece, onun disinda cok cabuk yorulup nefes nefese kaliyorum. carpinti fenaymis ama ya hayatimda ilk kez boyle bisey yasadim, sen de kendini fazla yormamaya bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?