2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın hayırlı cumalar... kızlar ya ben hiç iyi beslenemiyorumm yaa çok üzülüyorum canım hiç bir şey istemiyor ne süt ne yumurta ne meyve yiyemiyorum ne yapcam bilmiyorum... bi de iyice unutkan oldum...
aynı durum bende de var canım, benim canım bişeyler istiyor ama sağlıksız şeyler hazır gıdalar.
ilk üç ay kandan besleniyorlar ama sonrası için vitamin lazım inşallah düzene sokabiliriz yemek konusunu...

Günaydın hayırlı cumalar... kızlar ya ben hiç iyi beslenemiyorumm yaa çok üzülüyorum canım hiç bir şey istemiyor ne süt ne yumurta ne meyve yiyemiyorum ne yapcam bilmiyorum... bi de iyice unutkan oldum...
Ayni durumdayim kusmaktan iştah kalmadi sürekli midem bulaniyor

bulanti kusma fena gercekten ya insallah biter en kisa zamanda.

bulantim falan yok ama benim de canim istemiyor hic. yavas yavas yumurta yemeye basladim simdi sabahlari.
insan huzursuz oluyor gercekten.

Bence pipidir o gördüğü umitlendirmemek icin soylememis olabilir. Yinede hayirlisi. İlk bebeginiz mi. Bunda belirtiler nasildi acaba

Bence pipidir o gördüğü umitlendirmemek icin soylememis olabilir. Yinede hayirlisi. İlk bebeginiz mi. Bunda belirtiler nasildi acaba
kizlar benim minnakimada bir bakim...cinsiyet tahmini olan var mi

ikili testi haftaya yapariz dedi doktor...crl si 41 miş 44 olmasi gerekiyormus ikili test için
Gordugum şey nub sanyukari dogru erkek bence

Canım 2.hamileliğim ama ilk bebeğim olucak kısmetse. Hayırlısı. Belirtiler derken hamilelik öncesi mi canım?

Canım 2.hamileliğim ama ilk bebeğim olucak kısmetse. Hayırlısı. Belirtiler derken hamilelik öncesi mi canım?
Suan hamilelikte ki belirtileriniz benimde bi kizim var 2 yasinda bunda nerdeyse hicbi belirtim yok arada sabahlari bi mide bulantisi oluyor gibi sonra geciyor. Kizimda hicbirsey yiyemezdim bunda yine yiyorum ondan sordum canim

Suan hamilelikte ki belirtileriniz benimde bi kizim var 2 yasinda bunda nerdeyse hicbi belirtim yok arada sabahlari bi mide bulantisi oluyor gibi sonra geciyor. Kizimda hicbirsey yiyemezdim bunda yine yiyorum ondan sordum canim

Canım sabahları bulantılarım oluyor, bir de canım sürekli tatlı çekiyor. Onun dışında pek bir sıradışı belirti yaşamıyorum. Allah gönlündekine göre en sağlıklısını versin inşallah.

Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Usg dr sorun yok kan da bir hafta sonra çıkacak ins.

Canım tebrik ederim :) Hayırlısı olsun. Biz de hazır kız ismi var da erkek ismi yok. Bizim doktor da yarım ağızla erkeği andırıyor dedi, isim konusunda yardımlaşırız arada

Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Usg dr sorun yok kan da bir hafta sonra çıkacak ins.

Ahah canım emoji karıştı düzelttim, yoksa sana sopa falan göstermedim yani. Ne emojiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…