Bulanti derken ogurme gibimi bende oyle oluyor mesela ama kusma yok tursudan cok tiksinsim hic gozum gormuyor. Bazen cok acikiyorum midem cok kaziniyor. Amin insallah rabbim herkesin gonlundekini versin sağlıklı ve hayirli evlat olsunlar insallah.Canım sabahları bulantılarım oluyor, bir de canım sürekli tatlı çekiyor.Onun dışında pek bir sıradışı belirti yaşamıyorum. Allah gönlündekine göre en sağlıklısını versin inşallah.
Evet ilk 3 ay korkum yoktu ama 3 ay bitti benim artık düzene koymam lazım Allah im yardim etsinn...aynı durum bende de var canım, benim canım bişeyler istiyor ama sağlıksız şeyler hazır gıdalar.
ilk üç ay kandan besleniyorlar ama sonrası için vitamin lazım inşallah düzene sokabiliriz yemek konusunu...
Evet canım benim zaten gebelikten önce düşüktü gebelik te yükseldi biraz tekrar düştü sanırım..
Bulanti derken ogurme gibimi bende oyle oluyor mesela ama kusma yok tursudan cok tiksinsim hic gozum gormuyor. Bazen cok acikiyorum midem cok kaziniyor. Amin insallah rabbim herkesin gonlundekini versin sağlıklı ve hayirli evlat olsunlar insallah.
Allah yardimcimiz olsun ben artık geçmesini bekliyorum ama gecmedi bi türlü..Ayni durumdayim kusmaktan iştah kalmadi sürekli midem bulaniyor
Anladım canım bende bir arkadaşıma sordum 10 yıldır sağlıkta çalışıyor oda böyle dedi akşam herkesin aynı olmaz korkma dediBenimde aynen senin gibi olmuştu. Hemen dr u aradım. Merak etme demekki süt için gelişimi tamamladı demekki dedi. Herkesin farklı zamanlarda olabilirmiş.
Geçer inşaallah ya yoksa napcaz böyle aç aç nereye kadar rüyamda yemek görüyorum.Allah yardimcimiz olsun ben artık geçmesini bekliyorum ama gecmedi bi türlü..
hayırlı olsun canım çook sevindim :)Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Usg dr sorun yok kan da bir hafta sonra çıkacak ins.
Hiç sevmem böyle meraklı insanları birde erkek yani sananee diyesim geldi. Allaha şükür olmuş bebeğin ama olmayan insanlara karşı da bazıları böyle soruyor ya sinir oluyorum. Ne karışıyor o kadar yani. Bence bu konular çok mahrem. Belki tüp bebek belki değil belki hiç olmuyor insanlar merakını gidermek için ne çok can yakıyor. Ona ne yaa.Ya kızlar bir şeye canım çok sıkıldı da ben mi abartıyorum kafam karışık yazmak istedim. Biraz BDV konusu gibi olucak ama...
Ben normalde hamileliğimi birebir babama söylemedim. Annemin söylediğini bildiğim için biraz da rahattım açıkçası. Benim iş yerinden beraber çalıştığım adam da babamın baya eski arkadaşı. Neyse dün ben ikili test için hastaneye gitmek için izin alırken bu bana "Sen yoksa tüp bebek tedavisi mi görüyorsun." gibi saçma sapan bir soru yöneltti. (Ne alaka, görüyorsam da sanane yani). Ben de "Yok öyle bir durum." falan dedim. "Ben dede olucam. Çok güzel bir his, kızım hamile çok mutluyuz." falan filan baya bir konuştu. Neyse yine sesimi çıkarmadım. "Senin var mı öyle bir planın?" falan baya bir soru sordu, ben de en sonunda dayanamadım. "Evet hamilelik durumum var." dedim. Konuyu kapattım.
Şimdi az önce ofiste babamı arayıp tebrik ediyor. Ben çok mahçup oldum. Sanki ben birebir babama söylememişim gitmiş ona söylemişim gibi çok zor bir durumda kaldım. Halbuki babam bilse benim ağzımdan nasıl laf aldığını baya kızar ama yapacak bir şey yok. Bir de gülüyor "Haha baban bilmiyor muydu yoksa?" falan diyor. "Seni hatan, söyleseydin." diyor bana.
Şimdi sorum şu, ben babamı arayıp açıklıyım mı, yoksa bir şey söylemesem mi? Çok mahçup oldum. Bir kaç fikir almak istedim.
Hayırlı olsun canım oğlunnGünaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Usg dr sorun yok kan da bir hafta sonra çıkacak ins.
Hiç sevmem böyle meraklı insanları birde erkek yani sananee diyesim geldi. Allaha şükür olmuş bebeğin ama olmayan insanlara karşı da bazıları böyle soruyor ya sinir oluyorum. Ne karışıyor o kadar yani. Bence bu konular çok mahrem. Belki tüp bebek belki değil belki hiç olmuyor insanlar merakını gidermek için ne çok can yakıyor. Ona ne yaa.
Bende babama kendim söyleyemem. Kaldı ki bu durumu ben yasamis olsam arayıp babami açıklamam asla. Ama konusu geçtiğinde ne patavatsiz insan derdim.
Herkese hayirlu cumalar kızlar moral bozmak istemem ama benim 2 kizimdada 3. ve 4. aylarında iki ayri Dr. biri profesördu yüzde 95 erkek dediler ben sevincle eve geldim. diger ay kontrollerimde kız demislerdi. şok olmustum. her dr un tam anladigini dusunmuyorum. ultrason cihazi çok önemli. Arkadaşıma 3 çocuğundada 13. haftada erkek dediler ve hepsi doğru cikti. bakalim hayırlısı yla bu sefer ne cikacak
babanın arkadaşı ne kadar gıcık biriymişş yaaYa kızlar bir şeye canım çok sıkıldı da ben mi abartıyorum kafam karışık yazmak istedim. Biraz BDV konusu gibi olucak ama...
Ben normalde hamileliğimi birebir babama söylemedim. Annemin söylediğini bildiğim için biraz da rahattım açıkçası. Benim iş yerinden beraber çalıştığım adam da babamın baya eski arkadaşı. Neyse dün ben ikili test için hastaneye gitmek için izin alırken bu bana "Sen yoksa tüp bebek tedavisi mi görüyorsun." gibi saçma sapan bir soru yöneltti. (Ne alaka, görüyorsam da sanane yani). Ben de "Yok öyle bir durum." falan dedim. "Ben dede olucam. Çok güzel bir his, kızım hamile çok mutluyuz." falan filan baya bir konuştu. Neyse yine sesimi çıkarmadım. "Senin var mı öyle bir planın?" falan baya bir soru sordu, ben de en sonunda dayanamadım. "Evet hamilelik durumum var." dedim. Konuyu kapattım.
Şimdi az önce ofiste babamı arayıp tebrik ediyor. Ben çok mahçup oldum. Sanki ben birebir babama söylememişim gitmiş ona söylemişim gibi çok zor bir durumda kaldım. Halbuki babam bilse benim ağzımdan nasıl laf aldığını baya kızar ama yapacak bir şey yok. Bir de gülüyor "Haha baban bilmiyor muydu yoksa?" falan diyor. "Seni hatan, söyleseydin." diyor bana.
Şimdi sorum şu, ben babamı arayıp açıklıyım mı, yoksa bir şey söylemesem mi? Çok mahçup oldum. Bir kaç fikir almak istedim.
takma kafana bence canm artık. babana affettirecek birşey yok ki bence. Zaten bir kız evlat olarak insan çok çekiniyor. Daha yeni sayılabilecek hamilelikler yaşıyoruz çünkü. İnsan biraz çekiniyor. Yani bilmiyorum ben hala soyleyemedim. Ablam biliyor. O açıklar abi lere babama diyorum. Ablaminkini de ben söylemiştim mesela. Ne bileyim insanlar bir garip meraklar içinde. Kaldı ki artık çocuk sahibi olmak çok zor. Olmuyor mu tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz sanane ya amaaan takılma hiç moral bozmaAynen canım, çok sinirim bozuldu. Bence de bunlar çok mahrem konular. Artık ileride bir şekilde affettiririm babama kendimi. O adama da çok sinir oldum, bir daha mümkün olduğu kadar az diyaloğa giricem. Ama çok meraklı, bir şey kafasına takınca 50 tane soru soruyor. Sabır, sabır.
babanın arkadaşı ne kadar gıcık biriymişş yaaYa kızlar bir şeye canım çok sıkıldı da ben mi abartıyorum kafam karışık yazmak istedim. Biraz BDV konusu gibi olucak ama...
babanın arkadaşı ne kadar gıcık biriymişş yaa, iş yerindesin şuanda büyük ihtimal, ordayken arama bence,hatta bu konuyu telefonda değil de uzak değillerse yanına giderek anlatman daha doğru olur, eğer baban alındıysa gönlünü almış olursun hem verdiği tepkilerden anlarsın kırılıp kırılmadğını için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?