2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım çok saol desteğin için. Biraz daha iyiyim şuan :) Oluyor böyle şeyler, ne diyelim insanların boşboğazlığı işte.

Kızlar. Slm ... moralim çok bozuk. Kizim alerji oldu ve kasiniıyor uyku düzgün uyuyamiyor. İlaç veriyorum ama günde bir defa fayda ediyor mu etmiyor mu anlamadim
geçmiş olsun canm,yediği birsey mi dokundu ki acaba, dr a götürdün mü, inşallah ilaç işe yarar da geçer kızının kaşıntıları kıyamam ona,kasıntılarında azalma olduysa gecıyordur,ya da dokuntu warsa onlardan da anlıyabılırsın canm

Çok sagol canm. Dun dr a götürdüm. Muhtemelen yediği dokundu. Dokuntuleri var canm artmamis sukur. Ama bir kez kullanıyorum ilacı aci aci kasindigini görünce için gidiyor.

Çok sagol canm. Dun dr a götürdüm. Muhtemelen yediği dokundu. Dokuntuleri var canm artmamis sukur. Ama bir kez kullanıyorum ilacı aci aci kasindigini görünce için gidiyor.
inşallah biran önce geçer yawrunun kaşıntıları canım, peki dikkat ettin mi ne dokundu acaba, ona göre vermezsin ki tekrarlamasın canım alerjisi

Kızlarr sanırım bu yıl erkek ağırlıklı olucak bebekler,çünkü yakınlarımda da hamile arkadaşlarım war onların da erkek cinsiyetlei,burda da erkek haberleri gelmeye basladı,hadi bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla inşallah

inşallah biran önce geçer yawrunun kaşıntıları canım, peki dikkat ettin mi ne dokundu acaba, ona göre vermezsin ki tekrarlamasın canım alerjisi
Dışarıdan birşey sipariş etmiştim canm sanırım o dokundu. Dışardan çok sey yedirmem normalde. Işte olacağı varmis sagol canm inşallah

Kizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kiz teoriler cöp oldu bir prenses yolda
Ay ne guzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızını canm. İlk bebeğin kız olması çok başka ınan. İyiki ilk kizim oldu diyorum. Benim arkadaşım daha şimdiden..nazlı şeker mi şeker oluyorlar.

Arkadaslar 7. Ve 8. Haftada çok bulantı ve kusma yaşadım .. doktor iki gün önce gaviscon verdi yanma için yemeklerden sonra hemen içiyorum ve yatmiyorum iki gundur bulantı çok az şu an 9+4 haftaligim

anladım canım,dışardakilerin içine koyduklarını bilemiyoruz işte, dediğin gibi olucağı warmış,hemen geçer gider inşallah

Arkadaslar 7. Ve 8. Haftada çok bulantı ve kusma yaşadım .. doktor iki gün önce gaviscon verdi yanma için yemeklerden sonra hemen içiyorum ve yatmiyorum iki gundur bulantı çok az şu an 9+4 haftaligim

hayırlı olsun bebeğiniz,inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza,bulantılar oluyor maalesef,hiç olmayan da oluyor,12. hafta ile geçicek rahatlıyacaz hepimiz inşallahh

Canım tebrik ederim :) Hayırlısı olsun. Biz de hazır kız ismi var da erkek ismi yok. Bizim doktor da yarım ağızla erkeği andırıyor dedi, isim konusunda yardımlaşırız arada
Cok sagol canım tabiki paylaşırız fikirlerimizi zaten isim telaşı 9 ay bitmez. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin ins.

Canım bence babanla sakin bir zamanında konuşman doğru olur. Maalesef böyle insanlar var ve o kadar coklar ki. Baban sonuçta gönlünü alırsın her türlü
hayırlı olsun canım çook sevindim :)
Amin canım çok sagoalsin Haber sırası sende..

@deeploneliness ve la rosa doktor onaylı ilk tahminler sizden geldi :) hayırlı olsun darısı bize
Amin canım. Darısı herkese Rabbim hepimize gonlumuzdekileri nasip etsin ins.
Hayırlı olsun canım oğlunn, çok sewindim tebrik ederim, sağlıkla gelir inşallah bebeğin
Amin canim benim. Cok sağolasın. Hepimiz sağlıcakla alalim kucağımıza ins

Hayırlı Cumalar canım. Aslında cinsiyet hic önemli degil benim icin. Bir kaybim var bunda cinsiyet degil de sağlıklı olması beni çok mutlu etti 1 aydır kontrol olmamıştım.

Kizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kiz teoriler cöp oldu bir prenses yolda
Oy oy maşallah size. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ins. Kiz çocukları vefalı olur sanslisin canim

La rosa o adam ne kadar gicikmis. bir bayana bu kadar özel konuşma ve soru sorulurmu onan ne. bizde babalara soylemek biraz ayiptir mesela. sen hiç canini sikma uygun zamanda babana kesinlesip zaman gecmeden soylemek istemedik dersin. ilk 3 ay cok tehlikeliydi sizi telaslandirmaya korktukdersin.

Aynen canım ya. Gerçek neden de o aslında, geçen sefer kaybımız oldu bu sefer biraz geç söyleyelim demiştik. Doğum iznim bitsin geri dönmicem inşallah buraya.

Evt cnm bizde 12 arti 4 üz dr kiz dedi simdiden heveslendik mutlu olduk ama yakin arkadasima soyledim iki haftaya pipisi cikmasin bende öyle oldu dedi onun da dr vajinal bakmis bacak arasinda bisey yok kiz demis 16. Haftada erkek demis.

insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…