takma kafana bence canm artık. babana affettirecek birşey yok ki bence. Zaten bir kız evlat olarak insan çok çekiniyor. Daha yeni sayılabilecek hamilelikler yaşıyoruz çünkü. İnsan biraz çekiniyor. Yani bilmiyorum ben hala soyleyemedim. Ablam biliyor. O açıklar abi lere babama diyorum. Ablaminkini de ben söylemiştim mesela. Ne bileyim insanlar bir garip meraklar içinde. Kaldı ki artık çocuk sahibi olmak çok zor. Olmuyor mu tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz sanane ya amaaan takılma hiç moral bozma
geçmiş olsun canm,yediği birsey mi dokundu ki acaba, dr a götürdün mü, inşallah ilaç işe yarar da geçer kızının kaşıntıları kıyamam ona,kasıntılarında azalma olduysa gecıyordur,ya da dokuntu warsa onlardan da anlıyabılırsın canmKızlar. Slm ... moralim çok bozuk. Kizim alerji oldu ve kasiniıyor uyku düzgün uyuyamiyor. İlaç veriyorum ama günde bir defa fayda ediyor mu etmiyor mu anlamadim
Çok sagol canm. Dun dr a götürdüm. Muhtemelen yediği dokundu. Dokuntuleri var canm artmamis sukur. Ama bir kez kullanıyorum ilacı aci aci kasindigini görünce için gidiyor.geçmiş olsun canm,yediği birsey mi dokundu ki acaba, dr a götürdün mü, inşallah ilaç işe yarar da geçer kızının kaşıntıları kıyamam ona,kasıntılarında azalma olduysa gecıyordur,ya da dokuntu warsa onlardan da anlıyabılırsın canm
inşallah biran önce geçer yawrunun kaşıntıları canım, peki dikkat ettin mi ne dokundu acaba, ona göre vermezsin ki tekrarlamasın canım alerjisiÇok sagol canm. Dun dr a götürdüm. Muhtemelen yediği dokundu. Dokuntuleri var canm artmamis sukur. Ama bir kez kullanıyorum ilacı aci aci kasindigini görünce için gidiyor.
Kizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kizteoriler cöp oldu bir prenses yolda
Dışarıdan birşey sipariş etmiştim canm sanırım o dokundu. Dışardan çok sey yedirmem normalde. Işte olacağı varmisinşallah biran önce geçer yawrunun kaşıntıları canım, peki dikkat ettin mi ne dokundu acaba, ona göre vermezsin ki tekrarlamasın canım alerjisi
Ay ne guzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızını canm. İlk bebeğin kız olması çok başka ınan. İyiki ilk kizim oldu diyorum. Benim arkadaşım daha şimdiden..nazlı şeker mi şeker oluyorlar.Kizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kizteoriler cöp oldu bir prenses yolda
Hayırlı olsun canım kızın,ilk prensesimiz de belli olduKizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kizteoriler cöp oldu bir prenses yolda
anladım canım,dışardakilerin içine koyduklarını bilemiyoruz işte, dediğin gibi olucağı warmış,hemen geçer gider inşallahAy ne guzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızını canm. İlk bebeğin kız olması çok başka ınan. İyiki ilk kizim oldu diyorum. Benim arkadaşım daha şimdiden..nazlı şeker mi şeker oluyorlar.
Arkadaslar 7. Ve 8. Haftada çok bulantı ve kusma yaşadım .. doktor iki gün önce gaviscon verdi yanma için yemeklerden sonra hemen içiyorum ve yatmiyorum iki gundur bulantı çok az şu an 9+4 haftaligim
Cok sagol canım tabiki paylaşırız fikirlerimizi zaten isim telaşı 9 ay bitmez. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin ins.Canım tebrik ederim :) Hayırlısı olsun. Biz de hazır kız ismi var da erkek ismi yok. Bizim doktor da yarım ağızla erkeği andırıyor dedi, isim konusunda yardımlaşırız arada
Canım bence babanla sakin bir zamanında konuşman doğru olur. Maalesef böyle insanlar var ve o kadar coklar ki. Baban sonuçta gönlünü alırsın her türlüYa kızlar bir şeye canım çok sıkıldı da ben mi abartıyorum kafam karışık yazmak istedim. Biraz BDV konusu gibi olucak ama...
Ben normalde hamileliğimi birebir babama söylemedim. Annemin söylediğini bildiğim için biraz da rahattım açıkçası. Benim iş yerinden beraber çalıştığım adam da babamın baya eski arkadaşı. Neyse dün ben ikili test için hastaneye gitmek için izin alırken bu bana "Sen yoksa tüp bebek tedavisi mi görüyorsun." gibi saçma sapan bir soru yöneltti. (Ne alaka, görüyorsam da sanane yani). Ben de "Yok öyle bir durum." falan dedim. "Ben dede olucam. Çok güzel bir his, kızım hamile çok mutluyuz." falan filan baya bir konuştu. Neyse yine sesimi çıkarmadım. "Senin var mı öyle bir planın?" falan baya bir soru sordu, ben de en sonunda dayanamadım. "Evet hamilelik durumum var." dedim. Konuyu kapattım.
Şimdi az önce ofiste babamı arayıp tebrik ediyor. Ben çok mahçup oldum. Sanki ben birebir babama söylememişim gitmiş ona söylemişim gibi çok zor bir durumda kaldım. Halbuki babam bilse benim ağzımdan nasıl laf aldığını baya kızar ama yapacak bir şey yok. Bir de gülüyor "Haha baban bilmiyor muydu yoksa?" falan diyor. "Seni hatan, söyleseydin." diyor bana.
Şimdi sorum şu, ben babamı arayıp açıklıyım mı, yoksa bir şey söylemesem mi? Çok mahçup oldum. Bir kaç fikir almak istedim.
Amin canım çok sagoalsinhayırlı olsun canım çook sevindim :)
Amin canım. Darısı herkese Rabbim hepimize gonlumuzdekileri nasip etsin ins.
Amin canim benim. Cok sağolasın. Hepimiz sağlıcakla alalim kucağımıza insHayırlı olsun canım oğlunn, çok sewindim tebrik ederim, sağlıkla gelir inşallah bebeğin
Hayırlı Cumalar canım. Aslında cinsiyet hic önemli degil benim icin. Bir kaybim var bunda cinsiyet degil de sağlıklı olması beni çok mutlu ettiHerkese hayirlu cumalar kızlar moral bozmak istemem ama benim 2 kizimdada 3. ve 4. aylarında iki ayri Dr. biri profesördu yüzde 95 erkek dediler ben sevincle eve geldim. diger ay kontrollerimde kız demislerdi. şok olmustum. her dr un tam anladigini dusunmuyorum. ultrason cihazi çok önemli. Arkadaşıma 3 çocuğundada 13. haftada erkek dediler ve hepsi doğru cikti. bakalim hayırlısı yla bu sefer ne cikacak
Oy oy maşallah size. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ins. Kiz çocukları vefalı olur sanslisin canimKizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kizteoriler cöp oldu bir prenses yolda
Aynen canım ya. Gerçek neden de o aslında, geçen sefer kaybımız oldu bu sefer biraz geç söyleyelim demiştik. Doğum iznim bitsin geri dönmicem inşallah buraya.La rosa o adam ne kadar gicikmis. bir bayana bu kadar özel konuşma ve soru sorulurmu onan ne. bizde babalara soylemek biraz ayiptir mesela. sen hiç canini sikma uygun zamanda babana kesinlesip zaman gecmeden soylemek istemedik dersin. ilk 3 ay cok tehlikeliydi sizi telaslandirmaya korktukdersin.
Evt cnm bizde 12 arti 4 üz dr kiz dedi simdiden heveslendik mutlu olduk ama yakin arkadasima soyledim iki haftaya pipisi cikmasin bende öyle oldu dedi onun da dr vajinal bakmis bacak arasinda bisey yok kiz demis 16. Haftada erkek demis.Cok sagol canım tabiki paylaşırız fikirlerimizi zaten isim telaşı 9 ay bitmez. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin ins.
Canım bence babanla sakin bir zamanında konuşman doğru olur. Maalesef böyle insanlar var ve o kadar coklar ki. Baban sonuçta gönlünü alırsın her türlü
Amin canım çok sagoalsinHaber sırası sende..
Amin canım. Darısı herkese Rabbim hepimize gonlumuzdekileri nasip etsin ins.
Amin canim benim. Cok sağolasın. Hepimiz sağlıcakla alalim kucağımıza ins
Hayırlı Cumalar canım. Aslında cinsiyet hic önemli degil benim icin. Bir kaybim var bunda cinsiyet degil de sağlıklı olması beni çok mutlu etti1 aydır kontrol olmamıştım.
Oy oy maşallah size. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ins. Kiz çocukları vefalı olur sanslisin canim
Kızlar merhaba hastaneden geliyoruz Dr. ikili test sonucunun olumsuz olduğunu söyledi.. ayrıntılı tetkik istedi ama yaptırmayacağım.. keşke hiç yaptırmasaydım... Tevekkeltü alallah diyorum ve yoluma devam ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?