- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
hiç moral bozup stres yapma canm,çevremde çok duydum ben kötü diyen dr ları ve sonunda sağlıklı bebek dünyaya getirenleri, Allah ın izni ile senin bebğin de sağlıklı bir şekilde doğacakKızlar merhaba hastaneden geliyoruz Dr. ikili test sonucunun olumsuz olduğunu söyledi.. ayrıntılı tetkik istedi ama yaptırmayacağım.. keşke hiç yaptırmasaydım... Tevekkeltü alallah diyorum ve yoluma devam ediyorum..
Sen gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğin doğacak inşallahKızlar merhaba hastaneden geliyoruz Dr. ikili test sonucunun olumsuz olduğunu söyledi.. ayrıntılı tetkik istedi ama yaptırmayacağım.. keşke hiç yaptırmasaydım... Tevekkeltü alallah diyorum ve yoluma devam ediyorum..
Yani bu tarz insanlara çok sinir oluyorum. Bence babanı ara açıkla. Gönlü kalmasın adamın.Ya kızlar bir şeye canım çok sıkıldı da ben mi abartıyorum kafam karışık yazmak istedim. Biraz BDV konusu gibi olucak ama...
Ben normalde hamileliğimi birebir babama söylemedim. Annemin söylediğini bildiğim için biraz da rahattım açıkçası. Benim iş yerinden beraber çalıştığım adam da babamın baya eski arkadaşı. Neyse dün ben ikili test için hastaneye gitmek için izin alırken bu bana "Sen yoksa tüp bebek tedavisi mi görüyorsun." gibi saçma sapan bir soru yöneltti. (Ne alaka, görüyorsam da sanane yani). Ben de "Yok öyle bir durum." falan dedim. "Ben dede olucam. Çok güzel bir his, kızım hamile çok mutluyuz." falan filan baya bir konuştu. Neyse yine sesimi çıkarmadım. "Senin var mı öyle bir planın?" falan baya bir soru sordu, ben de en sonunda dayanamadım. "Evet hamilelik durumum var." dedim. Konuyu kapattım.
Şimdi az önce ofiste babamı arayıp tebrik ediyor. Ben çok mahçup oldum. Sanki ben birebir babama söylememişim gitmiş ona söylemişim gibi çok zor bir durumda kaldım. Halbuki babam bilse benim ağzımdan nasıl laf aldığını baya kızar ama yapacak bir şey yok. Bir de gülüyor "Haha baban bilmiyor muydu yoksa?" falan diyor. "Seni hatan, söyleseydin." diyor bana.
Şimdi sorum şu, ben babamı arayıp açıklıyım mı, yoksa bir şey söylemesem mi? Çok mahçup oldum. Bir kaç fikir almak istedim.
İlerde değişebilir biraz daha bekle bence kaptırma kendini kız diye hemen :) eltime 6 ay kız dediler erkek oldu ben son aylara kadar kesin gözüuiyle bakamam sanırımEvt cnm bizde 12 arti 4 üz dr kiz dedi simdiden heveslendik mutlu olduk ama yakin arkadasima soyledim iki haftaya pipisi cikmasin bende öyle oldu dedi onun da dr vajinal bakmis bacak arasinda bisey yok kiz demis 16. Haftada erkek demis.
tebrikler ne güzel haber böyle, hayırlı olsun oğluşunu sağlıkla al kucağına canım :)Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Usg dr sorun yok kan da bir hafta sonra çıkacak ins.
Bize de dr kemik yapısından oğlunuz geliyor dedi. Erkekler daha erken belli ediyor bence sizinkisi kızdır. Tabi yinede belli olmuyor Rabbim sağlıklısini versin yeter kiEvt cnm bizde 12 arti 4 üz dr kiz dedi simdiden heveslendik mutlu olduk ama yakin arkadasima soyledim iki haftaya pipisi cikmasin bende öyle oldu dedi onun da dr vajinal bakmis bacak arasinda bisey yok kiz demis 16. Haftada erkek demis.
gözün aydın canım, sağlıkla al kucağına, ne güzel ya cinsiyet tahminleri tek tek gelmeye başladı, çok merak ediyorum ben de. son randevuda ultrason görüntülerini eşime göstermek için videoya çekmiştim, ona bakınca nul teorisine göre erkek gibi geldi. ama açıkçası gönlüm prensesden yana, eşimin de prensten. hayırlısı ve sağlıklı olsun da gerisi yalan. sonuçta ilk çocuk :) ay heyecan bastı. benim kontrole eşim de geleceğini söyledi, o yüzden randevuyu salıya çektik, salı günü inşallah ben de öğrenirim :)Kizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kizteoriler cöp oldu bir prenses yolda
Kan sonucu mu yoksa usg sonucu hakkında mı konuştu canım. Çoğu kişiye olumsuz dense de saglikla doguyorlar o yüzden iyi düşünelim ..Kızlar merhaba hastaneden geliyoruz Dr. ikili test sonucunun olumsuz olduğunu söyledi.. ayrıntılı tetkik istedi ama yaptırmayacağım.. keşke hiç yaptırmasaydım... Tevekkeltü alallah diyorum ve yoluma devam ediyorum..
Iyi aksamlar canımiyi akşamlar kızlarr
Amin canım çok sağolasın. Hepimiz saglikla sihhatle kucağımıza alalim ins.tebrikler ne güzel haber böyle, hayırlı olsun oğluşunu sağlıkla al kucağına canım :)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar merhaba hastaneden geliyoruz Dr. ikili test sonucunun olumsuz olduğunu söyledi.. ayrıntılı tetkik istedi ama yaptırmayacağım.. keşke hiç yaptırmasaydım... Tevekkeltü alallah diyorum ve yoluma devam ediyorum..
Esle gidin canım daha güzel oluyorgözün aydın canım, sağlıkla al kucağına, ne güzel ya cinsiyet tahminleri tek tek gelmeye başladı, çok merak ediyorum ben de. son randevuda ultrason görüntülerini eşime göstermek için videoya çekmiştim, ona bakınca nul teorisine göre erkek gibi geldi. ama açıkçası gönlüm prensesden yana, eşimin de prensten. hayırlısı ve sağlıklı olsun da gerisi yalan. sonuçta ilk çocuk :) ay heyecan bastı. benim kontrole eşim de geleceğini söyledi, o yüzden randevuyu salıya çektik, salı günü inşallah ben de öğrenirim :)
ah güzelim geçsin hemen şu birkaç gün, çok sabırsızlandım şimdi sizlerin haberlerini okudukça, heyecanlandım, sevindim. zaten bu aralar herşeye gözüm doluyor inan hepiniz adına tek tek sevindim.Esle gidin canım daha güzel oluyorGüzel haberlerinizi bekliyoruz..
Allah razı olsun canim ♥ Zaman çabuk geçiyor, ben de bu hafta sabirsizdim. Geldi çattı bakah güzelim geçsin hemen şu birkaç gün, çok sabırsızlandım şimdi sizlerin haberlerini okudukça, heyecanlandım, sevindim. zaten bu aralar herşeye gözüm doluyor inan hepiniz adına tek tek sevindim.
Kan sonucu mu yoksa usg sonucu hakkında mı konuştu canım. Çoğu kişiye olumsuz dense de saglikla doguyorlar o yüzden iyi düşünelim ..
Aynen canım Allah nasip etsin yeter ki sağlıkla doğar Inşallah. Sen iyi olursan bebisin de iyi olurkan canım usg normal.. içim rahat zaten canım.. İlk çocuğum içinde amniotik banttan dolayı sakat doğma riski var demişlerdi.. Çok şükür Rabbime dayandım.. yine ona sığınıyorum...
Allah sağlıklı evlat nasip etsin. Dediğin gibi çok kişiyi yanıltıyor bu testler. Allah herkese hayırlı evlat versin. Dr lar çok yanılıyor. Beşer şaşar demişler. Rabbim o kadar büyük ki.kan canım usg normal.. içim rahat zaten canım.. İlk çocuğum içinde amniotik banttan dolayı sakat doğma riski var demişlerdi.. Çok şükür Rabbime dayandım.. yine ona sığınıyorum...
Bende ahmet cantug beye gidiyorum.memnuum şimdilik ikili test yaptırdınız mıacıbademe ceren hanıma canım sen hangi doktora gidiyorsun?
Benim de küçüldü. İlk haftalarda; ayyy ne büyük göbeğin varrrr benim 3 ay hiç çıkmamıştııııı diye bıkbık yapan sevimsizler göbeğin nereye gittiiii aaa baya da oldu çıkması lazım artık demeye başladılar.
Bende endişelendim biraz ama normal sanırım. Gaz sorunu bitince normale döndük.[/QUOTE
İlk bebegime hamileyken 5 aylk karnım yoktu ettafda ayy niye yok bilmem ne diyip korkutuyprlardı beni.eşim de doktora sormuştu.doktor cok biliyor onlar dedi.kilo falan nprmal dedi.zaten 9 kilo almıştım.takma sen onları kilo alırsanda cok aldı derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?