2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hiç moral bozup stres yapma canm,çevremde çok duydum ben kötü diyen dr ları ve sonunda sağlıklı bebek dünyaya getirenleri, Allah ın izni ile senin bebğin de sağlıklı bir şekilde doğacak

Sen gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğin doğacak inşallah

Yani bu tarz insanlara çok sinir oluyorum. Bence babanı ara açıkla. Gönlü kalmasın adamın.

İ
Evt cnm bizde 12 arti 4 üz dr kiz dedi simdiden heveslendik mutlu olduk ama yakin arkadasima soyledim iki haftaya pipisi cikmasin bende öyle oldu dedi onun da dr vajinal bakmis bacak arasinda bisey yok kiz demis 16. Haftada erkek demis.
İlerde değişebilir biraz daha bekle bence kaptırma kendini kız diye hemen :) eltime 6 ay kız dediler erkek oldu ben son aylara kadar kesin gözüuiyle bakamam sanırım

Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Usg dr sorun yok kan da bir hafta sonra çıkacak ins.
tebrikler ne güzel haber böyle, hayırlı olsun oğluşunu sağlıkla al kucağına canım :)

Evt cnm bizde 12 arti 4 üz dr kiz dedi simdiden heveslendik mutlu olduk ama yakin arkadasima soyledim iki haftaya pipisi cikmasin bende öyle oldu dedi onun da dr vajinal bakmis bacak arasinda bisey yok kiz demis 16. Haftada erkek demis.
Bize de dr kemik yapısından oğlunuz geliyor dedi. Erkekler daha erken belli ediyor bence sizinkisi kızdır. Tabi yinede belli olmuyor Rabbim sağlıklısini versin yeter ki Biz de 12+1 çıktık

Kizlar hastahaneden geldik evdeyim. Drumuzun Cinsiyet tahmini kiz teoriler cöp oldu bir prenses yolda
gözün aydın canım, sağlıkla al kucağına, ne güzel ya cinsiyet tahminleri tek tek gelmeye başladı, çok merak ediyorum ben de. son randevuda ultrason görüntülerini eşime göstermek için videoya çekmiştim, ona bakınca nul teorisine göre erkek gibi geldi. ama açıkçası gönlüm prensesden yana, eşimin de prensten. hayırlısı ve sağlıklı olsun da gerisi yalan. sonuçta ilk çocuk :) ay heyecan bastı. benim kontrole eşim de geleceğini söyledi, o yüzden randevuyu salıya çektik, salı günü inşallah ben de öğrenirim :)

Kan sonucu mu yoksa usg sonucu hakkında mı konuştu canım. Çoğu kişiye olumsuz dense de saglikla doguyorlar o yüzden iyi düşünelim ..

iyi akşamlar kızlarr
Iyi aksamlar canım

tebrikler ne güzel haber böyle, hayırlı olsun oğluşunu sağlıkla al kucağına canım :)
Amin canım çok sağolasın. Hepimiz saglikla sihhatle kucağımıza alalim ins.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Esle gidin canım daha güzel oluyor Güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Esle gidin canım daha güzel oluyor Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
ah güzelim geçsin hemen şu birkaç gün, çok sabırsızlandım şimdi sizlerin haberlerini okudukça, heyecanlandım, sevindim. zaten bu aralar herşeye gözüm doluyor inan hepiniz adına tek tek sevindim.

ah güzelim geçsin hemen şu birkaç gün, çok sabırsızlandım şimdi sizlerin haberlerini okudukça, heyecanlandım, sevindim. zaten bu aralar herşeye gözüm doluyor inan hepiniz adına tek tek sevindim.
Allah razı olsun canim ♥ Zaman çabuk geçiyor, ben de bu hafta sabirsizdim. Geldi çattı bak seninki de gelir..

Kan sonucu mu yoksa usg sonucu hakkında mı konuştu canım. Çoğu kişiye olumsuz dense de saglikla doguyorlar o yüzden iyi düşünelim ..

kan canım usg normal.. içim rahat zaten canım.. İlk çocuğum içinde amniotik banttan dolayı sakat doğma riski var demişlerdi.. Çok şükür Rabbime dayandım.. yine ona sığınıyorum...

kan canım usg normal.. içim rahat zaten canım.. İlk çocuğum içinde amniotik banttan dolayı sakat doğma riski var demişlerdi.. Çok şükür Rabbime dayandım.. yine ona sığınıyorum...
Aynen canım Allah nasip etsin yeter ki sağlıkla doğar Inşallah. Sen iyi olursan bebisin de iyi olur

İyi akşamlar kızlar nasılsıniz aklıma bişey takıldı dün de doktora sormayı unuttum 2li test için aç karnına mi gitmek gerekiyor ?

Allah sağlıklı evlat nasip etsin. Dediğin gibi çok kişiyi yanıltıyor bu testler. Allah herkese hayırlı evlat versin. Dr lar çok yanılıyor. Beşer şaşar demişler. Rabbim o kadar büyük ki.

Be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…