2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah Allah gönlüne göre verir saglıklı bir oğluşun olur.benimde kızım saglıklı hayırlı kızım olur inş.

Hanımlar neden söyleyemiyosunuz babalara kendiniz? Yanlış anlamayın sadece çok merak ettim. Biz hepsine aynı anda söyledik; hatta çat diye ultrason resmini koyduk önlerine :) Babalar sevinir ki böyle haberleri herkes önce almaya :) hiç konuşulmuyor mu peki evde yanlarında ? Bizim bütün muhabbet bunların üstüne dönüyor çünkü :)

Çok sagol canm. Dun dr a götürdüm. Muhtemelen yediği dokundu. Dokuntuleri var canm artmamis sukur. Ama bir kez kullanıyorum ilacı aci aci kasindigini görünce için gidiyor.
El ayak hastalığı değil değil mi? Ayaklarına baktınız mı? Bazı doktorlar hemen teşhis koyamıyor ona çünkü?

kizlar iyi geceler benim gibi uyuyamayanlar varmi acaba. birde mide bulantilari nasil benim acayip derece kotu cikaramiyorm fakat cikacakmis gibi oluyor daha kotu sanki boyle olmasi. subatin 3 unde kontrolumuz var 11. haftamizda olacagiz galiba. cnku bir onceki kontrolumde 8 haftalikken 9 haftalik olarak gordu doktorum. 3 hafta sonra tekrar gel dedi 2li test icin. bakalm cok mrk ediyorm ne diyecek ne olacak. cinsiyeti belli olurmu acaba birde cok mrk ediyrm ya.

bulantim falan yok ama benim de canim istemiyor hic. yavas yavas yumurta yemeye basladim simdi sabahlari.
insan huzursuz oluyor gercekten.

bende cok uzuluyrm cnku benim uykum cok duzensiz gece sabaha kadar oturuyrm gunduzde en erken kalktgim saat 3 oluyor. o saatten snrada zaten aksam yemegine ne kaldi diyorm bisey yemiyrm esimi bekliyrm. hic saglikli beslenemiyrm duzeltemiyrm da bu aliskanligimi korkuyrm.

Genelde cekiniyorm babamdan abimden canm. Sağlık sıhhati ile ilgili konuşuruz da öyle ultrason resmi pek göstermeyiz. Herkesin farklı canm

Günaydın kızlar ben sabahın köründe yemek yapmaya başladım bile eşim gidicek birazdan onun için birşeyler hazırlıyorum

Canım çok emin olmamakla beraber kız gibi.

Gordugum şey nub sanyukari dogru erkek bence
kızlar tahmin için teşekkürler...benim içime de kız doğuyor ...hatta soranlara cinsiyeti kız diyorum...Allah hayırlısını versin...sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah her bekleyenin bebeği...

canım benim annem de doğum yapmıştı ben o zaman 18 yaşındaydım... her şeyine normal dediler...bebek çok sağlıklı dediler... her türlü teste ultrasona girdi ama kardeşim down sendromlu doğdu...
bir arkadaşımada downlu olacak bebeğin dediler sağlıklı doğdu... böyle örnekler çok...
ben eminimki benim 2 li testimde olumsuz çıkacak... hem yaştan dolayı...hemde hamile kalmadan önce çok sigara içiyordum... ama dediğin gibi Rabbime sıgınmaktan başka çare yok...

ben ilk ogrendigimde, 3-4 haftalik falandi heralde, acaip dikkat etmistim. her sabah mutlaka yumurta yemeler, ogun arasi yogurt yemeler, yine aralarda ceviz badem falan. sonra hafiften bulantilar ve yanma yuzunden midem havada gibi hissetmeye baslayinca o beslenmeden eser kalmadi. karnim acikiyor ama midem havada canim bisey istemiyordu ac oldugum icin yedim ama mecburen. suan iyiyim daha sık acikmaya basladim. paso tikiniyorum
bende biraz doktorumun verdigi rahatlik da vardi. 20. haftaya kadar yedigine ictigine karismiyorum bebegin ihtiyaci zaten cok az oluyor ama 20. haftadan sonra bebek kutlesel olarak daha hizli buyumeye baslayacagi icin beslenmene dikkat ediceksin dedi. o da yine bebek icin degil senin icin dedi.
sen yine de ac kalmamaya bak. bebise bi zarari olmasa da senin vucudun dusmesin, hastaliklara acik hale geliyorsun cunku. suan ben hastayim mesela 2 gundur yatiyorum

Hapşırık krizine girdim resmen hamileliğimin başından beri hapşırıklarim çoğaldı grip nezle değilim ama birden hapsirmaya başlıyorum sanki hasta gibi güçsüz dusuruyor

gecmis olsn canim ya. valla hamileyken hasta olmk daha beter gercekten. dikkat et kndine.

Hapşırık krizine girdim resmen hamileliğimin başından beri hapşırıklarim çoğaldı grip nezle değilim ama birden hapsirmaya başlıyorum sanki hasta gibi güçsüz dusuruyor
Bende de var nezle grip desen degil alerji desen burun göz akıntısi yok gundr 20-30 kere kuru hapşırıyorum. Hormonlardan olabiliyormus. Arastirmistim..

Bende de var nezle grip desen degil alerji desen burun göz akıntısi yok gundr 20-30 kere kuru hapşırıyorum. Hormonlardan olabiliyormus. Arastirmistim..
Benimki sanırım alerjik ama burun akıntısı da var yoğun sabahtan beri silmekten burnum yara oldu su gibi akıyor evde muhabbet kuşları var şimdi evi süpürdüm cami açtım onlar yaparmı acaba

Benimki sanırım alerjik ama burun akıntısı da var yoğun sabahtan beri silmekten burnum yara oldu su gibi akıyor evde muhabbet kuşları var şimdi evi süpürdüm cami açtım onlar yaparmı acaba
Her elektrik supurgesi saglikli olmuyor benimki de samsung 2 sene once 500 e almistim ama gene de ahim sahim bisey degil. Dyson var gozum onda ama 2 3 bin civari o supurge alerji karsiti bir suru de ozelligi var ama surekli bir ihtiyac ciktigimdan ona butce ayirmam cok zor ama gozum onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…