2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Beni de erken çağırmıştı tam 10+6 da gittim. Sıkıntı olmaz gidebilirsin. Keşke her hafta çağırsalar da sürekli görsek kuzuları paniğimiz biraz azalırdı
aa gerçekten mi canım
peki 10 +6 da sonuç çıktı mı 2'li taramadan?? ense kalınlığına mı bakıyordu
ben kıyamıyorum gösterse bile doktor 2 -3 saniye bakıyorum rahatsız olmasın bebek diye. ses dalgasından mı ne rahatsız oluyormuş yanlış okumadıysam
doğunca bakarız bol bol

geçmiş olsun canm
bende 4-5 haftalarda senin gibi yedim içtim süt yoğurt ceviz vs
şimdi bulantılar nedeniyle aç kalıyorum
biraz toparladm
önüme biri yapıp getirirse tiksinmeden yiyorum
bana da 3 aya kadar bebek senden beslenmez üzülme diyorlar
inşallah hemen geçer bulantılarım
yalnız su içemiyorum çıkarıyorum hemen
günde toplam 1 su bardağı içiyorum onun yerine meyve suyu soda ayran vs onları içiyorum
susuz kalmamdan da bi şey olmaz dimi

Benimki sanırım alerjik ama burun akıntısı da var yoğun sabahtan beri silmekten burnum yara oldu su gibi akıyor evde muhabbet kuşları var şimdi evi süpürdüm cami açtım onlar yaparmı acaba
Bilmiyorum ki canim benim de kedilerim var. Onceden alerjik bir durumun var mıydı? Aslında dr sormak en doğru olur. .

Su mutlaka içmeye çalış. Ben de icemiyordum biraz enfeksiyon çıktı sonra zorla ictim elimde bardakla gezdim az az da olsa. Zamanla vücut suyu kabul ediyor. .

Bilmiyorum ki canim benim de kedilerim var. Onceden alerjik bir durumun var mıydı? Aslında dr sormak en doğru olur. .
Toxoplasma testi yaptirdin mi cnm ona gore kedilerle bir arada olabilirsin ya da olamazsin dr bisey dedi mi mesela ben zamaninda o mikrobu kapmisim o da bagisiklik saglamis benim icin sorun yok ama gene de dr temkinli ol dedi. Ben zaten köpecikleri daha bi cok seviyorum ama yakin arkadaslarim hep kedici

Z zeynebim111 canim cok gecmis olsun. ...gecen ayda benim kizda dokuntuler cikti...doktor yedigi bir şey dokunmustur alerjik dedi...astimi varmi dedi..yok dedim...o zaman alerji surubu yazayim gecer dedi ve 1 haftada gecti...kasintili kizarik kabarcıklar...ve sönüp başka yerlerden tekrar çıkıyordu...bende fotosunu cektim sürekli ...doktora gidene kadar gecerse gösteririm diye...

kizlar hasta olanlara gecmis olsun..
gribin nezlenin en iyi ilaci tavuk suyu...
kemikli tavugu kaynatin...gogus kismi falan olmaz illaki kemigide olacak...isterseniz haslama suyuna...sogan havuç patates sarmisak ta atin...atmasanizda olur ...suzup corba yapin o suyla...

İyi akşamlar kızlar, 13+0da ikili tarama için gtmeyi düşünüyorum ama salı günü kontrole gttigmzde 5gun
Bende ahmet cantug beye gidiyorum.memnuum şimdilik ikili test yaptırdınız mı
Hepimizde farklı doktora gidyomusuz :))

Çok sagol canm inşallah geçer. Aynen öyle kabarcıklar var ama hep aynı yerde bizimki. Peki bu süreçte banyo yaptirdin mi canm. Onu dr a sormayı unuttum

Selam kizlar aksam telefonumu suya düşürdum. simdilik calisiyo ama heran telefonsuz kalabilirim. benimde bulantilarim azaldi sanarken bu sabah çok siddetli ve kötü hale geldi. kusamiyorumda. rabbim yarsimcimiz olsun.

Merhaba annisler,
Biz bugun 12+0 olduk inşallah.keşke evden bebeği görebileceğimiz bir sistem olsa.o kadar merak ediyorum ki nasıl olduğunu.Daha doktora gitmeme de üç hafta var.Ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum.İnşallah sağlıkla doğar .

Sizlerin de sol tarafınızda bir baskı oluyor mu? Ben özellikle yatarken bu baskıyı hissediyorum.Bir de sürekli tuvalete gidiyorum.Özellikle geceleri çok acikiyorum.Aç kalınca da midem bulanıyor.Bunun haricinde o 24 saatlik uyku kismi ve şiddetli mide bulantısı ve istahsizlik geride kaldı.

Selam kizlar aksam telefonumu suya düşürdum. simdilik calisiyo ama heran telefonsuz kalabilirim. benimde bulantilarim azaldi sanarken bu sabah çok siddetli ve kötü hale geldi. kusamiyorumda. rabbim yarsimcimiz olsun.
Pirincin icine koy cnm telefonu 1 gece beklesin

Benimkide ihlasin sulu süpürgesi temizliği hariç memnunum aslında bende zamanında 1500 gibi bir fiyata almıştım nasıl verdim o parayı bilmiyorum

Sırt üstü yatarken bendede sola doğru baskı oluyor soluma yatınca geçiyor

Sırt üstü yatarken bendede sola doğru baskı oluyor soluma yatınca geçiyor

Ben de sol tarafa yatmak daha uygun diye okudum, bebeğe daha fazla kan gidiyormuş .Ama sol tarafında sanki küçük bir bakın varmış gibi geliyor.

Benimkide ihlasin sulu süpürgesi temizliği hariç memnunum aslında bende zamanında 1500 gibi bir fiyata almıştım nasıl verdim o parayı bilmiyorum
Dyson unutma bak bütcen olursa degistirirken almanı öneririm ben bi dahaki sefere onu almaya calisacagim super bisey maytları bile topluyormuş. Sulu olanlar bir ara cok modaydi ama eziyeti buyuk her seferinde suyu bosaltip hazneyi iyice temizlemek gerekiyor aksi taktirde mikrop üretiyormuş,,,

Bir ara yaptırmayı düşündüm zaten kedilerin kurumunu esim temizlemeye başladı. Bir de ben cocuklugumdan beri kedi köpek icinde büyüdüğüm icin bağışıklığı kazanmisimdir. Yaptirmaktan vazgeçtim oyüzden

Annen kac yasında dogum yapmıstı canım downlu kardeşini 35 yas uzeri riskli grubtur mesela bende o grubtayım ama genclerde görülmüyor demek degil bu Allah ne derse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…