2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Odasını doğmadan 3 ay önce almıştık biz,direk genç odası aldık neyse :)mobilya kokuları hemen çıkmadığı için oda yapıcakların erken almasında fayda var derim, hergün havalandırmak gerekiyor, hatta daha önce bile alınabilir dolaplar felan kokular anca çıkarr

Cnm pipiyi izlemeyince kiz diyorlarmis ama pipi 16. Haftaya kadar olusabiliyormus. pipiyi gorunce erkek dedikleri icin erkegin kiza donmesi zormus... en yakin arkadasima 12 de kiz demisler 16 da erkek oglu oldu o da bana sakin heveslenme dedi... o oyle deyince nete baktim 12. Haftadaki kizlarda dönuş cok olmus

Kızlar biz beşiği bizim yatağın yanına koyucaz. Oda dediğiniz dolap ve komidin herhalde. Dolayısıyla biz şuan oda yapamayacağız herhalde. İleride beşiği de odasına mı taşımak lazım? O konu nasıl olacak :)

merhaba Benide listeye eklermisiniz
34 yaş sat 13.11.16 istanbul ve ilk

hayırlısı diyelim o zman canım Allah gönlünüze göre sağlıklı bir ewlat versin inşallahh
hmm bizim yatak odası küçük olduğu için beşiği alamadık yanımıza, oğlumun odasındaydı genç odası aldığımız için nrmal bazalı yatak wardı, orda ben yatıyordum oğlum beşikte ama ben o şekilde rahat edememiştim, oda için aslında hiç acele etmeye gerek yok, bizim odayı dayımız aldığı için bari genç odası olsun dedik, bak 21 aylık hala odasını kullanmıyor ama bazı kişiler odasına alışşsın diye daha erken aylarda bebeği yatırabiliyorlar kendi odasında sonradan ayırmak zor oluyor felan diyorlar tamamen tercih meselesi bu canım

teşekkür ederim canm
sen ne durumdasın bakalım
yaptırdın mı testleri

Evt hayirlisi cnm kizlar daha guclu kuvvetli oluyormus bu nedenle kiz olmasi iyi diger bebeklerim erkekti. Gerci dikis yoktu onlarda ama dr kizlar kolay kolay erken dogum olmaz daha guclu olurlar dedi.

Selamlar kizimi kursa getirdim bende bekliyorum oda ve beşik konusunda bende fikrimi belirtmek istedim kizimda park yatak kullandık yaklaşık 3 sene aslında daha da fazla yatardı ama kendisi ben artık bebek değilim bunda yatmicam dediği için normal yatağa geçtik hicde zorlanmadik ben bebek cocukluga geçene kadar anne ve babayla aynı odada yatması taraftariyim en az 2 yaşına kadar tabi bu benim fikrim çocuğun durumuna göre değişebilir yeriniz varsa büyüyen yatak alabilirsiniz gerçi büyüyünce kendi istedikleri yatakta yada oda takımı istiyorlar oyuzden normal beşik daha mantıklı bence

Bebek bakımı konusunda ise merak etmeyin doğduklarında kendilerine baktirmayi biliyor o biDiklar hemen adapte oluyorsunuz zaten tek tavsiyem lütfen nolursunuz bu çocuk aç sütun yetmiyor kafalarına aldırmayın strese girmeyin mutluluk eşittir süt diyorum

Sağlık ocağında emzirme eğitimi son ay vermişlerdi. Ama hiç anlatıldığı gibi olmuyor. Kucağa aldın mi ic gudusel olarak bütün bilgiler geliyor sana emin ol. İçini ferah tut. Sağlık ocağındaki hemşire bana hersyi anlatmıştı. Banyosu çok çabuk olacak suyun sıcaklığı bizim dirsegiminizin dayanacağı kadar olacak. Kulak delikleri göbek deliği poposuna güzelce kurutulup kapatılacak.vücudu kurudukca yağla masaj yapilack. Detay çok ama biraz sorup araştırarak ,büyüklerden görerek ic guduswl herşey yapılıyor diye inanıyorum.

Tamamen katılıyorum. Birde Dinlenmek uyumak kısmını ekliyorum. İste o kısım benim yapamadigim ve sutumun yetmemesine sebep kısımlar. Ve çok stres oluyorum şimdiden ya sütm yine yetmezse diye. Ne var bunda mama ile büyüyen bebek yok mu diyebilirsiniz ama gerçekten o suni gidayi verdikçe içim giderdi. Annelik iste eksik hissettim hep

Bende yetmicek az az diye diye 5 ay emzirebildim yavrumu tatlım kendini çok kötü hissettim

Selam kızlar herkea iyidir umarim. Perşembe ikili testim var umarim iyi geçer. yas 37 riskli grup sayılır ama hayırlısı bakalim. ben büyük kızıma mobilya beşik kullanmıştım agir olmasi yüzünden yer degistirmek cok zordu. ama kucugumde park yatak aldim cok memnunum. hafif heryere gidiyor. ama maalesef kizim benimle yatiyor. Çünkü sabaha kadar sürekli emmek istiyor . bastan alistirmak çok önemli. iyi alisverisler

teşekkür ederim canm
sen ne durumdasın bakalım
yaptırdın mı testleri

evet canim gecen hafta 2li test yapildi. ultrasonda hersey normal gorunuyor. kan da 1 hafta sonra cikar dediler bakalim bekliyoruz. gerci ben pek bekleme modunda degilim icim cok rahat hatta testi de yaptirmamaya karar vermistik ama o gun doktora gidince son anda karar degistirdim. biraz rahat olmak lazim yoksa 9 ay stres, endise ile gecmez gibi sanki
mide bulantisi falan da kalmadi artik bende. ama gaz baki o bi yere gitmeyecek sanirim umarim senin de en kisa surede kesilir bulantilarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…