2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Merhaba. Bence ayakkabı almayın. Tamamen boşa masraf olur :) zıbınları üç aya kadar kısa kollu almanızı tavsiye ederim, hatta daha uzun süre bile olabilir. Hava biraz serinlese üstüne tulum giyicek nasıl olsa :) eldiven de fazla almayın; çünkü artık doktorlar mümkün olduğunca kısa sürede çıkarılmasını istiyor eldivenin. Bize en fazla on beş gün demişti, o da sadece uyurken; ki biz o kadar bile takmadık. Hatta hiç takmadık :) bu arada herşeyin gözünüze küçük görünmesi çok normal, emin olun çoğu büyük bile gelecek :) yatak mevzusunda da biz hem normal karyola hem park yatak aldık. Daha doğrusu annem bu çocuk sallamadan uyumayacak diye babamla koştura koştura park yatak almaya gitti bir akşam! Amma velakin yine de uyumadı! Bizim kızımız genel olarak uyumayan bir bebekti kısacası. Yani çok önemli olduğunu düşünmüyorum beşik, park yatak vs tercihinin.. her çocuk farklı doğuyor ve farklı büyüyor çünkü ... sağlıklı , konforlu bir yatak olması önemli olan.. aklınızda başka bir şey varsa sorun siz yine. Biz karı koca alışveriş delisi olduğumuz için ne nerde bulunur ne kadara bulunur vb konularfa uzman olduk 3 senede :)

bahsettigin turde bisey gordum ben ama sanirim bir tek o var baska gormedim. chicco'nun du sanirim suan tam emin olamadim ama yanlis hatirlamiyorsam fiyati da 700 kusur birseydi. bana pahali gelmisti

Kızlar bende bugün doktora gittim.ense kalınlığı burun kemiği bide ciğerle ilgili bişeye baktı danarlarmı olması lasımmış öyle bişey dedi.neyse herşey yolunda akıntım oluyor benim sürekli sarıya yakın rengi ona takmıştım acab rahim kısalığı olabilirmi falan dedim onada baktı öyle bişey yok dedi ama o bi andada olabilir dedi.demir ilacı vitamin ve balık yagı verdi.cinsiyet konusunda bişey demedi erken dedi.hayırlısı bakalım.herkes güzel haberler alor inşallah

Chicco nun buna benzer bir urunu var ama fiyati hatirlamiyorum sanirim 500 1000 arasi biseydi tabi dolar 4 tlyi vurmadan once gecen sene bakmistim. Chicco anne yani besik dersen nette cikar
Baktım simdi biraz pahalıymıs ya bunlar ama çok kullanışlı gözükuyorlar cidden. 699 diyor fiyatina. Altı aya kadar uygunmuş.

Eklentiler

• 255004358_tn30_R_780830_0.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 41
bahsettigin turde bisey gordum ben ama sanirim bir tek o var baska gormedim. chicco'nun du sanirim suan tam emin olamadim ama yanlis hatirlamiyorsam fiyati da 700 kusur birseydi. bana pahali gelmisti
Biraz önce baktığım yatak herhalde senin de gördüğün. Evet Biraz pahalıymıs.
İnşallah bereketleriyle gelsin bebislerimiz

Baktım simdi biraz pahalıymıs ya bunlar ama çok kullanışlı gözükuyorlar cidden. 699 diyor fiyatina. Altı aya kadar uygunmuş.
Canm çok küçük bence. Yani sen bilirsin herkesin imkanına göre alımı oluyor ama. Ayaklanmaya başladı mi tehlike. O fiyata çok güzel park yatak alırsın. Yada büyük boyutta kendin yaptırabilirsiniz sanki

Aynen katılıyorum uyuymayan çocukta uyumuyor. Bir arkadaş oglu yatağını sevmedi diyerek özene bezene aldığı beşiği sus diye kullanıyor hala. Ya yanında yatıyor. Küçükken ana dizinde ytarmis. Allah uyuyan sakin bebekelrr versin. Amin Amin

Kizlar park yataklar uygun gibi gorunse de benim pek icime sinmiyor cocugu o plastik seyin icine yatirmak... ustelik alt kata gecince de sanki yerde yatiyormus gibi oluyor. Diger secenekler de pahalli bilmiyorum valla... ne yapip edip ahsap bisey alacagim sanirim

Aynı fikirde olan arkadaşım vardı . park yatağa oyuncak gibi derdi. Normal beşik almıştı ne zamanki çocuk ordan inmeye kalkıştı. Gitti hemen yeni yatak aldı. İlla plastik olcak diye birşey yok ki canm. Ahşap yataklarda var. 260 tl civarı su an bir sitede. Yerde yatıyor hissi olsada öyle birşey değil canm.yinede karar sizin. Çocuğumun dusmesindense ben park yatağı tercih ettim.

Annem de senin gibi düşünüyor. Ne öyle plastik plastik düzgün yatak alın dedi. Ben de yorumları okuyorum da yataklar hakkında.. herkes altta yatmak istemiyor bebekler diyor.
Evet canım haklısın minicik. Herkes yatağın enini geniş alin bebekler uyurken çok dönüyor donmeye basladiklarinda ve huzursuz oluyor dar yatakta demiş. Baya araştırmak lazım bunları demek ki...

Aminnn! Gerçekten de önce sağlık sonra uyku :))) Uyumayan çocuk çok zor. Ben ilkinde beceremedim uyku düzenini malesef. Bunda daha bilinçliyim, düzenlerim gibi bir umudum var ama bilemiyorum gerçekten becerebilecek miyim kızım uykuyu hala sevmiyor zaten, belki de yapısal birşeydir... öyleyse zaten şansa kaldı işimiz :)

Biz odası dışında bir tane de bizim odamıza ytak almıştık. Ahşap ve çok kullanışlıydı. İkincide de kullanacağım hatta. Mothercareden almıştık ve çok uygundu. İstanbuldaysanız outleti de var bu arada; kozyatağında... tavsiye ederim. Park yatakla aynı fiyata almıştık karyola ve yatağını o zaman..

Bu arada instagramda montessori yatağı diye arama yaparsanız şahane modeller var. Bazıları çok uyguna yapıyor. Hatta marangoza yaptırabilirsiniz de. Aslında en sağlıklı ve en şık olanlar onlar. Yıllarca kullanabilir; hem yatak hem oyun alanı gibi :)

Evt o sevimli besiklerin omru cok kisa biliyorum. 4 ay kadar 6 ay bile cok zor diyorlar. Arkadaslarim hep arkadaslarindan aldi ki ben o arkadaslarini hic tanimadigimdan acikta kaldim simdi aslinda 1 tanesinde 10 bebek büyur :) cok kullanilmiyor cunku.

Simdi bakiyorum.

Baktim cok mantikli ama ilk aylar icin sallanan ve odamiza koyabilecegimiz birsey dusunuyorum. Ama odasini yaparken bu tarz birseyler tasarlayabilirim. Mimar oldugumdan surekli calistigim marangoza da yaptirabilirim iyi fikir verdin valla sagolasin :) ben de cocugun odasini mumkun oldukca cabuk ayirmayi dusunuyorum cok alismasin ayni odada kalmaya kendini ait hissederse daha cabuk alişir.

Bende deneyimleri anlatayım oglum sezeryanla dogdu kıs bebegi ben bir heves 0-3 vs aylara göre doldurdum herseyi ama inanın giydirmekte zorlandım bebegim masallah hızlı gelişti o sebeble kullanmadımmı kullandım çıtçıtlı badiler büyük iş görücek bu bir ikincisi tulumlar hayat kurtarıcı amaaa fermuarlı olanları kolay oyle iki saat cıt cıt cıt ugrastırmaz inanın öyle abartmısım ki dogumzamanı kendime cok kızdım o minik gömlekler vs bence abartmayın sakın magzalar kacmıyor sonucta sonra benim bebegim ilk altı ay uyumadı gaz yüzünden o konuda deneyim yaptık ve sallanan salıncak tarzı olanı kullandı sadece diger beşikleri bir salon bir yatak odamıza almıstım ama inanın sayılı hiç kullanmadı park yatakları tavsiye etmiyorum ama sanırım yataga monteler en güzeli olucak sizler için baska ilk üç ay sonra bebegin oturmasına va yardımcı bumbo oturak hiç kullanmadık ama orbit baby şiddetle tavsiye ederim biz beşik bebeklik ve daha büyügü olmak uzere car seat hepsini aldık tek kelimeyle mükenmel ama su anda bunları macleren volo kullanıyorum bastonlardan ama acaip hafif arabalara sıgma sorunu yok ama baston arabalar 1 yastan sonra olabilir bence Şimdilik bu kadar sonucta çok hızlı büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…