2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
mide yanması yaşıyorum 2 saattir çok fena yanıyor midem ve yemek borum nasıl geçirebilirim bi tavsiyeniz var mı?
yarın gaviscon şurup alıcam ama bu geceyi nasıl geçiririm hiç bilmiyorum

Alış veriş konusunda ben de çok acemiyim. Yatak olarak park yatak diye bir şey gördüm çok kullanışlı ama İnternette gördüğüm şu modellerden hiç bir yerde bulamadım. Bir de fiyat olarak mesela aralık nedir bu ürünlerde kızlar? Yani daha önce alanlar varsa marka, fiyat yazabilirler mi?

Eklentiler

• FB_IMG_1483869245717.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 49

suan zaten bosta olan bir odamiz var orasi cocuk odasi olacak. e bebegin esyalarini koymak icin dolap sifonyer lazim (tamam kiyafet degil ama iviri ziviri cok olacak) ben de onlari almisken yatagini da alayim diyorum ama buyuyen yatak mi yoksa ikea besigi mi karar verememistim. malum brsik karyoladan ucuz. bi yandan da belli bi yasa gelene kadar kullanir sonucta gecn odasina donusuyorlar diyorum.
ben odasina alistirmak istiyorum, cok uzun sure yatakodasinda kalsin istemiyorum. yatak odasina da park yatak ya da daha ufak besik dusundum ama katlayip tasinma kolayligini dusununce park yatak agir basiyor. bir de bizim ailelerimiz de sehir disindalar gidince cocuk nerde yatacak sorunu da ortadan kalkmis oluyor.

peki tecrubeli anneler; park yatak ya da besik icerisine nasil yatak alinmali?

mide yanması yaşıyorum 2 saattir çok fena yanıyor midem ve yemek borum nasıl geçirebilirim bi tavsiyeniz var mı?
yarın gaviscon şurup alıcam ama bu geceyi nasıl geçiririm hiç bilmiyorum

eger alerjin falan yoksa ya da normalde yediginde rahatsiz etmiyorsa, 1 kasik tahin yemeni tavsiye ederim.

Canm bu tarz yataklar var. Hatta su an e bebek yada cıvıl de indirimde olmalı. Bir arkadaşım marangoza kendi yaptırdı çok memnunum diyordu. Fiyatı konusunda bilgim yok.

Park yatağa visco onerdi dr um canm. Bende ondan almıştım. Kizim hala kullanıyor. Kimi yatak yatak üstüne yün falan yaptırıyor. Herkesin kendi tercihi tabi. Nasıl alisirsa öyle gidiyor bebekler. Normal beşik için daha kalın sungrrler satılıyor ama ne alınmalı onu bilmiyorum. Park yatak bana da daha avantajliydi. Ailelere giderken götürdük. Yeri belli oldu ve düştü mu yadirgadi mi derdi çok yaşamadık. Hatta son ziyarette eşim benden önce döndü ben uçakla döneceğim için çok yük olmasın diye yatağı göturdu. Perişan oldum.
Ve kesinlikle bebek kendi yatağına odasına alismali diyenlerdenim. Belkide kızımdan dolayı böyle düşünüyorum. Uykusu hafif parke citirtisina kalkiyor. Eşim parmak üstüne ise giderken hazırlanıyordu. Şimdi daha rahat. Ve her miriltisina kalkmiyorum. Biraz Biraz kendi yatmayı öğrendi desem yeri.. 4 aydır odasında daha huzurlu uyuyor.keşke daha önce ayirsaydim dedim. Sütten komple kesmeden ayrılmaz diyenlerede katılmıyorum. Ben 18. Ay gece sutunu kestim. Çünkü lüzumsuz yere kalkiyor emer gibi yapıyor dakikaleca geri yatmiuordu. Şimdi o huyları çok şükür bırakıyor gibi. Yine sabahın seher vaktinde kalkiyor ama şükür. Azıcık dinleniyorum gibi. 9 aylıkken oda ayıran arkadaslarim oldu. Şimdiki aklım olsa bende yapardım.sütum yetmedi kesilecek korkusuna verdim hep

Bende yetmicek az az diye diye 5 ay emzirebildim yavrumu tatlım kendini çok kötü hissettim
O kadar iyi anliyorum ki seni. Ben o korkuyu defalarca yaşadım. Sebeepsiz yere emmiyordu atak dönemlerinde. Hoplaya zıplayan şarkı türkü ninni ne varsa söylerek emzirme ye geri donduruyordum. Ama kollarim sirtim ayaklarım neler çekti. Allah bilir. Umarım bu bebeklerimiz güzel emer ve birakmaz

Siz nasılsınız bilmem ama ben hiç sağlıklı beslenemiyorum canım hem hamur işi tost tarzı şeyler istiyor kahvaltı tamam ama sebze
Canm bende sırf kahvaltilik makarna o kadar. Sebze vitaminini de sonra alırız insallah. Bir an önce bahar gelsin de doya doya Sebze meyve yiyeyim istiyorum

Gectimi bulantılar maşallah darısı bize.
Peki çok kusma varmiydi peki bi anda mı kesildi

tesekkurler canim bilgiler icin. bakalim boyle bebek dogmadan konusmasi kolay oluyor ama umarim sakin bi bebek olur da dusunduklerimi uygulayabilirim :)

şu nub teorisine göre tahminlerde bulunuyorlar sanırım banada kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi..yarın belki öğrenebilirim.
Benim de yarın sabah ikili testim, heyecan içindeyim. Hayırlı güzel haberlerle dönelim inşallah. Bir de test için aç olmak lazım mı kızlar bilen var mı?

Başka bir doktora daha gidicem 14.haftada inşallah eriyip gider
Erir canım sıkıntı yapma, ablamda da vardı ve hatta Doğumda sezeryan oldu ve doktor eşinin eniştesiydi, bilerek girdiler kist de alınacaktı, çünkü hep kist durdu bir ara büyüdü sonra sabit kaldı vs. Kisti bulamadılar Doğumda, erimişti. Bence moralini bozma canım, eriyecektir.

Gectimi bulantılar maşallah darısı bize.
Peki çok kusma varmiydi peki bi anda mı kesildi

amin canim. acikcasi ben asiri bulanti yasamadim. kusma zaten hic olmadi. ama cok rahattim da diyemem tabi bulantilar suresince yemek yemek, oturdugum yerden kipirdamak dahi istemiyordum cunku hep midem havada gezdim. kraker eksi seyler falan yiyordum kendimi rahatlatmak icin. sansli gruptayim sanirim kisa bi sure devam etti cunku. simdi ara ara oluyor ama yemek yedikten sonra egilip kalkarsam falan bulanti yapiyor o kadar.
cok bulantisi olanlarin genel olarak soyledigi bir anda kesildigi evet. bir gun uyaniyorsunuz hersey bitmis :)

Benim de yarın sabah ikili testim, heyecan içindeyim. Hayırlı güzel haberlerle dönelim inşallah. Bir de test için aç olmak lazım mı kızlar bilen var mı?

bana aclik tokluk soran ya da oncesinde belirtilen bisey olmadi. ben tok verdim kani.

Ay çok sağolun morel oluyor güzel şeyler duyunca inşallah bu an evvel erir gider

Ya gerçekten şu muhabbetleri okudukça heyecanlandım ufacık minnak bebişimiz gelmiş de onu giydiriyormuşum gibi hissettim yarın ikili test de güzel sonuçlar çıksın da artık akşamına kaynanamlara gidip açıklayacağız

Canm bu tarz yataklar var. Hatta su an e bebek yada cıvıl de indirimde olmalı. Bir arkadaşım marangoza kendi yaptırdı çok memnunum diyordu. Fiyatı konusunda bilgim yok.
ebebege baktım aslında orada güzel park yataklardan var ama anne yanına baglanabilen tek model vardı o da ahşap yani. Çok şey istiyorum herhalde. Hem katlasin hem yatak yanına monte olsun hem uzun süre kullanayimcivile de bakayım canım sag ol

Chicco nun buna benzer bir urunu var ama fiyati hatirlamiyorum sanirim 500 1000 arasi biseydi tabi dolar 4 tlyi vurmadan once gecen sene bakmistim. Chicco anne yani besik dersen nette cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…