Kızlar biz beşiği bizim yatağın yanına koyucaz. Oda dediğiniz dolap ve komidin herhalde. Dolayısıyla biz şuan oda yapamayacağız herhalde. İleride beşiği de odasına mı taşımak lazım? O konu nasıl olacak :)
mide yanması yaşıyorum 2 saattir çok fena yanıyor midem ve yemek borum nasıl geçirebilirim bi tavsiyeniz var mı?
yarın gaviscon şurup alıcam ama bu geceyi nasıl geçiririm hiç bilmiyorum
Canm bu tarz yataklar var. Hatta su an e bebek yada cıvıl de indirimde olmalı. Bir arkadaşım marangoza kendi yaptırdı çok memnunum diyordu. Fiyatı konusunda bilgim yok.Alış veriş konusunda ben de çok acemiyim. Yatak olarak park yatak diye bir şey gördüm çok kullanışlı ama İnternette gördüğüm şu modellerden hiç bir yerde bulamadım. Bir de fiyat olarak mesela aralık nedir bu ürünlerde kızlar? Yani daha önce alanlar varsa marka, fiyat yazabilirler mi?
Park yatağa visco onerdi dr um canm. Bende ondan almıştım. Kizim hala kullanıyor. Kimi yatak yatak üstüne yün falan yaptırıyor. Herkesin kendi tercihi tabi. Nasıl alisirsa öyle gidiyor bebekler. Normal beşik için daha kalın sungrrler satılıyor ama ne alınmalı onu bilmiyorum. Park yatak bana da daha avantajliydi. Ailelere giderken götürdük. Yeri belli oldu ve düştü mu yadirgadi mi derdi çok yaşamadık. Hatta son ziyarette eşim benden önce döndü ben uçakla döneceğim için çok yük olmasın diye yatağı göturdu. Perişan oldum.suan zaten bosta olan bir odamiz var orasi cocuk odasi olacak. e bebegin esyalarini koymak icin dolap sifonyer lazim (tamam kiyafet degil ama iviri ziviri cok olacak) ben de onlari almisken yatagini da alayim diyorum ama buyuyen yatak mi yoksa ikea besigi mi karar verememistim. malum brsik karyoladan ucuz. bi yandan da belli bi yasa gelene kadar kullanir sonucta gecn odasina donusuyorlar diyorum.
ben odasina alistirmak istiyorum, cok uzun sure yatakodasinda kalsin istemiyorum. yatak odasina da park yatak ya da daha ufak besik dusundum ama katlayip tasinma kolayligini dusununce park yatak agir basiyor. bir de bizim ailelerimiz de sehir disindalar gidince cocuk nerde yatacak sorunu da ortadan kalkmis oluyor.
peki tecrubeli anneler; park yatak ya da besik icerisine nasil yatak alinmali?
O kadar iyi anliyorum ki seni. Ben o korkuyu defalarca yaşadım. Sebeepsiz yere emmiyordu atak dönemlerinde. Hoplaya zıplayan şarkı türkü ninni ne varsa söylerek emzirme ye geri donduruyordum. Ama kollarim sirtim ayaklarım neler çekti. Allah bilir. Umarım bu bebeklerimiz güzel emer ve birakmazBende yetmicek az az diye diye 5 ay emzirebildim yavrumu tatlım kendini çok kötü hissettim
Canm bende sırf kahvaltilik makarna o kadar. Sebze vitaminini de sonra alırız insallah. Bir an önce bahar gelsin de doya doya Sebze meyve yiyeyim istiyorumSiz nasılsınız bilmem ama ben hiç sağlıklı beslenemiyorum canım hem hamur işi tost tarzı şeyler istiyor kahvaltı tamam ama sebze
Gectimi bulantılar maşallah darısı bize.evet canim gecen hafta 2li test yapildi. ultrasonda hersey normal gorunuyor. kan da 1 hafta sonra cikar dediler bakalim bekliyoruz. gerci ben pek bekleme modunda degilim icim cok rahat hatta testi de yaptirmamaya karar vermistik ama o gun doktora gidince son anda karar degistirdim. biraz rahat olmak lazim yoksa 9 ay stres, endise ile gecmez gibi sanki
mide bulantisi falan da kalmadi artik bende. ama gaz baki o bi yere gitmeyecek sanirimumarim senin de en kisa surede kesilir bulantilarin.
Park yatağa visco onerdi dr um canm. Bende ondan almıştım. Kizim hala kullanıyor. Kimi yatak yatak üstüne yün falan yaptırıyor. Herkesin kendi tercihi tabi. Nasıl alisirsa öyle gidiyor bebekler. Normal beşik için daha kalın sungrrler satılıyor ama ne alınmalı onu bilmiyorum. Park yatak bana da daha avantajliydi. Ailelere giderken götürdük. Yeri belli oldu ve düştü mu yadirgadi mi derdi çok yaşamadık. Hatta son ziyarette eşim benden önce döndü ben uçakla döneceğim için çok yük olmasın diye yatağı göturdu. Perişan oldum.
Ve kesinlikle bebek kendi yatağına odasına alismali diyenlerdenim. Belkide kızımdan dolayı böyle düşünüyorum. Uykusu hafif parke citirtisina kalkiyor. Eşim parmak üstüne ise giderken hazırlanıyordu. Şimdi daha rahat. Ve her miriltisina kalkmiyorum. Biraz Biraz kendi yatmayı öğrendi desem yeri.. 4 aydır odasında daha huzurlu uyuyor.keşke daha önce ayirsaydim dedim. Sütten komple kesmeden ayrılmaz diyenlerede katılmıyorum. Ben 18. Ay gece sutunu kestim. Çünkü lüzumsuz yere kalkiyor emer gibi yapıyor dakikaleca geri yatmiuordu. Şimdi o huyları çok şükür bırakıyor gibi. Yine sabahın seher vaktinde kalkiyor ama şükür. Azıcık dinleniyorum gibi. 9 aylıkken oda ayıran arkadaslarim oldu. Şimdiki aklım olsa bende yapardım.sütum yetmedi kesilecek korkusuna verdim hep
Benim de yarın sabah ikili testim, heyecan içindeyim. Hayırlı güzel haberlerle dönelim inşallah. Bir de test için aç olmak lazım mı kızlar bilen var mı?şu nub teorisine göre tahminlerde bulunuyorlar sanırım banada kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi..yarın belki öğrenebilirim.
Erir canım sıkıntı yapma, ablamda da vardı ve hatta Doğumda sezeryan oldu ve doktor eşinin eniştesiydi, bilerek girdiler kist de alınacaktı, çünkü hep kist durdu bir ara büyüdü sonra sabit kaldı vs. Kisti bulamadılar Doğumda, erimişti. Bence moralini bozma canım, eriyecektir.Başka bir doktora daha gidicem 14.haftada inşallah eriyip gider
Gectimi bulantılar maşallah darısı bize.
Peki çok kusma varmiydi peki bi anda mı kesildi
Benim de yarın sabah ikili testim, heyecan içindeyim. Hayırlı güzel haberlerle dönelim inşallah. Bir de test için aç olmak lazım mı kızlar bilen var mı?
Ay çok sağolun morel oluyor güzel şeyler duyunca inşallah bu an evvel erir giderErir canım sıkıntı yapma, ablamda da vardı ve hatta Doğumda sezeryan oldu ve doktor eşinin eniştesiydi, bilerek girdiler kist de alınacaktı, çünkü hep kist durdu bir ara büyüdü sonra sabit kaldı vs. Kisti bulamadılar Doğumda, erimişti. Bence moralini bozma canım, eriyecektir.
Ya gerçekten şu muhabbetleri okudukça heyecanlandımÇok saol bilgiler için canım :) Cinsiyet belli olsun, bol bol çıtçıtlı badi bir de yeni doğan takımı alıcaz anlaşılan. :) Battaniyedir beşiktir, yorgadır onlar da aynı gün tek yerden alınır herhade. Sonra zamanla bebeğe göre alışveriş yapıcaz. O zaman 2-3 hafta daha sabretmek lazım, sonra başlarız alışverişe. Zaten birbirimize danışırız alırken de :) İyiki varsınız kızlar saolun :)
Amin canım hepimize Allah güç kuvvet versin, bebişlerimize de sağlık sıhhat versinhayırlı akşamlar benden de hanımlar...
çalışan anneler Allah yardımcınız olsun güç kuvvet sağlık versin sizlere...
ebebege baktım aslında orada güzel park yataklardan var ama anne yanına baglanabilen tek model vardı o da ahşap yani. Çok şey istiyorum herhalde. Hem katlasin hem yatak yanına monte olsun hem uzun süre kullanayimCanm bu tarz yataklar var. Hatta su an e bebek yada cıvıl de indirimde olmalı. Bir arkadaşım marangoza kendi yaptırdı çok memnunum diyordu. Fiyatı konusunda bilgim yok.
Chicco nun buna benzer bir urunu var ama fiyati hatirlamiyorum sanirim 500 1000 arasi biseydi tabi dolar 4 tlyi vurmadan once gecen sene bakmistim. Chicco anne yani besik dersen nette cikarAlış veriş konusunda ben de çok acemiyim. Yatak olarak park yatak diye bir şey gördüm çok kullanışlı ama İnternette gördüğüm şu modellerden hiç bir yerde bulamadım. Bir de fiyat olarak mesela aralık nedir bu ürünlerde kızlar? Yani daha önce alanlar varsa marka, fiyat yazabilirler mi?
Gaviscon surup baska caresi yok.mide yanması yaşıyorum 2 saattir çok fena yanıyor midem ve yemek borum nasıl geçirebilirim bi tavsiyeniz var mı?
yarın gaviscon şurup alıcam ama bu geceyi nasıl geçiririm hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?