2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rica ederim :) ben de istiyorum montessori karyola :) biz çok alıştırdık beraber yatmaya ilkini; bunda erken ayırırız inşallah; o zaman biz de bu karyolaya geçmeyi hayal ediyoruz başarabilirsek :)))

Orbit muhteşem gerçekten :) ben de çok kullandım. Ama bizimki Amerikadan gelmişti hediye olarak. Türkiyede var mı? Nereden aldınız acaba? 360 derece dönmesi vs şahane gerçekten. Bir de graco almıştık ama bagajımıza sığmadı ve çok hantaldı; onu da sattım zaten ikinciyi planlamadığımız için :) şimdi mecburen alıcaz bir tane daha. Orbit bulabilirsem çok mutlu olurum gerçekten :) burda yok diye bildiğimiz için hiç araştırmadım da aslında :)

Ben Kanadada yasıyorum malesef Türkiyede varmı bilgim yok netten sipariş verebilirmisiniz bilmiyorum gazlı bebeklere şimdiden tavsiyem böyle sallanan ayarlı ben graco almıstım gercekten hayat kurtarıcı

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 54
İyi geceler kızlar :)
Bişi sormak istiyorum kabızlık için ne yapabilirim doktorum şurup verdi muhakkak bu şikayeti olan birileri vardır ve bu şurubu kullanmıştır. Ne şekilde kullandınız ve yararını gördünüz mü? Ben çok fenaaaa durumdayım

la rosa benim de senin gibi kafamda deli sorular var hem bebek bakimi hem alisverisle ilgili. odasini arabasini ne zaman almali. buyuyen karyola mi besik mi, mesela benim icin en kritik soru bu suan :)[/QUOTE]

Şurda kaç tane deneyimli anne var. Herkes bildiğini söylese 10 yıllık tecrübe eder. Birbirimize yeteriz korkma. hem bişey söyliyeyim mi yavrular doğduktan sonra o endişelerin hoop uçup gidecek. Allah öyle güzel baktırıyo ki onu sana. Anlatamam. Kimseyi beğenmiyorsun. Sanki konuşuyor gibi anlaşıyorsun yavrunla. Ben hayatımda alt değişmemiş insandım. Kardeşim de yok. Ama çocuk doğar doğmaz bi baktım 10 yıllık anneyim :)
Büyüyen beşik konusuna gelince. Başta mantıklı geliyo ama çooookkkk pişmanım o koca yatağı aldığıma. Yatağa çevirirken 80 cm eni var ve çok dar. Odasını erken almıştım. Buna pişman olmadım. Doğmadan 4 ay önce falan aldım. Herşeyi derliyo toparlıyo. Odan varsa boşta ve imkanın al derim. Yok daha küçük ne gereği var büyüyünce sıkılcak ondan falan demişlerdi bana ama 4 senede zaten doyaaa doya kullandım sıkılsa da ikinciyi buna yatırıp büyüğüne Yen'i oda alabilirsin. Kaldı ki kaldırsam bile içim yanmaz. Görevini hakkıyla yaptı oda:))
Ama yatağı beşik olarak al. Büyüdüğünde çoook farklı yerlere kayıyo olay. Paşa arabalı yatak diye ağlıyo ya da baza Lazım oluyo vs.. ayrıca büyüyen yatağı beşik yapma zamanı geldiğinde ikinci geliyorsa o büyüyen yatağın büyüme fonksiyonu yalan oluyo. Daha fazla yer tutmaktan başka işe yaramıyor...

Ben beşiği ilk 1 yıl odamıza almıştım gerisi odasındaydı. Ama beşiğe yatmadı aramızda yattı genelde. Çünkü çok sık emiyordu kalk al emzir yatır çok zor oldu. Sepet gibi bişey alırsın ilk aylar çok kullanışlı oluyor. Aslında anne yatağına monte edilen anne yanı deniyo onlar çok güzel ama 5 6 ay yatacağı için çok gereksiz geldi bana. 700 lira chicco nunki. Mobilya sordum onlarda o civar. Arada yatırmak çok tehlikeli ani bebek ölümü olayları var ama o dönem uykum çok hafifti o yüzden yatırdım ben yanımda uyuyarak emziriyodum yorgunluktan. 2 saat kesintisiz uyusam takla atıyodum mutluluktan ayyy :s

Ben 1 yaşında ayırdım odasını çok kolay da adapte olmuştu. Işık bile açmıyordum. Ammaaaa 3 yaşından beri kaşımdı gözümdü hastaydım özledim gibi bahanelerle gece 3 4 civarı yanımıza geliyo. Bende çalıştığım için rahatsız olmuyorum açıkçası. Yemişim o pedagog ların teorilerini. Oğlumun kokusunu içime çeke çeke yanağına dudaklarımı dayayıp öpe öpe uyumaktan daha huzurlu bişey yok. Tabi sizde 3 tane olcak galiba:) o zaman nasıl olur bilmiyorum. Beni benimle bırakın gençler diye isyana başlamak olası :)

Siz nasılsınız bilmem ama ben hiç sağlıklı beslenemiyorum canım hem hamur işi tost tarzı şeyler istiyor kahvaltı tamam ama sebze

Ben hiç aşermedim öyle yaa. Doktorum bu Allah'ın sana bi lütfu biliyosun dimi diyo sürekli. Ay şu da koktu yiyemicem demedim ne oğlumda ne bunda. Balık haline girdiğimde bile koklayıp ohhh diyorum. Ne görsem canım çekiyo. Sürekli açım. Hatta hamilelikte mide bulantısını çok merak ediyodum. Allahım biraz aşereyim de naza çekebileyim bunda dedim ama yine olmadı. Çeken arkadaşlarım sakıınnnn öyle deme hala unutamam o mide bulantılarını diyolar. İnan merak ediyorum. Sabah geç yersem içim karşıyo benim sadece. Sağlam bi kahvaltı yapıyorum öğlene kadar götürmüyo belki sen de yesen geçer. Zorlasan biraz kendini.

Bu anne yanı beşik diye geçiyor işte. 700 800 civarı. Ama çok gereksiz. Çok az kullanılacak çünkü.

Canım yanlış anlamazsan birşey söylemek istedim:)) ben emzirirken o hareketleri müziği çalgıyı vs doğru bulmuyorum. Uzman görüşü değil tamamen benim fikrim. Bebeğin bu şekilde daha huzursuz olduğunu düşünüyorum. Kuzenim çok yapardı öyle şeyler hep kızardım. Ben geriliyorum senin bu bağırarak şarkı söylemenden hareketliliğinden. Sen canın yemek istemediğinde biri seni hoplatsa garip sesler çıkarsa mutlu olur yer misin yemeğini diyodum. Aksine huzur sakinlik sessizlik gerekiyor diye düşünüyorum. Ve de sabır bolca sabır. Rabbim sabır versin hepimize.

Benim de yarın sabah ikili testim, heyecan içindeyim. Hayırlı güzel haberlerle dönelim inşallah. Bir de test için aç olmak lazım mı kızlar bilen var mı?

Gerek Yok canım. Aç gelmen gereken bi test olursa doktor söyler önceden merak etme. Sadece açlık kan şekeri ölçülürken bi de malum şeker yüklemesi yapılırken aç istiyo.

Bende öyle düşünüyorum. Rahat mı bilmiyorum ama bi sevemedim park yatağı. Yatak atıp yerde yatırsam daha huzurlu olurum gibi geliyo

Önceden parselleniyor o beşikler. ) kuzenim beni Aradı geçen gün. Oğlunun beyaz mobilya minik beşiği var. Gel çabuk al arkadaşlarım göz dikmeye başladı ama ben sana sormadan vermedim dedi. Bende çok beğenmiştim onu. Sıkı tut araba bulup geliyorum dedim:) benim arabama sığmadı. Doblo tipi bi araç bulup kurtarmam lazım onu

Benimde tam agri gibi degil süt peynir yogurt cok yiyorum aslinda ama gecmiyor cumartrsi doktora gidecem o zaman soracam bakalim yoksa simdiden boyle olursam ileriki aylari dusunemiyorum
Bende de aynı ağrı oluyor..sol tarafım özellikle geceleri kalıyorum ole bi anda sonra geciyor

oncelikle tavsiyelerin icin tesekkur ederim. daha cok sorular sorucaz gibi gorunuyor :)
oda konusunda da; ne bileyim ben pek sıkılacak nasil olsa diyenlerden degilim. sıkılsa da kullanicak mecbur, 5 yasindaki velet istiyor diye oda yenilersek, buyuyunce isimiz var demektir
ikinci cocuk ve baza konusunda hakli olabilirsin evet o acidan dusunmemistim.
ama ben cilekte bir takim begendim mesela. karyolasi cekmeceli ister yatak koy ister cekmeceli olarak kullan. yatak da buyuyunce 80x180 oluyor. dedigin gibi basta besik ilerde yataga gecersek, tek kisilik bazalari dusunuyorum 90x190 onlar da. 10 cmlik fark belli bi yasa kadar cok zorlamaz gibi geliyor. yine de bilemiyorum tabi henuz gidip incelemedik ama eger kalitesi falan aklimiza yatarsa epey hosuma gitti takim. hem cocugun sıkılabilecegi tarzda bir oda degil. hem de bizi bayagi bir goturur gibi

cilek mobilya kullanip gorus belirtebilecek olan var mi bu arada aranizda?

Duphalac ise 10 numara suruptur. Ilk kullanimda etkisini bir kac saat sonra gosterir duzenli olarak aksamlari alirsaniz rahat edersiniz

canım biz kraft marka almıştık yaklaşık 2,5 sene önce yatağı ile birlikte 500 tl idi.

resimde senin istediğin tarza yakın bir yatak canm, marksı chicco next to me araştır istersen,sanırım çok uzun yatamıyorlar ama bu tarz yataklar daha küçük oluyor yanlış bilmiyorsam 6 ay olabilir kullanım süresi

Canım benim sorunum miyde bulantısı değil evet miydem bulanıyor ama aşırı degil Allah'tan sadece canım akşamları yemek yiyemiyorum onun yerine tost ekmek arası gibi ekmeğe ve hamur işine çok düştüm bununda bebeğe bir faydası yok maalesef

Bizim park yatak bunun kirmizisi ben sekiz yıl önce İstanbul'da havuzlu Handan 200 TL'ye almıştım 3 sene kullandık nasipse yine onu kullanicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…