2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şimdi montesori yatakları moda kızlar buyunce kullanılacak bişey direk yer yatağı bir dünya para verip alıyor millet :)))park yatakta bende buyunce yere yakın diye endişe etmiştim ama yüksek olanlardada düşme tehlikesi çok fazla

amin insallah...allah boyle bir sinav yasatmasin bize

en doğalı kefir canım içebilirsen tavsiye ederim düzenli içmeni, ayrıca kuru kayısı meyve sebze lifli gıdalar ve bol su tüketmeni öneririm, ben ilaç kullanmamıştım, hareket etmeyi de unutma en güzeli yürüyüşler

Asla küçümseme bu şikayeti ve başındayken önlemini al . Asla asla ihmal etme. Dr a git kesinlikle.duphalac ise yarıyor. İhmal etme kullan. Ben geçen hamilelikte bir oldum. İhmal ettim. Şu an ameliyat lik derecedeyim. Allah düşmanına vermesin diyeceğim acılar çektim. Doğuma bir ay kala çektim. Hala devam ediyor. Ne olsa geçer deme

Canm bende normalde asla öyle enzirmiyorum. 3.5 aylıkken ve 6 aylıkken bir bırakma dönemi yaşar gibi oldu. Öyle atlattık bunu. Ve çevremde bir iki arkadaş da böyle yaptığını söylemişti. Bir iki hafta günde üç dört sefer mecbur bunu yapmıştım. Normalde bende sakin ortamda tek başıma emziririm. Emzirmek için çok mucdlee etmistim

canım ben de o chicco'nun anne yanı yatağını çok beğendim ama 6 ay için fiyatı biraz pahalı geldi. Park yatağa sıcak bakmaya başladım ben de.. Bütün yeni annelerin en sık şikayet ettiği şeylerden biri uykusuzluk Artık alışıcaz başka çaresi yok

la rosa benim de senin gibi kafamda deli sorular var hem bebek bakimi hem alisverisle ilgili. odasini arabasini ne zaman almali. buyuyen karyola mi besik mi, mesela benim icin en kritik soru bu suan :)

[QUOTE Şurda kaç tane deneyimli anne var. Herkes bildiğini söylese 10 yıllık tecrübe eder. Birbirimize yeteriz korkma. hem bişey söyliyeyim mi yavrular doğduktan sonra o endişelerin hoop uçup gidecek. Allah öyle güzel baktırıyo ki onu sana. Anlatamam. Kimseyi beğenmiyorsun. Sanki konuşuyor gibi anlaşıyorsun yavrunla. Ben hayatımda alt değişmemiş insandım. Kardeşim de yok. Ama çocuk doğar doğmaz bi baktım 10 yıllık anneyim :)
Büyüyen beşik konusuna gelince. Başta mantıklı geliyo ama çooookkkk pişmanım o koca yatağı aldığıma. Yatağa çevirirken 80 cm eni var ve çok dar. Odasını erken almıştım. Buna pişman olmadım. Doğmadan 4 ay önce falan aldım. Herşeyi derliyo toparlıyo. Odan varsa boşta ve imkanın al derim. Yok daha küçük ne gereği var büyüyünce sıkılcak ondan falan demişlerdi bana ama 4 senede zaten doyaaa doya kullandım sıkılsa da ikinciyi buna yatırıp büyüğüne Yen'i oda alabilirsin. Kaldı ki kaldırsam bile içim yanmaz. Görevini hakkıyla yaptı oda:))
Ama yatağı beşik olarak al. Büyüdüğünde çoook farklı yerlere kayıyo olay. Paşa arabalı yatak diye ağlıyo ya da baza Lazım oluyo vs.. ayrıca büyüyen yatağı beşik yapma zamanı geldiğinde ikinci geliyorsa o büyüyen yatağın büyüme fonksiyonu yalan oluyo. Daha fazla yer tutmaktan başka işe yaramıyor...[/QUOTE]

Canım valla çok saolun tecrübelerinizi paylaştığınız için. İçime bir güven verdin, özellikle bakım konusunda söylediklerinle :) Hepsini halledicez inşallah. Şimdilik park yatak ya da beşik ve bir şifonyer bir de ufak dolap almayı düşünüyorum. Oda hazırlamak iyi olucak gibi, söylediğin gibi hem geleceği de düşünmek lazım. Beşik ilk 1 sene yanımızda durur, zaten onun odası da çok uzak sayılmaz bize. Seneye ya da hazır olunca yeni bir yatak veya aynı beşikle odasına taşırız artık

Canım çok saol yardım için, hepsini not aldım, alışverişe çıkarken kullanıcam :) Valla içim rahatlıyor okudukça, bilmediğimiz ne çok şey var. İleride alışveriş dönemlerinde baya bir soru sorucam gibi gözüküyor. :) Siz deneyimli anneler sağolsun, işimiz baya kolaylaşacak gibi duruyor bu gidişle :)

Güzel sonuçlarını bekliyorum canım :)) Ben de çok heyecanlıyım. Benim kan tahlili sonuçları da perşembe açıklanacak, inşallah içimiz rahatlar görünce.

Inşallah canim bi anda biter kusmalarım benimde

Rica ederim, ilk bebekte bu konularda forumda çok faydalanmıştım ben de.. çünkü internet sayfalarındaki hazır listeler detaylı değil; ama burada hiç aklına gelmeyen ve unutulan birşey okuyabiliyor insan. Rahatlık :)

Bende çok kötüydüm doktorun duphalac diye bi şurup verdi günde 2 sefer içtim 2 gün bayağı rahatlattı beni ama 2 günü geçirmedim ne olur ne olmaz diye sonrasında da aç karna 2 kayısı yiceksin demişti. Şuan herşey düzeldi çok şükür :)

Aynen katılıyorum. İsmi değişince modern oluyor sanırım. Bende gayet memnunum park yataktan. İçim rahat yatırıyorum Allaha şükür. Bende 250 ye almıştım 2015 te

Alınacaklar listeni burda paylaşabilir misin Can'ım birim de fikrimiz olsun

Ben de seninle aynı durumdayım Can'ım hiçbir fikrim yok hiçbirşeyle ilgili, birbirimize haber verelim öğrendiğiniz şeyleri

Ben birkaç ay sonra elimde ne varsa ortalığa döküp hasar tespit yapicam :) kizimdan kalan eşyaları elden geçirip sonra bir liste olusturucam kaba taslak bikac şeyimiz mevcut park yatak
İki tane kalin
4 tane penye battaniye
Kizimdan kalan iyi durumda olan iki takım kıyafet üç tulum bolca citcitli badiler ama yeni doğan için almam gereke bilir
Kanguru
Süt sağma makinası
Ateş ölçer
Baston puset
Aslında ev tipi Ana kucağı
Ve ayrıca hem arabaya takılan otokoltugumuz anakucagimizda var ama kardeşimin eşi Şubat'ta doğum yapicak onlara vermiştik bilmiyorum yaza kadar kullanirmi kullanırsa isteyemem ama kullanamzsa isteyebilirim eğer o olursa ayrı bebek arabası almama gerek olmaz baston pusete takabilirim ama gelmezse mecburi bebek arabası bakicaz gibi duruyor
Aslında bebek ten daha çok kendi istiyacim olucak gecelik pijama takımı gibi :)))

Alınacaklar listeni burda paylaşabilir misin Can'ım birim de fikrimiz olsun
ANNE İÇİN BANYO VE SAĞLIK

1- Cilt Bakım Yağı 1- Alt Değiştirme Örtüsü Yenidoğan Biberon Seti
2- Göğüs Pompası Elektronik 2- Kova Kulaktan ve Alından Ateş Ölçer
3- Göğüs Koruyucu Kalkan 2`li 3- Maşrapa Banyo Termometresi
4- Göğüs Ucu Kremi 4- Banyo Süngeri
5- Süt Saklama Kabı (Çalışmaya dewam edicekler için ) 5- Banyo Filesi BEBEK ARABASI
6- Emzirme Sütyeni-Atleti
7- Göğüs Pedi 6- Banyo Küveti OTO KOLTUĞU
8- Lohusa külodu 7- Tırnak Makası 1 Kutu hazır mama(süt yetmeyebilir veya hemen gelmeyebilir,tedbir amaçlı)
9- Gecelik - pijama takımı+taç+terlik 8- Gaz İçin Metsil damla
BEBEK ODASI İÇİN 9- Yenidoğan Banyo Havlusu
1- Oyun Parkı Yatağı 10- Pişik Kremi
2- Yatak Çarşafı 11- Yenidoğan Pamuk Mendil (ıslak mendil)
3- Su Geçirmez Alez 12- Nivea Baby Pudra 100 gr
4- Park Yatak 13- Bebek yağı
5- Battaniye yorgan pike 14- Dalin Deterjan
6- Bebek Telsizi
BEBEK KIYAFETLERİ

1- BODY VE TULUM
2- ALT VE ÜST TAKIM
3- ELDİVEN
4- PATİK
5- BERE
6- HASTANE ÇIKIŞI SETİ
7- ÇORAP
8- PİJAMA
9- HIRKA VE YELEK
10- BEBEK BEZİ
11- ÖNLÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…