2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Pudra yi silmeyi unutmusum kizlar bebeklerin cigerlerine kactigi icin tavsiye edilmiyor,anne bebek cantasini yazmayi unutmusum disari cikarken kullanmak icin buyuk boy cantalar, sirt cantasi tipleri daha rahat oluyor diyenlerde war denemedim ama aklinizda bulunsun, alt degistrme ortusu hazir 10 lu paketlerde satiyolar daha hijyenik ve kullanimi pratik geldi bana illaki kakasi geciyor yada erkek bebeklerde kazalar cok oluyor altini actiginda cislerini hemen yapiyor sipalar o yuzden yine de bu da tercih meselesi. Ihtiyaclar kendinize gore arttirilabilir azaltilabilir kangru ana kucagi vs kullanmadigim icin yazmadim sizler listeyi duzenlersiniz insallah fikir sahibi olmaniza yardimci olabilmisimdirr:))

Doğumu Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Normal mi sezaryen mi? Nedenleriyle konuşalım mı kararsız kalanlara fikri olsun

Biz daha ailelere söylemedik bir ay daha geçsin dedik iki taraf da şehir dışında zaten Başka var mı bizim gibi söylemeyen, öğrenir öğrenmez söylediniz mi

Biz daha ailelere söylemedik bir ay daha geçsin dedik iki taraf da şehir dışında zaten Başka var mı bizim gibi söylemeyen, öğrenir öğrenmez söylediniz mi
Bizde soylememistik. Dün ablam bizimkilere söylemiş sanırım. Hatta babam şaşırmış kızı küçüktü falan demiş. Moralim bozuldu .sanki annem iki yılda bir doğum yapmamais gibi. Nasip böyle şeyler napabilirim.
Bir iki haftaya öteki tarafa da söyleriz diye düşünüyorum. Arkadaşlara söylemiştik en basindan.

Benim henüz çıkmaadi gobegim.Ama az vardı zaten önceden. Bazen sertleşiyor

Bende de daha kilo değişimi yok gibi, tatlı istemiyor Can'ım hiç önceden tatlıya çok düşkündüm ondan olabilir

Ben de seninle aynı durumdayım Can'ım hiçbir fikrim yok hiçbirşeyle ilgili, birbirimize haber verelim öğrendiğiniz şeyleri

Canım aynen birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. :) Burada dünkü sorularıma baya faydalı yanıtlar aldım, ileride de birbirimizle paylaşırız.

Ols
olsun Can'ım moralini bozma o da sevinmiştir se öylesine bir tepki ağzından çöküvermiştim salın bunlarla kendini üzüp canını sıkma,hamilelik döneminde daha duygusal oluyor insan ben de Zaman Zaman eşim bişey diyince alınıyorum çok üstüme düşmesini istiyorum falan

Doğumu Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Normal mi sezaryen mi? Nedenleriyle konuşalım mı kararsız kalanlara fikri olsun
Kizim da normal Doğum olmuştu. Şimdide normal olsun isterim insallah öyle olur. Sancim uzun sürmüştü. Ama bunda daha kısa sürer diyorlar. Doğum ertesi günü ayaktaydim çok şükür. Bir haftaya göbek dahil kilom gitmişti. Sonra tabi sutm yetmediginden geri aldım . Ama normal doğum çabuk toparlanma açısından daha avantajli diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucagimiza aldirsin insallah

Bende de daha kilo değişimi yok gibi, tatlı istemiyor Can'ım hiç önceden tatlıya çok düşkündüm ondan olabilir

Aynen bende de önceden çok düşkün olduğum şeylere karşı iştahsızlık başladı. Ama benim göbek hafiften "Ben burdayım." diyor. Aslında arada evde egzersiz yapmak istiyorum ama bir yandan da riskli olur diye kaçınıyorum. Havalar ısınsa da yürüyüşe falan çıkabilsek keşke.

Başl
Canım aynen birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. :) Burada dünkü sorularıma baya faydalı yanıtlar aldım, ileride de birbirimizle paylaşırız.
başladın mı hiç alışverişe bişeyler baktın mı, cinsiyeti kesşn belli olsun da 20.hafta civarı almayı düşünüyorum ben o Zaman bakıcam şimdiden şiste yapıyorum Burda yazılan şeyleri

Normal en iyisi tabi cesaret ettikten sonra öok ağrılı oldu mı doğumun kaç saat sürdü sancın epizyo açıldı mı ordaki dikişlerde Ağrı'n oldu mu , ay öok korkuyorum doğumdan

İcerledim ister istemez canm deidigin gibi insan daha alıngan oluyor. Eşime de çok aliniyorum. Çok ilgi bekliyorum aynen ama yok. Hatta bazen ilk bebek teki heyecanı ilgiyi görmeyince daha çok üzülüyorum. Kızimda her ultrason ü kaydettik çok iyi oluyordu. Persembe kontrol var. Kaydedelim diyorum yok ya diyor. Sinir oldum

Benim hafiften çıktı. Evde egzersizlere başlamaya düşünüyorum bu akşam. Netten güvenilir hamilelik egzersizleri diye araştırıyorum ama bir yandan da korkuyorum.
Yürüyüş yapmayı dene canm. Hafif tempolu. Hem ilerde doğuma yardım eder. Açık hava iyi de geliyor. Bende baslicam havalar azıcık isinsa

yürüyüşü son aya kadr hep tavsiye ediyorlar üşenmeyip çıkmak lazım aslında havalar ısınınca gebelik halsizlik de yapıyor ya yataktan çıkmak istemiyor insan

Canım haftasonu biraz baktım ama bir pembelere bakıyorum, bir mavilere :) Cinsiyet belli olduktan sonra alıcam canım. Eşim de çok sabırsız, diyor haftasonu doktora gidip öğrenelim cinsiyeti. Daha bu haftada belli olmaz herhalde dimi? Öğrensek de güzel olurdu...

yürüyüşü son aya kadr hep tavsiye ediyorlar üşenmeyip çıkmak lazım aslında havalar ısınınca gebelik halsizlik de yapıyor ya yataktan çıkmak istemiyor insan

Canım bana kalsa ben hep yürürüm de korkuyorum hava soğuk hasta olurum falan diye. Biraz ısınsın hava atıcam kendimi sokaklara :)

Yürüyüş yapmayı dene canm. Hafif tempolu. Hem ilerde doğuma yardım eder. Açık hava iyi de geliyor. Bende baslicam havalar azıcık isinsa

Acaba havalar ısınana kadar yürüyüş bandı falan alsak güvenli midir canım ya? Ben bir tane almayı düşünüyorum, hem doğumdan sonra da kilo vermek için işime yarar. Havalar ısınsın kimse evde tutamaz beni zaten. Şimdilik evde 1-2 basit egzersizle avunmaya çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…