- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
keşkeeeeee öyle bir şansımız olsaaa atlamak gibiiAyneeen aynen kardesim. Daha çok yük oluyorlar. Kimsenin kendi annesi gibi olmuyor. Eşim erkek haliyle bana daha çok destek oldu. Annesi varken bile o yemek yaptı. O kısmı atlayabilsek keskee
Bari eşin anlasaymisss aa bu dahada üzücü. Benim eşim annesinin birsey den anlamadığını gördü. Bu kez gelmesin diyor. On beş gün ileriye olarak soylicez doğumu o tarafa. O yüzden normal doğum olsun da hemen kalmayın diyorum. Ne olsa beylerin izni oluyor. Çocukları onlar idare eder. Bizde kucuklerle ilgileniriz. Yemeği ben buzluga stok yapmayı dusunuyorumaynennnn canım ve beni kimse anlamadı eşim bile surat yaptın hep dedi beni suçladı,gerçekten bazı k.valideler çok anlayışsız oluyor, yinede Allah razı olsun çocuğumu ona bırakıp gidiyorum işe, ama bu lohusa dönemi çok farklı bir olay ve ben yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ikinci çocuğu sırf bu yüzden istememiştim ama çocuğuma haksızlık etmek istemedim kardeşi olsun dedim, dedim de bakalım bu süreç nasıl geçicek, takmıyacam bu sefer diyorum söylediklerini yaptıklarını ama bakalım nasıl olucak en zor kısmı bu walla
Herkese He He deyip bildiğimiz yapmayı öğrendim ilk çocuğum da. Biri der sakin Mama verme sütün kesilir tamam dedim. Öbürü der mama ver sütün yetmiyor veriyorum dedim itiraz etsen konu uzuyor yoruyor zaten kafa 1500. Bi de anne kayinvalida aynı anda yanında olunca her şey alt üst oluyor imkanınız varsa ayrı ayrı gelsinler .maalesef oluyor işte kızlar bu durumlar, o anda insan içerliyor ama stres yapmamaya takmamaya çalışmak lazım, bana da k.validem dedi torun çok istiyordu ilki olunca sonra kardeşsiz olmaz demeye başladı fakat bebek haberini verince erken oldu sanki daha küçüktü çocuğun dedikısmet bu işler dedim bende,insan bozuluyor tabi ama boşwerinnnn, herkes boş boş konuşuyor işte bazen ve daha da çok konuşacaklar ilkinden antremanlıyım ben herşeye karışmalar,dediklerinden farklı dawranınca ,biz sanki çocuk büyütmedik demeler ayyyy lohusa dönemim tam bir felaketti
Gobisler ne alemde kızlar varmı belli olmaya baslayan
Doğumu Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Normal mi sezaryen mi? Nedenleriyle konuşalım mı kararsız kalanlara fikri olsun
Biz daha ailelere söylemedik bir ay daha geçsin dedik iki taraf da şehir dışında zaten Başka var mı bizim gibi söylemeyen, öğrenir öğrenmez söylediniz mi
Selam kzlar naslsnz bn bu ara rahatszm pek katlamyrm size
Doğumdan itibaren kullanılacağını pek düşünmüyorum ben açıkçası okadar küçük bebeği yerde yatiramazdim ayrıca ilk aylar gece çok sık kalkiliyor yataktan kalkıp bebeği alıp emzirmek tekrar yatırmak bana zor gelir ben park yatağı yanıma alıp emzirip yatırıyor dumAslında çok pahalı değil. Montajı nakliyesi vs 500 TL dedi bana en ünlüsü bile. Zaten küçücük ahşap karyolalar bile 300-400 liradan başlıyor. Bu arada doğumdan itibaren de kullanabiliyorsunuz.
Erken derken ne zaman ayırmak iyi ?
Kızım suni sanciyla normal doğum oldu kendi sancim yoktu suni sancı verdiler sancı ve doğum süresi 3 saat sürdü tek duam bu bebiste kolaycacik doğsun :)Doğumu Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Normal mi sezaryen mi? Nedenleriyle konuşalım mı kararsız kalanlara fikri olsun
bende yürümek istiyorum ama hem hava çok soğuk hemde kızımı bırakıcak yer yokBenim hafiften çıktı. Evde egzersizlere başlamaya düşünüyorum bu akşam. Netten güvenilir hamilelik egzersizleri diye araştırıyorum ama bir yandan da korkuyorum.
Ah ah benimde derdim bu aşırı beyazlarim var henüz boyatmadim çok kararsızım bende Hint kınası yak diyenler oldu ama onun zararı olmazmi bilemedimSelam kızlar. Herşeyi konuştukta saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz? Herşeye dikkat ediyoruz bebeğimiz için. Ben tek tük sigara içiyordum. Öğrendiğimden beri ağzıma almadım yanımda içirmiyorum hatta. Düzenli beslenmeye çalışıyoruz vs. Boya konusunda çok kararsızım 3 aydan sonra pek zararı yok diyolar. Ama içime de sinmiyor böyle de çok kötü görünecek çok kararsızım
Cnm ıkınacak dereceye gelmeden kefir tuketmek lazim düzenli kefir kabizligi onlüyor. cunku hamilelikte ikinmamak gerekiyor o derece kabizlikta duphalac kullanmak lazim. Zaten ilac gibi bisey degil icinde hamilelikte kullanim icin uretilmistir yaziyor.en doğalı kefir canım içebilirsen tavsiye ederim düzenli içmeni, ayrıca kuru kayısı meyve sebze lifli gıdalar ve bol su tüketmeni öneririm, ben ilaç kullanmamıştım, hareket etmeyi de unutma en güzeli yürüyüşler
Maalesef canim esim annesinin doldurusuna geliyor bazen, benim oyle bir sansim yok cunku cok yakin oturuyoruz 15 dk yurume mesafesinde ve yatiya geliyor 40 gun. yine aynisi olucak ama kararliyim takmiyacam yani en azindan cabaliyicam basima gelicekleri biliyorum artik ne de olsa... Seninde insallah planladigin gibi olur hersey canimBari eşin anlasaymisss aa bu dahada üzücü. Benim eşim annesinin birsey den anlamadığını gördü. Bu kez gelmesin diyor. On beş gün ileriye olarak soylicez doğumu o tarafa. O yüzden normal doğum olsun da hemen kalmayın diyorum. Ne olsa beylerin izni oluyor. Çocukları onlar idare eder. Bizde kucuklerle ilgileniriz. Yemeği ben buzluga stok yapmayı dusunuyorum
Kizlar icin sac bantlari var ben onlara bayildim ana bu tulumlarin ustlerine firfir mirfir fln koymuslar hic hosuma gitmedi. Firfirsiz kiz tulumu yok resmen kiz olursa tulumlari unisex alacagim.daha konusulacak bir dünya sey var...
dogum öncesi ve sonrası...
kizlar alis veriş yapacaksaniz kiyafetle ilgili...acik rekler alin ..beyaz ve beyaza yakin...pamugu saf rengiyle kullanmak daha saglikli.. hem acik tonlarda alirsaniz kizda olsa erkekte olsa rahat kullanir...
Yakın olupta 40 gün yatıya kalması çok sıkıcı gerçektenMaalesef canim esim annesinin doldurusuna geliyor bazen, benim oyle bir sansim yok cunku cok yakin oturuyoruz 15 dk yurume mesafesinde ve yatiya geliyor 40 gun. yine aynisi olucak ama kararliyim takmiyacam yani en azindan cabaliyicam basima gelicekleri biliyorum artik ne de olsa... Seninde insallah planladigin gibi olur hersey canim
Mide bulantısı bas agrisi cnm yatyrmgeçmiş olsun canım neyin var, dikkat et kendine
Cok haklisin canim. Ilac ismi de aklimizin bir kosesinde bulunsun.Cnm ıkınacak dereceye gelmeden kefir tuketmek lazim düzenli kefir kabizligi onlüyor. cunku hamilelikte ikinmamak gerekiyor o derece kabizlikta duphalac kullanmak lazim. Zaten ilac gibi bisey degil icinde hamilelikte kullanim icin uretilmistir yaziyor.
ben boyadim dün bembeyaz sacim...kizimdada boyamistim...bitkisel olsada illa kimyasal var icinde...benim eltim boyadi 2 gun sonra erken dogum yapti...valla kimde ne etkisi olur bilinmez...tabi erken dogumunun sac boyamasiyla ilgisi oldugunu sanmiyorum ama bilip bilmeden cevresinden ister istemez tepki aldiSelam kızlar. Herşeyi konuştukta saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz? Herşeye dikkat ediyoruz bebeğimiz için. Ben tek tük sigara içiyordum. Öğrendiğimden beri ağzıma almadım yanımda içirmiyorum hatta. Düzenli beslenmeye çalışıyoruz vs. Boya konusunda çok kararsızım 3 aydan sonra pek zararı yok diyolar. Ama içime de sinmiyor böyle de çok kötü görünecek çok kararsızım
Normal istiyorum cunku bosu bosuna ameliyat olmak istemiyorum bir de gunlerce karin kesiginin acisi vb... yani ameliyatli oluyorsunDoğumu Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Normal mi sezaryen mi? Nedenleriyle konuşalım mı kararsız kalanlara fikri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?