2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ah ah benimde derdim bu aşırı beyazlarim var henüz boyatmadim çok kararsızım bende Hint kınası yak diyenler oldu ama onun zararı olmazmi bilemedim
Kınadan boyaya geçilmiyor diye biliyorum. Akmıyormuş boya tutmuyormuş. Bide rengi çok koyu napsak ki

hiç güleceğim yoktu canımmm

Evt cnm dikkat etmek gerekiyor. Sonucta bebek bize kordonla bagli o kordon ve plesanta ters bir harekette ayrilabiliyor. Sakin sakin yapacaksin sporunu
Saol bilgi için canım. Eşimi ikna edip akşam soğuk falan demeyip yürüyüşe çıkıcam o zaman :)

Allah duani kabul etsin

Seninle aramizda 5 gun var cnm ben tahmin aldim. 12 arti 4 idim ama bir baktim ki bu haftadaki tahminlerin yarisi degisiyormuş. Herkes 16. Haftayi bekle diyor.

Bizim de 2li testte doktor saolsun, bir pipiye benziyor dedi bir sende geç döllenme olmuş geç döllenmeler genelde kız olur dedi. kafamı daha çok karıştırdı. Beklicez artık :)

Lohusalık donemi hep böyle mi geçiyor acaba birkaç kişiden de aynısını duydum annenin de psikolojisi kötğ oluyormuş sanırım

Bizim de 2li testte doktor saolsun, bir pipiye benziyor dedi bir sende geç döllenme olmuş geç döllenmeler genelde kız olur dedi. kafamı daha çok karıştırdı. Beklicez artık :)
Benim gecen bebegim gec dollenmeydi erkekti cnm. Bu da gec dollenme dr kiz dedi ama yandan bakmadi alttan bakti 2 cizgi var dedi kiz dedi netten baktim 3 cizgi kiz oluyormus bu 2 cizgi var gibi dedi esimde heveslenme poposu da olabilir gordugu dedi cunku yandan bakinca da 2 cikinti gozukuyor adam hic yandan bakmadi ikili testteki drun ultrason goruntusu yandan iki tane cikinti var yukari dogru kafam karisti benim de... adam 3 cizgi dese emin olcaktim.

Bakalım biz napicaz annemde kaynanamda uzakta eşim ikiside gelmesin diyor nasıl olucak bilmiyorum
Benimde ikisi uzakta ilk başta annem gelsin diyorum sonrada bayram vs kv gerek kalmaz inşallah :) çalışmaya başlayınca sorun olacak benim eşim bi ay biri bi ay biri gelsin diyor ben bakıcı diyorum şimdiden tartışma konusu bunlar :)

Ay simdi r.a.y. topiginden bir arkadasla konustum ona da 12. Haftadan 16 ya kadar kiz demisler 16. Da bebisini kaybettiginde erkek oldugunu ogrenmiş valla bu haftaki tahminlere sakin inanmayin...

Canım benimkine de alttan baktı. Aslında bildiğin bir çıkıntı vardı, ama bazen sonradan değişebilir dedi. İki çizgi üç çizgiyi tam bilmiyorum canım, çizgi diye bir şey demedi. Ben de netten bir araştırayım bakayım.

Ben de bir yukardaki mj da yazdim cnm bu haftalarda hic inanmamak lazimmis.

Ben de annem gelsin istiyorum aslında ama annem mutfak konusunda hiç titiz değil eşim de çok dikkatli titiz olunmasını ister az durunca anneme git sen biz hallederiz derim belki sıkıntı olabilir sürekli birlikte olmak

benim ve esimin ailesi kız biliyor bebeği...erkek zaaflari var esimin aillesinin ...o yuzden erkenden kizim olacakmis dedim...gerci esimde erkek istiyor bbabasının adini koymak için... doktor kesin kiz dedi dedim esimede...simdiden alistirdim kiz olacagina...benim icimede kiz doguyor ...
allah hayirlisini versin insallah..bir kizim var ve buda farkli olsun herkes ister ama ailelerin bu tutumu yüzünden kiz dedim pesimi erkenden biraksinlar diye....zaten istemeyle olan bir sey olsa herkes ayarlardi...allah bana hangi evladi hayirli nasip ettiyse onu versin...
herkese her isteyene gonlundekini hayirli eylesin once saglikli evlatlar versin

Kayınvalidemin de annem kadar düşünceli yardımcı olacağını düşünmüyorum , şimdi bile yatılı geliyor çalışıyorum ben işten gelip yemek yapıyorum o hiç dokunmuyır yemek bulaşıka, gerçekten kaynanasını annesi gibi gören var mı acaba merak ediyorum

Tatlim kiz evlat uslu olur okutmasi kolay...laf soz dinler... erkek cocuklar cok yaramazlar. Bir de kizi kapidan at bacadan girer erkek cocugu belli bir yasa kadar sevdin sevdin sonra sikintili sevmek bile sevdirmez kendini evlenince de hanim köylü oluyorlar halbuki kiz evladin evine cok rahat gidersin ama oteki gelinin evi oluyor... Allah evladin hayirlisini versin Ama kiz evlat bir baska

yada gelinini kizi gibi gören...ben şimdiye kadar bir kisi gördüm kv ile anne kiz gibi olan ve bu insan ne yazikki ben degilim...
ama şuna inaniyorum... karsindakiyle iyiysen iyisin kotuysen kotusun...
tabi ruh hastasi insanlarda var...
bir taraf hep eziliyor...fenalik yapan gelinlerden çeken kv lerde var...
allah iyilerle karsilastirsin...

Lohusalık donemi hep böyle mi geçiyor acaba birkaç kişiden de aynısını duydum annenin de psikolojisi kötğ oluyormuş sanırım
çoğu böyle geçiyordur canım, ama sen moralini bozma kötü düşünme,bunları yaşamayan kişiler de wardır mutlaka, inşallah siz onlardan olursunuz kızlarr tabii biz de bu sefer güzel atlatabiliriz bu dönemi,doğum sonrası insan ister istemez daha hassas oluyor,hemen inmeyen bir göbek sanki hala hamileymişsin gibi yerinde kalınca,kucağına bile almaya korktuğun incitirim diye üstüne titrediğin bir bebek,uykusuz geceler,sana inekmiş gibi muamele yapan ve bu şekilde hissetmeni sağlayan insanlar olunca etrafında ve daha nicesi daha fazla anlayış bekliyorsun,bir de sürekli sana şöyle yap böyle yap diyenler var bık bıkk konuşuyorlarrr ayy karartmıyım içinizii,iyi düşünelim iyi olsunn kızlarr herşeyy gönlümüzc olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…