2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kzlar doğum dan snra yanina kalan kisilerden bahsetmissz aslnda bnce en rahati kocamla kendim olaym istiyorum herkez bisey söylüyor zaten gelip gitsnler tabi ama kalmalari surekli sunu yapa bunu yap demeleri insan zaten hassas oluyor esim izin alcak bi 20 gun falan oyle konuştuk herkez kendi çocuğuna zaten en iyi şekilde bakyr ilk lohisaligimda bu konuda baya zorluk çekmiştim surekli agladim

Tatlim devir degisti aileler de degisiyor. O zaman cok normal gelen sey simdi farkli geliyor. Mesela bizim komsumuz esiyle kadin 16 yasindayken evlenmis ama simdi kizi var 18 yasinda ve simdi bile vermez kocaya bu misal... Sana kiyamadigindan oyle demistir zor olur diye

Benim hafiften çıktı. Evde egzersizlere başlamaya düşünüyorum bu akşam. Netten güvenilir hamilelik egzersizleri diye araştırıyorum ama bir yandan da korkuyorum.
Hamilelikte yuruyus ve plates disinda bisey onerilmiyor cnm plates de hamilelik platesi

Doğumu Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Normal mi sezaryen mi? Nedenleriyle konuşalım mı kararsız kalanlara fikri olsun
Ben sezeryan düşünüyorum canım. Annemin doğumları çok dikişli olmuş ona çekmiş olma ihtimalim yüksek. Madem dikiş olacak en azndan gözümün gördüğü yerde olur dedim acı eşiğim de düşük dayanamam gibi geliyor

Yuruyusu tempolu yapma o da erken dogumu tetikliyor. Öyle normal normal yuruyeceksin.

Kizlar icin sac bantlari var ben onlara bayildim ana bu tulumlarin ustlerine firfir mirfir fln koymuslar hic hosuma gitmedi. Firfirsiz kiz tulumu yok resmen kiz olursa tulumlari unisex alacagim.
beyaz ..acik sari ..acik pembe pudra rengi hatta mavi bile aldim ben kızıma...zaten goren erkek sanıyordu tipinden...tulumlar iyi oluyor ama ayakli olduğu icin uzun sure giyemiyor...
cocugun yedigi helal giydiği haram derler...kolunu bile sokmadan küçülen kiyafetleri oluyor.... neredeyse her ay kiyafet almak lazim cabuk buyuyorlar...tam ayina gore değilde bir kac ay daha büyük almak lazim.. her zaman...

Canım ilk çocuk olduğu için biraz hevesli evet. En iyisi 15-16ya kadar sabretmek sanırım, biraz zor olsa da :)
Seninle aramizda 5 gun var cnm ben tahmin aldim. 12 arti 4 idim ama bir baktim ki bu haftadaki tahminlerin yarisi degisiyormuş. Herkes 16. Haftayi bekle diyor.

Ahh ahh KV muhabbetleri bitmez kızlar inşallah benm ki 8yil olmuş hacca yazilali bu yıl inşallah çıkar.. çıkarsa lohusalık döneminde KV ile olmucam oda kutsal görevini yerine getirsin ...Bizde kızına keyifle atlatalm ogunleri stressz sınırsız yoksa ben deli olurum

Normali 9-12kiloymış diyorlar ben de minımumda tutmak istiyorum onları vermesi var bir de sonra, emzirme döneminde de beslenmeye dikkat etmek lazım süt olsun diye en iyisi şimdiden az kilo almak

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Ama bir şekilde 1.5 -2 kilo aldım hiç anlamadım. Adet öncesi bi kilo alımı olur ya olmadğım aydan kaldı direk üstümde sanki. Sen kilo aldın mı şimdiye kadar?

Cnm neden ayip olsun sen cok dogal bir sureç yasiyorsun. Neden oyle dusunuyorsun ki sonucta sen de onun evladisin babandan bir farki yok ki.

Aslında çok pahalı değil. Montajı nakliyesi vs 500 TL dedi bana en ünlüsü bile. Zaten küçücük ahşap karyolalar bile 300-400 liradan başlıyor. Bu arada doğumdan itibaren de kullanabiliyorsunuz.
Ay benim baktiklarim bayagi 1500 tl 3600 tl arasiydi instagramdan bakmadim google dan girdim ben.

Kizlar icin sac bantlari var ben onlara bayildim ana bu tulumlarin ustlerine firfir mirfir fln koymuslar hic hosuma gitmedi. Firfirsiz kiz tulumu yok resmen kiz olursa tulumlari unisex alacagim.
canim bide ben doguma kadar calistigim için hep internetten aldim kiyafetlerini butikbebe diye bir site...hatta bazi malzemelerini ates ölçer ini falan..hem cok ucuz hem cok kaliteli 3 tl ye bile bir sey alsan ucretsiz kargo ile gönderiyorlar di...simdi nasıl bilmiyorum...oradan aldigim cogu seyi bu bebegimdede kullanicam insallah...

Ay benim baktiklarim bayagi 1500 tl 3600 tl arasiydi instagramdan bakmadim google dan girdim ben.

ben de instagramdan hesap sahibine sormuştum seninki gibi fiyatlar söyledi. toplaması zor olur diye tümden vazgeçtim sonra :)

Hadi ya. Ben de yapacağım egzersizleri bile seçmiştim. Mecbur yürüyüş yapıcaz o zaman akşam bir yarım saat.
Evt cnm dikkat etmek gerekiyor. Sonucta bebek bize kordonla bagli o kordon ve plesanta ters bir harekette ayrilabiliyor. Sakin sakin yapacaksin sporunu

Bakalım biz napicaz annemde kaynanamda uzakta eşim ikiside gelmesin diyor nasıl olucak bilmiyorum
ilk haftalar yanında birilerine ihtiyaç duyabilirsin canım malum ewde çocukta var o yüzden ikisini de istemiyorsan eşin yıllık iznini kullanabilir belki doğum sonrası yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…