2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Beyazinci bende kapaliyim o yüzden doğumda rahat olabilmek icin pijama takiminin üzerine giymek icin ayri bir sabahlik tarzI uzun birsey aldim. çok rahat ettim. kim gelse hemen üzerime cektim.heryerim kapandi. Özellikle ilk zaman afedersin kanama old. için riske girnek istemedim. mutlaka pijama yada geceligini önden dugmeli yada lohusa tarI alki emzirmesi kolar olsun. zaten ayri satılıyor. birde emzirme sütyen i ben hiç rahat edememistim . biraz özel oldu ama g

Benim kv her işi yapar ama keyfi yerindeyse degilse 1 gun uyudugunu bilirim ama bizler de oyle degil miyiz keyfimiz yoksa pek bisey yapmak istemeyiz... Annem gibi gormem mumkun degil ama Anne olarak goruyorum ve severim ama kv sonucta annemdegil.... hic ihtiyacim olmadi ama oteki gelininin cok ihtiyaci var kadin sacini supurge ediyor valla bir kac aya eltimin basinin caresine bakmasi gerekecek zaten 7 yildir onun cocuklarina bakiyor accik da benimle ilgilensin...

Benimki çok iyi aslında her işi yapar geçen hafta onlardaydık hamilesin sen kalkma yat iş yaptırmadı pek ama fazla karışıyor gibi hissediyorum sırf o yüzden istemiyorum annem dese batmıyor lafı da onun dedikleri rahatsız ediyor hele çocuğa şunu yap bunu yap derse sinirden patlarim :)

Ben daha okurken lohusa sendromuna girdim Çok gelen giden, bir de çok konuşan olmasa iyiydi

ablam ve ben dogunca babam evi terketmis ...sonra erkek kardesim olmus...37 yaşıma geldim ilk defa babam 1 tane oglum olacağına 10 tane daha kizim olsaydi dedi....
cok derin ve sonradan ogretilen üzerinde cok konusulacak bir konu...
sonuc olarak kimsenin elinde olmayan bir sey için bunca insan üzülüyor...
ve ne yazikki en cokta kadinlar yapiyor bu mevzuyu kv ler gelinlerine karşı ve ogullarini dolduruşa getiriyor...
isin ilginc tarafi kadinin cinsiyetle alakali hiç bir rolu yok...
kadin dünyayı yetiştiriyor...erkek olsun kiz olsun butun nesli büyüten kadin çünki...kadin bilincli olursa toplumda bilincli olur...
buda bir sinav sanirim...

ilk haftalar yanında birilerine ihtiyaç duyabilirsin canım malum ewde çocukta var o yüzden ikisini de istemiyorsan eşin yıllık iznini kullanabilir belki doğum sonrası yardımcı olur sana
Canım esin yıllık izin kullanma fikri harika. Eşim de doğum izni oluyor ya babalar için o bitince yıllık izin alır harika anne ve kV de çok yakınlar gelir giderler ama kalmalarına gerek yok kalmak isterlerse de kabul etmiycem.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım birbirimizden çok şey öğreniyoruz burada, en güzel kısmı da bu sanırım

kızlar bana müsade, herkese hayırlı akşamlarr, kendinize iyi bakın,hastalara da acil şifalar olsun tekrardan

Siz nasılsınız bilmem ama ben hiç sağlıklı beslenemiyorum canım hem hamur işi tost tarzı şeyler istiyor kahvaltı tamam ama sebze

En azından yemek yiyebiliyorsun:)) Bebek biraz daha büyüyünce sağlıklı beslenmeye dönersin.

Kızlar dün kan vermiştim netten çıkmış mı sonuçlar diye bakayım dedim
Glukoz 923 çıkmış
Çok yüksek degil mi
Zaten bişey yiyemiyorum nasıl böyle çıkar
Sürekli açım ne yesem kusuyorum zaten bundan dolayı yüksek çıkmış olabilir mi

92.3 mu cikmis yoksa 923 mü?

İlla ki devir değişti canm.Bende biraz daha geçsin 3 yaşını görelim istiyordum. Ama kader kısmet. Nasibi olup dünyaya gelecek olan varsa kim dur diyebilir ki. Asla kötü niyetle dememistir babam eminim. Ama hamilelik bu herşeye kırılıyor alınıyor insan

İnsallah ikinizinde gönlüne göre olur canm. allah yardımcın olsun eğer gidemezsede

Canım bir arkadaş yazmisti foruma kafaniza tokadan baska biseyi takmayın diye :) ama seni kirmak icin dememistir inan bazen erkekler tönk tönk konusur kadinlar kadar duşunceli degiller. Allah sana da bu sekilde yazmiş. Hayirlisi olsun hem belki cok rahata alismadan ikinci bebek daha bir doping olur sana

Allah Allah ben glikoz degerinin en maksimum 100 olur diye biliyorum 85 uzerine dikkat edin diyorlar. 100 uzeri yuksek seker deniyor. Belki olcum skalasi lab dan lab a degisiyordur sonuc kisminda aralik degeri fln yok galiba... Ben simdi bilemedim. Sen bir dr a danis ama ötelemeden git onemli bisey de olabilir bu arada sakin nişastali biseyler tuketme patates fln yeme... midem bisey almio diyosun belki bu seker yukselmesinden flndir... gebelik sekeri diye bisey duymustum ama o 6. Aydan sonra cikar diye biliyorum. Sen yarin dr a git

Canim ben kayinvaldemi annemden bile daha yakin görüyorum. rabbim bozmasin 11 yildir çok ii anlasiyoruz ama emin ol büyüklerin tavri çok onemli o kızı gibi görüyor bende birtek onunla herseyimi paylasiyorum. anneme soylemediklerimi anlatiyorum. buda benim şansım. esimden bile çok severim şükür ler olsun. rabbim herkese versin. ama cevremde böyle iliski maalesef cok az. tabiki saygi sınırlarını asmamak önemli hatalarimi güzelce söylüyor bana

Yarin gitcem canim
Bu kadar yüksek çıkması çok şaşırtıcı
Diger değerlerde yüksek
Referans aralıkları yok ama netten baktim şeker en fazla 140 olur ondan yükseği şeker hastalığı demek diyo.
Ama ben bişey yiyemiyorum ki nasıl bu kadar yükselir.
Çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye bu değerlerin hiç biri normal değil :-(
Ilk bebegimi kaybettim bunu kaybetmem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…