- 13 Ocak 2017
- 229
- 328
- 18
- 45
Benim kv her işi yapar ama keyfi yerindeyse degilse 1 gun uyudugunu bilirim ama bizler de oyle degil miyiz keyfimiz yoksa pek bisey yapmak istemeyiz... Annem gibi gormem mumkun degil ama Anne olarak goruyorum ve severim ama kv sonucta annemdegil.... hic ihtiyacim olmadi ama oteki gelininin cok ihtiyaci var kadin sacini supurge ediyor valla bir kac aya eltimin basinin caresine bakmasi gerekecek zaten 7 yildir onun cocuklarina bakiyor accik da benimle ilgilensin...Kayınvalidemin de annem kadar düşünceli yardımcı olacağını düşünmüyorum , şimdi bile yatılı geliyor çalışıyorum ben işten gelip yemek yapıyorum o hiç dokunmuyır yemek bulaşıka, gerçekten kaynanasını annesi gibi gören var mı acaba merak ediyorum
Benimki çok iyi aslında her işi yapar geçen hafta onlardaydık hamilesin sen kalkma yat iş yaptırmadı pek ama fazla karışıyor gibi hissediyorum sırf o yüzden istemiyorum annem dese batmıyor lafı da onun dedikleri rahatsız ediyor hele çocuğa şunu yap bunu yap derse sinirden patlarim :)Kayınvalidemin de annem kadar düşünceli yardımcı olacağını düşünmüyorum , şimdi bile yatılı geliyor çalışıyorum ben işten gelip yemek yapıyorum o hiç dokunmuyır yemek bulaşıka, gerçekten kaynanasını annesi gibi gören var mı acaba merak ediyorum
çoğu böyle geçiyordur canım, ama sen moralini bozma kötü düşünme,bunları yaşamayan kişiler de wardır mutlaka, inşallah siz onlardan olursunuz kızlarr tabii biz de bu sefer güzel atlatabiliriz bu dönemi,doğum sonrası insan ister istemez daha hassas oluyor,hemen inmeyen bir göbek sanki hala hamileymişsin gibi yerinde kalınca,kucağına bile almaya korktuğun incitirim diye üstüne titrediğin bir bebek,uykusuz geceler,sana inekmiş gibi muamele yapan ve bu şekilde hissetmeni sağlayan insanlar olunca etrafında ve daha nicesi daha fazla anlayış bekliyorsun,bir de sürekli sana şöyle yap böyle yap diyenler var bık bıkk konuşuyorlarrr ayy karartmıyım içinizii,iyi düşünelim iyi olsunn kızlarr herşeyy gönlümüzc olsun inşallah
ablam ve ben dogunca babam evi terketmis ...sonra erkek kardesim olmus...37 yaşıma geldim ilk defa babam 1 tane oglum olacağına 10 tane daha kizim olsaydi dedi....Tatlim kiz evlat uslu olur okutmasi kolay...laf soz dinler... erkek cocuklar cok yaramazlar. Bir de kizi kapidan at bacadan girer erkek cocugu belli bir yasa kadar sevdin sevdin sonra sikintili sevmek bile sevdirmez kendini evlenince de hanim köylü oluyorlar halbuki kiz evladin evine cok rahat gidersin ama oteki gelinin evi oluyor... Allah evladin hayirlisini versin Ama kiz evlat bir baska
Canım esin yıllık izin kullanma fikri harika. Eşim de doğum izni oluyor ya babalar için o bitince yıllık izin alır harika anne ve kV de çok yakınlar gelir giderler ama kalmalarına gerek yok kalmak isterlerse de kabul etmiycem.ilk haftalar yanında birilerine ihtiyaç duyabilirsin canım malum ewde çocukta var o yüzden ikisini de istemiyorsan eşin yıllık iznini kullanabilir belki doğum sonrası yardımcı olur sana
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımCanım esin yıllık izin kullanma fikri harika. Eşim de doğum izni oluyor ya babalar için o bitince yıllık izin alır harika anne ve kV de çok yakınlar gelir giderler ama kalmalarına gerek yok kalmak isterlerse de kabul etmiycem.
canım girme girme çık ordanBen daha okurken lohusa sendromuna girdimÇok gelen giden, bir de çok konuşan olmasa iyiydi
Siz nasılsınız bilmem ama ben hiç sağlıklı beslenemiyorum canım hem hamur işi tost tarzı şeyler istiyor kahvaltı tamam ama sebze
92.3 mu cikmis yoksa 923 mü?Kızlar dün kan vermiştim netten çıkmış mı sonuçlar diye bakayım dedim
Glukoz 923 çıkmış
Çok yüksek degil mi
Zaten bişey yiyemiyorum nasıl böyle çıkar
Sürekli açım ne yesem kusuyorum zaten bundan dolayı yüksek çıkmış olabilir mi
Saol cnm insanlıyorum canım dinlenemiyoruz ki ew işleri iş hayatı çocuk eş yemek bulaşıkk say say bitmez bir yerlerden patlak veriyor vücut, inşallah kısa sürede toparlayabilirsin ve yemeye başlayabilirsin canm
923 canım92.3 mu cikmis yoksa 923 mü?
İlla ki devir değişti canm.Bende biraz daha geçsin 3 yaşını görelim istiyordum. Ama kader kısmet. Nasibi olup dünyaya gelecek olan varsa kim dur diyebilir ki. Asla kötü niyetle dememistir babam eminim. Ama hamilelik bu herşeye kırılıyor alınıyor insanTatlim devir degisti aileler de degisiyor. O zaman cok normal gelen sey simdi farkli geliyor. Mesela bizim komsumuz esiyle kadin 16 yasindayken evlenmis ama simdi kizi var 18 yasinda ve simdi bile vermez kocaya bu misal... Sana kiyamadigindan oyle demistir zor olur diye
Ahh ahh KV muhabbetleri bitmez kızlar inşallah benm ki 8yil olmuş hacca yazilali bu yıl inşallah çıkar.. çıkarsa lohusalık döneminde KV ile olmucamoda kutsal görevini yerine getirsin ...Bizde kızına keyifle atlatalm ogunleri stressz sınırsız yoksa ben deli olurum
Canım bir arkadaş yazmisti foruma kafaniza tokadan baska biseyi takmayın diye :) ama seni kirmak icin dememistir inan bazen erkekler tönk tönk konusur kadinlar kadar duşunceli degiller. Allah sana da bu sekilde yazmiş. Hayirlisi olsun hem belki cok rahata alismadan ikinci bebek daha bir doping olur sanaİlla ki devir değişti canm.Bende biraz daha geçsin 3 yaşını görelim istiyordum. Ama kader kısmet. Nasibi olup dünyaya gelecek olan varsa kim dur diyebilir ki. Asla kötü niyetle dememistir babam eminim. Ama hamilelik bu herşeye kırılıyor alınıyor insan
Allah Allah ben glikoz degerinin en maksimum 100 olur diye biliyorum 85 uzerine dikkat edin diyorlar. 100 uzeri yuksek seker deniyor. Belki olcum skalasi lab dan lab a degisiyordur sonuc kisminda aralik degeri fln yok galiba... Ben simdi bilemedim. Sen bir dr a danis ama ötelemeden git onemli bisey de olabilir bu arada sakin nişastali biseyler tuketme patates fln yeme... midem bisey almio diyosun belki bu seker yukselmesinden flndir... gebelik sekeri diye bisey duymustum ama o 6. Aydan sonra cikar diye biliyorum. Sen yarin dr a git
Canim ben kayinvaldemi annemden bile daha yakin görüyorum. rabbim bozmasin 11 yildir çok ii anlasiyoruz ama emin ol büyüklerin tavri çok onemli o kızı gibi görüyor bende birtek onunla herseyimi paylasiyorum. anneme soylemediklerimi anlatiyorum. buda benim şansım. esimden bile çok severim şükür ler olsun. rabbim herkese versin. ama cevremde böyle iliski maalesef cok az. tabiki saygi sınırlarını asmamak önemli hatalarimi güzelce söylüyor banaKayınvalidemin de annem kadar düşünceli yardımcı olacağını düşünmüyorum , şimdi bile yatılı geliyor çalışıyorum ben işten gelip yemek yapıyorum o hiç dokunmuyır yemek bulaşıka, gerçekten kaynanasını annesi gibi gören var mı acaba merak ediyorum
Yarin gitcem canimAllah Allah ben glikoz degerinin en maksimum 100 olur diye biliyorum 85 uzerine dikkat edin diyorlar. 100 uzeri yuksek seker deniyor. Belki olcum skalasi lab dan lab a degisiyordur sonuc kisminda aralik degeri fln yok galiba... Ben simdi bilemedim. Sen bir dr a danis ama ötelemeden git onemli bisey de olabilir bu arada sakin nişastali biseyler tuketme patates fln yeme... midem bisey almio diyosun belki bu seker yukselmesinden flndir... gebelik sekeri diye bisey duymustum ama o 6. Aydan sonra cikar diye biliyorum. Sen yarin dr a git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?