2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz daha ailelere söylemedik bir ay daha geçsin dedik iki taraf da şehir dışında zaten Başka var mı bizim gibi söylemeyen, öğrenir öğrenmez söylediniz mi
Benim ve eşimin aileside bilmiyor uzun süre soylemeyi düsünmüyorum annem kısa arayla ,kızında var oglunda üçüncüye ne gerek vardı der biraz pipiriktir kendisi gerilebilir diye düşünüyorum çılgın bir kızının oldugunu bilmesine ragmen sonucta ben büyütüyorum kime ne :)

Cnm dr unla telefon irtibatin var mi ? Aklina kotu seyler getirme. Bu aksam ulasamasan da yarin erkenden git bakalim ne diyecek.

Herseyin normali güzel bencede bende kızım döneminde Türkiyedeydim doktorumda iyi bir ünv prof ve bölüm baskanıydı cok güveniyordum ama son haftalar dogum konusu gündeme gelince işte eski anneler daha güclüydü şimdi anneler çok zorlanıyor normal dogumda eee kolay da denemez sezeryan olup kalkmak işlerine geliyor o kadar acıyı çekmektense vs diye beni son haftalarda korkuttu hala hakkımı helal etmiyorum o adama yıllar sonra büyük bir tüp bebek vs işte hastane actı kendine ikinci dogumumda hamilelige baglı seker cıktı insülin vs kullandım yasımda vardı tabi ve doktorum normal dogurturuz seni basarabilirsin korkma ama daha önce yapılan dikişlerin kalitesi vs bunlar düşündürüyor ama senin kararın dedi ben de epidural sezeryanı sectim işallah hepiniz normal dogurursunuz çok heves ediyorum basarabilen annelere ama cok zor olduguna eminim

Kızlar mrb ikili test kan sonucum çıktı bugün daha doktora gösteremedim herhangi bir risk oranı yok sadece iki tane değer var sonucu böyle olupta bilgisi olan var mı

ilk haftalar yanında birilerine ihtiyaç duyabilirsin canım malum ewde çocukta var o yüzden ikisini de istemiyorsan eşin yıllık iznini kullanabilir belki doğum sonrası yardımcı olur sana
Annem biraz pimpirik kizimda eşimle arasında kalmaktan sinir oldum çok morelimizi bozuldu kayınvalidem sağolsun elini hicbiseye sürmez kahvaltı yemek bekler o gelirse hem bebeğe hem kızıma hemde ona bakmam gerek aslında bende istemiyorum ikisinide
Kınadan boyaya geçilmiyor diye biliyorum. Akmıyormuş boya tutmuyormuş. Bide rengi çok koyu napsak ki
napicaz gerçekten bahar yaz gelicek böyle beyaz beyaz nine gibi (

Kv kendine baktirmaya geliyorsa hic gelmesin boyle sacmalik mi olur...

Cnm dr unla telefon irtibatin var mi ? Aklina kotu seyler getirme. Bu aksam ulasamasan da yarin erkenden git bakalim ne diyecek.
Telefonla ulasamam canım devlet hastanesinde zaten
yarin 3 ten sonra bakılır ancak sonuclara
Burayada yazarim doktorun dediğini
Bakalim hayırlısı dua dan baska bisey gelmiyor elimden

Gebeligin kaçıncı ayında cikti seker
Kaç tı şekerıniz
Ben 2 bucuk aylik hamileyim 923 çıktı
Hiç bisey yemedigim halde sürekli kustuğum halde boyle çıktı

Kızlar iyi akşamlar bend alerjik astım var doktorum az ama hala var birde hırıltı var dedi ilaç yazdı çocuk oksijensiz kalmasın diye doğuma kadar kullan bende kullandım dedi benim gibi olan var mı doktor u ma sordum o da sıkıntı yok kullan dedi ama çok düşünüyorum doğuma kadar dediği için eğer benim gibi olan varsa ya da böyle tanıdığı olan bana bir şey söyleyeyebilir mi?

Selam bende henüz hickimseye söylemedim. esimede dedim. normalde kusmaktan ogurmekten herkes anlardi ama rabbome şükür sadece bulanti var. o yüzden komse anlamadi. anlayana kadar söylemek istemiyorum. yada cinsiyet belli olunca herkese sürpriz bir kızım daha oluyor yada bir oglusum olacak diyebilirim. tabi birde kilo durimu var. :)

Evet gece ben de direk kendi yatağımda yatırdım; daha doğrusu hiçbir şekilde uyumadığı için direk ayağımda yatırdım hep :)) ama üç aylıkken az çok uyumaya başladığında kendi karyolasına koymaya başladım. Şimdi bunlardan da alıp oyun halısı gibi oyuncaklar vs sarkıtmayı düşünüyorum; geniş geniş oynasın. Oyun halısını çok seviyordu çünkü. Ama onu direk yere koyduğumuz için hem sert hem de üşüyor diye endişeleniyorduk. Bu daha mantıklı geliyor bana. Bir de kullanan herkes çok memnun. Hem de ne kadar alçakta yatarsa görüş alanı da o kadar genişliyor, birçok başka sebeple de duyusal, fiziksel vb açılardan en çok tavsiye edilen tasarım bu aslında... tabi çok yer kaplaması dezavantaj gerçekten

Benim doktorum boyatabilirsin demişti. Hiç alakası yok bebekle vs dedi hatta. Yine de sadece bir kez tam doğal kokusuz boyayla boyattım sonlara doğru. Aslına bakarsanız çoğu arkadaşım da boyattı doğumdan önce...

Ama tekstilde pamuk için kullandığımız beyazlatıcı madde boyar maddeden daha tehlikeli. Yani tehlikeli demeyelim de, boya bile beyazlatıcıdan daha zararsız diyelim :) tabi sektörel olarak değişir mi bilmiyorum ama bizde durum bu :) yani pamuğun doğal rengi olmadıktan sonra bence pek önemi yok beyaz veya renkli olmasının. Hatta renklileri yıkamadan giymek zorunda kalsanız bile beyazları mutlaka yıkayın deriz hep yetişkinlere bile...

Normal istiyorum cunku bosu bosuna ameliyat olmak istemiyorum bir de gunlerce karin kesiginin acisi vb... yani ameliyatli oluyorsun ama mecbur durum varsa sezeryan
İnşallah istediğiniz gibi normal olur, ama sezeryandan da korkmayın. Benim inanın neredeyse hiç ağrım olmadı. İlk akşam yürüttü hemşire, sonra da hiç oturmadım :) öksürük olursa biraz sıkıntı oluyor ama onun dışında emzirirken vs hiç sıkıntı yaşamadım :) belki başka şey için kesseler olurdu da bebekten fırsat kalmamıştır kendimi dinlemeye :))))

Ay benim baktiklarim bayagi 1500 tl 3600 tl arasiydi instagramdan bakmadim google dan girdim ben.
İnstagramda epey var uygun. Mesela Montessori_istanbul diye bir hesap var, onların da modelleri çok güzel. 550 demişti benim beğendiğime o da. Bir de görsellerde kullandıklaı yastıklar falan da çok güzel, onların da hangi firma olduğunu yazmışlar; hepsini bir kerede halletmek mümkün yani :)

Gebeligin kaçıncı ayında cikti seker
Kaç tı şekerıniz
Ben 2 bucuk aylik hamileyim 923 çıktı
Hiç bisey yemedigim halde sürekli kustuğum halde boyle çıktı
Bilmiyorum canim buranin saglik sistemi Turkiyeden farkli yuksek alcak vs ben bilmiyorum burda aile doktorun , dogum doktoruna , dosyana direk gidiyor labaratuvardan yani bende kagit kurek vs olmuyor onlar karar veriyor gereken ilaclara vs benimki gebelere yapilan seker yuklemesinde ortaya cikti evde aclik tokluk sekerimi olctum bir ay yemeklerden once ve sonra tabi ki diyetisyen ve endokroloji doktoru degerlendiriyordu bunlari bir ay sonunda son iki ay diazem ignesi yapmam gerektigini soyleyip gosterdiler vs karindan yapiliyor bu igne sezeryana kadar yaptim isallah yoktur daha once ailende seker hastasi vs varsa bilemem ben de yokken cikti benim ki sirf gebelikte olusanlardan di dogumdan sonraki degerler normal dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…