2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben de merak ettim çok ama birim farkıdır fibi geliyor. 920 olması mümkün müdür ki

Paniklemeyin bence,, birim farkıdır o. O kadar yüksek çıkması imkansız bence. Benim babam uyanık şimdi, ona soracağım; cevabı da yazarım. çıkmamış olursanız rahatlarsınız belki :)

Ben şimdi yazdım babama. Bi insanın şekeri 900 küsur çıkabilir mi mümkün mü diye de olmaması lazım yazmış. Birimlerin olduğu kısmın da fotosunu gönderebilirseniz tam incelesin?

Yok yok siz rahat olun. Benim babam doktorluk yapmıyor ama cerrahpaşa tıp mezunu. Böyle bir değer olmaması lazım dedi. Olsa bile şu an komada olmanız gerekirmiş. Birim farkı yahut yazım hatası yani :) rahat uyuyun siz, yarın doktora da gidiyormuşsunuz hem; hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle :)

Benim ailede var annem şeker hastası dayım diyalize giriyor şekerden teyzelerimde şeker hastası ama ben hamilelikten önce sürekli baktirirdim hep normal çıkardı hatta 1 ay önce 6 haftalikken 80 çıkmış şekerim.
Bakalım yarin ne diyecek doktor merakla bekliyorum yarını

Ben şimdi yazdım babama. Bi insanın şekeri 900 küsur çıkabilir mi mümkün mü diye de olmaması lazım yazmış. Birimlerin olduğu kısmın da fotosunu gönderebilirseniz tam incelesin?
Canım e nabizdan baktım değer aralıgi yok sadece böyle yazıyor.
Bende şoktayım nasıl 923 cıkar diye insallah bi yanlışlık vardır çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

Isallah bisey cikmaz merak etme stres yapma bos bosuna kendine olursada caresi var ilac alirsin korkma ben deneyimliyim bak :)

Bana da yazim hatasi gibi geliyor hani 250 fln olsa tamam diyecegim de 923 nedir? 92.3 bence

Ahh ahh KV muhabbetleri bitmez kızlar inşallah benm ki 8yil olmuş hacca yazilali bu yıl inşallah çıkar.. çıkarsa lohusalık döneminde KV ile olmucam oda kutsal görevini yerine getirsin ...Bizde kızına keyifle atlatalm ogunleri stressz sınırsız yoksa ben deli olurum
Allah duani kabul etsin
aminn canm hepimzn duaları kabul olsun inşaallah

hiç güleceğim yoktu canımmm
nabalım canm biliyorum o lohusalık bana zehir olur hayırlısı inşaalah kv içinde bebişmle bizim içinde ... benm annem hasta inan kv yaptığı işin alasını yapar tek eliyle temizlk vs konularda anlaşamıyorum kv ile bi yemekte bütün ocak batıyor

Gunaydinnn ayy biz bugün 14 haftalik oldukk. .. amma mide bulantısı hala 10 haftalik gibi..

Amin canm, benim annem de rahatsız yıllardır, o yüzden gelemiyor bana yardıma,mecbur yine kayınvalidem gelicek, Allah yardımcımız olsun, inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemleri canım...

Ben 2 buçuk yıllık evliyim KV evime toplamda 3 gün geldi :) Başka şehirde oturuyor, İstanbul'da da kendi evi var gelince orda kalıyor. Kendisi bizi oraya çağırıyor. Doğumda bakalım napıcak? Gerçi çok kalacağını sanmıyorum zaten elinden de pek iş gelmez. Annemle teyzem yardımcı olurlar bana. Teyzem şimdiden bir sürü kıyafet almış bile bebeğe, ben daha bir şey almadım. Bizimkiler çok hevesliler ya, ailenin uzun yıllardır ilk bebeği olucak :) Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…