2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne güzel şanslısın canım, annen ve teyzenin yanında daha rahat edersin

Benim kv de de il dışında. Muhtemelen bizde kalacaklar doğum sonrası. Elinden de en azından benim evimde iş gelmez. Onlar değil ben onlara bakar gibi olurum. Umarım fazla kalmazlar

Benim kv de de il dışında. Muhtemelen bizde kalacaklar doğum sonrası. Elinden de en azından benim evimde iş gelmez. Onlar değil ben onlara bakar gibi olurum. Umarım fazla kalmazlar

Canım işte en kötüsü de o. Doğum sonrası lohusa lohusa KV'yi misafir ağırlamak çok zor olur ya. Olan yine kendi annemize olur, hem bize bakar hem KV'ye :/ İnşallah fazla kalmazlar. Maksimum 2-3 gün.

Ben de cinsiyet belli olunca demeyi düşünüyorum

Aynen canım ya. KV şöyle 1-2 gün uzaktan torununa baksın, sonra ara ara yine gelir Kadın iyi biri aslında ama adı üstünde KV işte, ne kadar olsa da kendi canın kanın gibi olmuyor.
kesinlikle canım kendi annen gibi asla olamaz, onlarda bunu belli ediyorlar zaten, yaptığı iyilikler de çok olmuştur Allah razı olsun,bizimde aramız iyiydi taa ki doğum sonrası bizde kalmaya başlayana kadar, aynı ewin içinde olunca, herşeye karışınca,biz de karşılık verince gerçek yüzleri çıkıyor,kendi evim de aradığım hiçbişeyi bulamıyordum,herşeyin yerini kendi düzenine göre değiştirmi,ş daha neler neler, ne kadar uzak o kadar iyi diyorlar ya çok doğru bir laf bu,istisnalar hariç onlara bir lafım yok,bizler de kayınvalide olucaz ileride kısmetse, inşallah onlara benzemeyiz,aynı hataları gelinlerimize damatlarımıza karşı yapmayız

ben 21 aydır kullanıyorum ve cok memnunun canım tawsiye ederim tekli ve elektrikli sorun yaşamadım hiç

Canım sen elektrikli olanı mı kullanıyorsun? Ben manuel'ini gördüm yorumlar iyiydi. Elektrikli daha kolay olur diyorsan ona da bir bakayım.

Canım benim de genel felsefem o. O tarafla ne kadar uzak, o kadar iyi. Böyle fazla samimiyet tez ayrılık getiriyor. İnşallah doğum sonrası dönemimiz güzel geçer.

Kız çocuk çok başka gerçekten, ben de ilk bebeğimde az da olsa erkek daha iyi olur gibi düşünüyordum ama şimdi on tane erkeğe değişmem kızımı.. onun şefkati, sanki o anneymiş gibi yüzümü sevmesi sarılması, yardımcı olmaya çalışması vs bambaşka; hiçbir erkek bebekte görmedim etrafımda onun o hallerini :))

Canım sen elektrikli olanı mı kullanıyorsun? Ben manuel'ini gördüm yorumlar iyiydi. Elektrikli daha kolay olur diyorsan ona da bir bakayım.
Ewet canm elektrikli olan, almadan önce çok araştırmıştım ve çok memnun kaldım, kısmetse ikincide de kullanırım aynı makinayı

kızların ailelerine daha vefalı olduğu aşikar canım, erkekler de wardır illa ki yani sanırım

Şu avent'in manuel pompası güzel gözüküyor. Onu düşünüyorum canım :)
Onu kullandım ben, otomatik olanı da aldık onu da kullandım. İkisiyle de rahat edemedim. Hatta ben hiç sağamadım :)))) bence öyle şeyler için hiç acele etmeyin. Doğumdan sonra gerek olursa hemen alır gelir birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…