2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben gece uykusuna 19-20 gibi uyutuyorum geneldede 20 veya 20:30 da uyımuş oluyor ama 19 da odaya giriyorum tamamen kadanlık odaa alt değiştirme aspiratörle burun açma meme+biberon (biberonla anne süti veriyorum doyduğundan emin oluyorum)+gaz çıkarma +kundak +emzik+beyaz gürültü ile sallamadan herhangi bir deatwk olmadan uyutorykm ilk uyku 4-5-6 saat siriyor ikincise 3-4 saat sonra gibi sabah 7-8 gibi güne başlıyşruz

Kızlar relactaz iyi demiştiniz ya gaz için. Doktora sordum her emmede 8 damla kullanabilirsin dedi.sizler nasıl kullanıyorsunuz? Bi de emmeden sonra değil mi? Kadına onu sormayı unuttum da:)
Her emzirmeden önce 8 damla biz çok rahatladım sayesinde

Bir gün girmedim dolmuş başlık bu ne hız hanımlar, sabaha kadar ancak okurum hepsini, yavaş yavaş yaza yaza gidiyorum bakalım

Ben birinci ayda çıkarttım eldivenleri, ondan sonra bir tek geçen hafta hava çok soğuduğunda taktım. Elleri soğuk oluyor ama çok sorun etmiyorum sürekli eldiven takamaz keşiflere başladı çünkü yavaştan.

Anneler siz demir ilacı kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum haftaya da değerlerime baktiracagim tekrar, kadın doğumcum kullan demişti.

Başardı sanki
Fotoğraf profilde:))
Yalnız şimdi de eşim tutturdu verme diye
Ay maşallah Damla kız, nasıl da tatlı

Canım ben aktifini kullanıyorum daha memnunum birde dün huggies 2 numara denedim çok memnun kaldım bundan slnraki pakette bir paket Lıp huggies denemeyi planlıyorum
Alerji pisik durumundan korktugum icin marka degistirmeye korkuyorum ama cesaret edersem huggies aklimda olsun. Daha yeni premium care aldim. Bundan sonra aktifini de deneyeyim o zaman. Baslarda denemistim ama sevmemistim. Neden sevmemistim hatirlamiyom ana

Canım allah. Sana kolaylık versin zor durumun biz hiç çstan etmeyelim ikiz büyütmek daha da fedakarlık istiyor allah yardımcın olsun. Testislerdeki koyuluk bizdede vardı prof gösterdik bir ay afa ile kontroö etti rengi açılmış sorun yok test istemeyeceğim dedi anneden geçen hormonlardan kaynaklı olabiliyormuş. Umarın senin oğlandada önemsiz birşey çıkar. Öpüyorum bebeişleri ni çok geçmiş olsun

Nasil hissediyosun? Neler dusunuyosun canim? Bende de o durum var cunku. Yanimda birileri olsun istiyorum. Aksam esim isten gelince ona sariyorum. O da yorgun oldugu icin cok ilgilenmiyo benle. Bazen boyle hersey cok kotuymus hayatim hic yolunda degilmis gibi hissediyorum. Hele gunesi gormediysem gun icinde cildiracak gibi oluyorum.

Canım ilk oğlumdada 3ve 5. Aylarda yaptırmıştım şimdi 2 numara dada yaptıracapım çok öenmlş bir aşı ben yaptırmak taraftarıyım
Teşekkür ederim bende yaptırmayı düşünüyodum ama sağlık ocağı öyle deyince birde burda sorayım dedim canın peki aşıdan sonra kaka da değişiklik oldu mu hiç. Bi kaç kişiden katı kakaya çevirdiğini duydum

Ne gibi seyler hissediyorsun cnm? Bu arada omega 3 takviyesi aliyormusun redkrill oil? Zira lohusa depresyonunun onune gectigi bilimsel olarak kanitlanmis ben hem hamileligim boyunca hem de simdi kullaniyorum

en buyuk belirtisi yalniz kalma korkusu. annem ve esim evde degilse kendimi dunyada yapayalniz kalmis gibi hissediyorum. ikisi de ellerinden gelenin fazlasini yapiyor ama bu duyguya engel olamiyorum.evde olmadiklari zaman moralmen iyi hisseymiyorum. bi yandan da uykusuzluk var. ikisi birlesti.
hayir canim bilmiyordum kullanmiyorum.
kadin dogumcun mu verdi?

ben de tum bu yazdiklarinin beni cok yiprattigini dusunuyorum. kendi kendime gecirmeye calisiyorum ama olmuyor,gittikce kotuye gidiyorum.
bi yandan da cok ugrastim,cok sukur rabbim nasip etti niye bunlari yasiyorum diyorum ve kendimi sucladigim da oluyor ama elimde degil. hep uyardim bu depresyonu,cok zor bi durum. en mutlu gecirmem gereken zamanlari sıkıntıyla geciriyorum bazi gunler. bir mutsuzluk hali var engel olamadigim.

Yiaaaa olur mu öyle şey kendini sakın suçlama, çok kökten ve çok radikal bir değişim bu yaşadığımız, yaşadığın. Kolay değil o kadar çabaladın, yoruldun haklısın. Şey gibi düşün, çok koştun hedefe varınca çok yorulduğunu anladın. Dinlenmen lazım ama biraz daha yürümen gerekiyor. Sonra hepsi bitecek, çok güzel günler gelecek her şeyin mükafatı gibi...
Hissettiklerini geçirmez ama bi nebze umut olsun sana.

esim fazlasiyla ilgili hem benle hem bebekle. isten gelince beiberonla besler,gazini cikartir,uyutur.
onun disinda diger her sey seninkiyle ayni canim
sanki dunyanin sonu geldi gibi hissediyorum.

yanimda mutlaka birisi olsun,evde tek kalmayim istiyorum.

nefes alamadigim (ciddi anlamda) balkona kendimi zor attigim anlar oluyor.

aynen oyle canim,hedefe vardim,varirken de tum enerjimi orda harcadim bitirdim,suan cok yorgunum.

kolay degilmis anne olmak,bunu anladim. bana muhtac bir varlik var ve ben guclu olmak zorundayim ama o gücü suan hiissedemiyorum. allahim kimseye yasatmasin.

sagolasin.

Aynen bende boyle hissediyorum. Sanirim bu lohusa depresyonu. Bende krill oil kullanmiyorum o yuzden ruhsal halimiz daha cok tetikleniyor olabilir mi acaba? Bide ben calisma hayatina ciddi alismis biriyim. Yani calismadan yapamam. O yuzden su an evde sadece bebekle ilgilenmek, baska insan yuzu gormemek beni daha cok etkiliyo.

B bursa_83 suukaa aslında hepimizin şuanda genel olarak ruh hali çok iyi değil. Ama bazılarmız daha kolay atlatabiliyor bu durumu. Biraz güzel taraflarını görmeye çalışmak gerek. Daha bi kaç ay öncesine kadar hepimiz gün sayıyorduk kucağımıza alıp koklamak için. Şimdi yanımızdalar. Forumdan bazı arkadaşlarımız bebeğini kaybetti hatırlarsanız. Kötü bi örnek ama onlar gibi çok fazla insan var. Ya da hiç olmadığını düşünün. Çok şükür bin şükür böyle derin sıkıntılarımız yok. Bu böyle bi süreç. Nasıl hamilelikte bazen çok iyi bazen kötü hissettik kendimizi ama sonuna kadarda direndik bebeklerimiz için. Şimdide aynı şeyi yapıyoruz. Biraz zor yıpratıcı ve fedakarlık istiyor ama onların varlığı da herşeye değiyor. Özellikle B bursa_ 83 senin bebeğinin sıkıntıları oldu daha fazla yoruldun yıprandın. O yalnız kalamama durumu sanki birazda yanındakilere güvendiğin için olabilir gibi. Benim 10 günlükken annem gitmek zorunda kaldı eşim şehir dışına çok sık gider iş sebebiyle. Ve ben daha annem gitmeden derin düşüncelere dalmıştım korkuyorsun nasıl olacak iki çocukla yalnız başıma yapabilecekmiyim diye. İş başa düşünce yanında da kimse olmayınca mecburen yapıyorsun herşeye yetişmeye çalışıyorum. Ama şu varki destek olması için annemin eşimin varlığını çok arıyorum bende bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ki öyleyim. Yani uzun lafın kısası yaşadığın şey aslında hepimizin zaman zaman hissettiği yaşadığı duygular. Yalnız değilsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…