2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hahaha bizimki de öyle bazen bekliyorum bakim napcak die basıyor çığlığı,yanii cok bekleyince dedigin gibi yani merak etme:)

Geçmiş olsun cnm

Oleeeyyyy

Hadi geçmiş olsun da bir daha da uğramasın pis amipler
Teşekkürler teyzeleri, anne artık gözünü dört acıyor inşallah hasta olmayacak artık benim kızım

Sabahtan beri beynimde çalıyor, beynimde çalacağına burda çalsın
Ay ben bu şarkıya sinir oluyorum. Fatmagül'ün Suçu Ne diye bir dizi vardı ben bu şarkıyla o diziyi bağdaştırdım o diziye de uyuz oluyordum :)

Benimkine gündüz en az iki kere mecburen biberon veriyoruz cnm. Hatta birkaç kez işyerine vs gittim, daha çok verdiler mecbur. Sütüm varsa gece de emdikten sonra biberon veriyoruz. Şu an memeye karşı hala gayet istekli :) Ayşe'ye ise mama veriyorduk biberonla. Aynen dediğin gibi önce emiyor emdikten sonra da uyumak için biberon alıyordu. Ama herzaman önce emzirdim. 3. ve 6. Ay civarında birkaç günlük zor emmeler olmuştu ama onun da biberonla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. İstersen bir dene, bence işe yarayacaktır uyku konusunda.

Ya ağza takılan bi şarkı ben çok gülüyorum o diziye de gülerdim

Deneyeyim o zaman cok tesekkurler peki gün içerisinde sagip bıraksam onu versem gece olur mu? çünkü gece bana sağmak işkence geliyor tek gözü kapalı emziriyorum zaten :)

Selam Arkadaşlar,
Çok basit birşey ama ne yapacağımı bilemedim.Bebeğinizin burnundaki sümükleri en pratik nasıl temizliyorsunuz?
Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Deneyeyim o zaman cok tesekkurler peki gün içerisinde sagip bıraksam onu versem gece olur mu? çünkü gece bana sağmak işkence geliyor tek gözü kapalı emziriyorum zaten :)
Ben de öyle yapıyorum cnm,, aynı gün vericeksen buzluğa koymana da gerek yok,, dolaba koy hemen ısıtır verirsin. Özellikle 1-2 saat emmediği zaman hem daha kolay hem daha çok sağabilirsin bu arada.

Selam Arkadaşlar,
Çok basit birşey ama ne yapacağımı bilemedim.Bebeğinizin burnundaki sümükleri en pratik nasıl temizliyorsunuz?
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Ben temizlemiyorum cnm. Nefret ediyorum aspiratörle falan çekme olayından zaten. Eğer hırıltı falan varsa damla damlatıp çekiyoruz ama onun dışında kendi haline bırakıyorum.

Arriba arriba

Kızım amipleri yendi teyzeleri

Doktorun odasından çıkarken uçuyordum havalara
.

Gözün aydın canım

Nasıl alıştırdın peki?
Benimki de memede uyuyor mesela. Kundaklayıp yatağa koysam ortalığı yırtar :)
O memeden yatağa geçişi nasıl yaptın merak ettim. Varsa yolu ben de deneyeyim.

Canım emzirdim emzirdikten sonra emzirme yastığına yatırıyorum biberonla anne sütü veriyorum iyice doyduğuna emin oluyorum ve gazını çıkarıyorum altını temizliyorum tabi bunların hepsini zifiri karanlık odaa yapıyorum sonra kundak yapıp emzirme yastığının ğzerine yatırıyorum ağzına emziği veriyorum beyaz gürültü okyanus sesi açıyorum uyyana kadar bekliyorum genelde en geç 15 dk uyumuş oluyor yanında uyuduğunda bir 10 dk bekleyip yatağına alıyorum beyaz gürültü sesini kapatıyorum ve en az 4-6 saat uyku garanti sonraso 3-4 saat aralıklarla bir bizim bebe akşam 7 oldumu yırtıyor kendini uyut diye bende uyku zamanı oğlum diyorum götürüyorum odaya

Zifiri karanlıkta nasıl yapıyorsun ya ben göremiyorum hiç:))
Bu akşam bunu deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim

Zifiri karanlıkta nasıl yapıyorsun ya ben göremiyorum hiç:))
Bu akşam bunu deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim
Bende Merak ettim karanlıkta nasıl oluyor ben gece lambası açıkken bile beceremedim bi şırıltı geldi ıslaklıkta vardı ama inşallah kusmuştur dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…