2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım özellikle akşam ilk uykuda biberonla desteklersen uzun süre uyur bizde meme reddi olmadı canım

Bende dünden beri kullanıyorum,iyi geldi bize de çok sükür

Rahatlamasına sevindim canım

Selam Arkadaşlar,
Çok basit birşey ama ne yapacağımı bilemedim.Bebeğinizin burnundaki sümükleri en pratik nasıl temizliyorsunuz?
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Ben de serum fizyolojik sıkıyorum şimdiye kadar aspiratöre gerek kalmadı. Ya kendisi hapşırıyor ya da akıyor kendiliğinden. başta korkup bir iki damla damlatıyordm işe yaramıyordu şu an yan yatırıp sıkıyorum epey kendiliğinden çıkıyor

Aspiratöre alıştırmak zaten iyi değilmiş, mümkün olduğunca da erken bıraktırıyor doktor ama hastayken çok rahatlatıyor aslında. Tabi bizimkine çok zor,, damlayı anca yapabiliyoruz..

Rahat duruyo mu peki? Duru'nun elleri kolları tutmadan imkansız, daha görür görmez itmeye başlıyor.. ablası da böyleydi bunun.. cins..
Ay durur mu hiç, kolumun altına kıstırıp çekiyorum, elleri tutuyorum zor oluyor ama açmak zorundayım burnunu. Bi de bi ara çok tıkandı ya o zamandan beri hassasım illa temiz olacak açık olacak o burun

Ay durur mu hiç, kolumun altına kıstırıp çekiyorum, elleri tutuyorum zor oluyor ama açmak zorundayım burnunu. Bi de bi ara çok tıkandı ya o zamandan beri hassasım illa temiz olacak açık olacak o burun
:))) sen işe başlıcan mı bu arada,,, düşünüyodun sanki?

Sakin kalmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum kızlar bin bir zorlukla uyutuyorum yarım saat demeden uyanıyor bi iki kere kaka yüzünden bazen se boşu boşuna cidden çok sinirliyim ne yapmalıyım

Bende Merak ettim karanlıkta nasıl oluyor ben gece lambası açıkken bile beceremedim bi şırıltı geldi ıslaklıkta vardı ama inşallah kusmuştur dedim :)
Ahahah çok güldüm buna ya :)))
Canım özellikle akşam ilk uykuda biberonla desteklersen uzun süre uyur bizde meme reddi olmadı canım

Rahatlamasına sevindim canım
Deneyeceğim çok sağ olasın. Inşallah cozerizbu uyku olayını.
Sakin kalmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum kızlar bin bir zorlukla uyutuyorum yarım saat demeden uyanıyor bi iki kere kaka yüzünden bazen se boşu boşuna cidden çok sinirliyim ne yapmalıyım
Sinirlenme canım ya bizim de öyle napalim sabir sabir sabir

Sabahtan beri la havle çekiyorum zaten canım şimdi koydum ana kucağına duruyor öyle resmen uyutmaya korkar oldum
Ben öyle olunca biraz oynuyorum, konuşuyorum, ellerini kollarını oynatıyorum, masaj yapıyorum, güldürüyorum, oyun halisi filan derken yarim saat kırk beş dakika geçiyor. Tekrar uyutuyorum. Belki de uykusu gelmemiştir henüz annesi :)

Canım oluyor öyle bazı zamanlar, sanırım şu an bebeğin atak haftasında, 12. Hafta.
Biliyorum sinirlenmemek elde değil ama bu yavru da istemez hemen uyanmayı, bişeyler rahatsız ediyor belli ki, ortamın kokusu sıcaklığı bile belki de. Sakin kalmaya çalış

Belki de canım bu ara şu uyku meselesine taktım saati geçmeden uyusun diye geçen hafta gündüz hiç uyutamayinca onu hissediyor belki de biraz oynayayim bende akışına birakayim

Gaz sanırım canım yine uyandı yine pirt pirt yaptı bende suç nasıl olsa bitmiştir diyordum ağzından cikarmadigi zaman uyusa da uyanıyor bu kafayla yeni fark ettim teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…