2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben kundağı müslin battaniye ile yapıyorum. Düz yatırıyorum.

Mukuslu kaka sorunu olan arkadaşlar doktor sebep olarak ne söyledi? Birde bizim hem mukuslu hemde cıvık ishal gibi sizinkide öylemiydi? Sizinki lafıda biraz garip oldu ama idare edin artık:)))
Aynı sıkıntı bende de vardı. Çok tedirgin oldum. Yaa yavrum sıvı kaybediyorsa ya mikrop kapmissa ya baska sikintisi varsa diye hergun kaygi icindeydim. Zaten herşeyi herşeye yoruyorum çocuğum konusunda paranoyak oldum iyice. Eşim çok pimpirikli davranmaya başladığını söyledi neyse dayanamadım acil doktoruna gittim doktor gayet sakin yenidogan cocuk zaten böyle kaka yapar dedi. Ben üsteleyince test yapıldı hiçbişey çıkmadı. Tabi benim icim rahat etti mi etmedi 42 günlük bebegim hala aynı şekilde kaka yapiyor memlekete gidince başka doktora goturecegim

Teşekkür ederim cnm söylediklerini uygulayacağım umarım etkisini gorurum

Hemen etkisini gösteriyor mu peki. Yan etki gördünüz mi

Bu arada bebek mevlidi yapmayı düşünüyor musunuz düşünüyorsanız neler yapacaksınız paylaşır mısınız​

Ben ilk kartlarim diye bise aldim. 1 ve 2 si var. 1.si 0-6 ay icin kullaniliyor. 2.side 6. Aydan sonra. Ilkinde sadece insan ve hayvan yüzleri ve mimikleri var. Siyah beyaz hepsi. Ikincide ise isim ogretiyo. Esya ve hayvan vardi galiba.
Anladım cnm,ben 0-6 ay olanı bilmiyordum..hangi markanın?nereden almıştın?

Cok gecmis olsun cnm

Cnm ben de ayni seti kullaniyorum bu ikinci takimimiz ilki farkliydi. Yalniz bunun minik aparatini kullaniyorum oteki cok devasa geldi bana :)

Cnm bebislerle yatakta ciplak yatin ten tene temas olsun uzerinize birseyler ortebilirsiniz ama aranizda birsey olmasin tek tek kangru bakimi yap ve surekli meme teklif et goreceksin ki ise yarayacak ayrica her insanoglu 2 bebegi besleyecek kadar sut uretir merak etme bu tek bebek emziren anneler icin de gecerli. Bunun disinda atak yasiyor olabilirler.

Kizlar arada yesil veyahut civık kaka normal eger 3 gunden fazla surmuyorsa sorun yok dedi drumuz... bizim yediklerimizden ictiklerimizden bile kakalari etkileniyor bebislerin

Tentene temas yapin cnm ise yarayacaktir.

Ay kuzu ya çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.Üzülme hemen geçer. Canıda yanmıyorsa sabaha kadar rahat uyur.
Sağolun kızlar

Ay inşallah ipeğin de geçer kendimi kötü hissediyorum kıpkırmızı görünce
Ateşini kontrol ediyorum yükselmedi hala acımıyor da bi sabah olsa da gitsek. Aynı durumu yaşayan birileri olması insanı rahatlatıyor çok teşekkürler

Oyy kıyamam .Çok geçmiş olsun canım,inşAllah çabucak iyileşir

Mutella canımm kıyamam ipek kuzusuna çok çok geçmiş olsun . İnşallah yavruya sıkıntı vermeden düzelir tırnağı

Mutella geçmiş olsun Can'ım inşallaj hemen iyileşir ipekon

Cok gecmis olsun cnm
Çok sağolun teyzeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…