2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bursa'da oturup almayi dusunenler icin; ulucaminin ordaki tas satan dukkandan almis annem. kuyumcu tanidik var ona da sormus gercek mi bu diye gercek demis. fiyati da 60 tl. duyurulur :)

bu arada kehribar bir tas degil;
"çamgiller familyasından, bir çam türü olan Pinus succinifera ağaçlarının fosilleşmiş reçinesi" imis :)

biz gaz icin aldik umarim faydasini goruruz :)

Tabi ki de bunu buraya yazdığım için o kakanın o kıyafetten çıkmaması gerekiyordu

Şuraya yazdığım her şey anında olumsuz döner mi bi insana ya. Forumun laneti resmen
Anlamadım ama bu lanet birkaç kişiye uğruyor :) geri kalan rahat. Bence bizde sorun var. Okutalım kendimizi

tulum sicak tutuyor evet ama corapsiz nasil olur acaba onu merak ediyorum. sen corap giydiriyo musun ? bide bizkmkinin tulumu ayakli. seninki nasil nerden aldin ayribtilari alayim :))
H&M den aldım patiksiz ama tabi ki çorap giydiriyorum çünkü ben bir Türk anasıyım muhabbetin başını kaçırmışım ben uyku tulumunu soruyorsun sandım. Şu an Kappahl tulum var üstünde, eli ayağı içe katlanır, hediye geldi ama bence dışarda giydirmelik o kadar kalın olsun içinde sıcacık yatıyor bebem çünkü ben bir Türk anasıyım

ahaha ya zaten 1 kez giydirmeye basladin mi soyamiyorsun cocugu. annemle cok zitlasiyoruz bu giydirme konusunda. ben soyuyorum o soyma diyor. ya diyorum cocuk 22 derece evin icinde 4 kat battaniye ile yatiyor soguklarda sokaga nasil cikarticaksin. pelus tulum giydircekmis. icine dedim icine icine iste evdeki gibi giyincek. dedim nah velhasili kelam cocuk giydirmek cok celiskili bi hadise neyse ki astronot tulumla ustune bisey ortmemeye ikna oldu
Dualarla yaşıyorum resmen sakınan göze çöp batıyor bence, nazara inanınca dönüp dolaşıp buluyor
en cok anne babanin nazari degermis oyle derler :)) her cumlenin basi masallah :))

Bende bileklik olarak düşünüyorum canım aynı nedenden aynı işi yapıyor vücutta durması önemli ayak bileğinde bile dursa olur

Kızlar ya oğlum pişik oldu popo arası pütürlü ve kırmızı bu sanırım pişik sebamed pişik kremi hemen işe yaramadı sebamed bakım kremi hemen geçiriyordu kızarıklığı bu geçirmedi pişik oldu şimdi ıslak mendil sürerken çok canı yanıyor ne yapabilirim her alt açmada yıkasam mı yada pamukla mı silsem bide ne süreyim zeytinyağı sürecem başka öneri varsa alabilirim

Uykuda tükürüğü ile boğulan degisik degisik sesler cikaran bir bebe yataktan nasıl kalktığını bilemeyen bi anne o panikle nasıl uyandiysam artık düştüm yataktan ki normal de hiç panik yapan bi insan değilim..aklım gitti ama yave bebenin yanına gittiğim de suratıma pis pis gülüşü vardı şimdi de yine aynısı olacak boğulacak diye korkuma uyuyamiyorum...Eşim de halı sahada ayağını burkmuş lifler zedelenmis ne olacak bu halim ay güzel analar

Ben pişik kremi olarak Chicco kullanıyorum ve anında etki ediyo canım tavsiye ederim bi onu dene istersen inşallah hemen geçer de canı yanmaz kuzucugun

İnşallah değildi ya, midesi ayaklandığı için rahatsız oluyor olabilir. Defne de uyurken birden ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz kusuyor.

Dualarla yaşıyorum resmen sakınan göze çöp batıyor bence, nazara inanınca dönüp dolaşıp buluyor
Bence de inandıkça ayağına dolaşıyor insanın. Artık rahat olacağım diyorum ama lafla da yürümüyor ki bu peynir gemisi.

Bezini değiştirdikten sonra altını 10 dk açık bırak biraz hava alsın. Sudocrem iyi geliyor pişiğe bir de Unibaby'nin 30 dk'da garanti geçirme reklamı yaptığı bir pişik kremi var ama onu kullanmadım henüz. Çok geçmiş olsun.

Kehribari hep Jurassic Park filminden hatırlıyorum ya

Heee:) aman iyi iyi ben yanlış anlamışım pardon:)

Mustelanın pişik sonrası kremi varmıs,kullanmadım ama kullanan bi arkadsım söylemişti.faydası olur mu bilmem.cok gecmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…