Defne de yapıyor arada ama ben hastalıktan olduğunu düşünmüyorum çünkü uzun zamandır yapıyor ve hastalık gozlemlemedim Allah'a şükür. Nedenine gelince gaz veya açlık olduğunu düşündüm ama teori bendekiler sadece emin değilim. P haline de çok gülüyorum ben. Çocuk nefret edecek benden ne yapsa gülüyorum
Hiç hem de, bişey psylaşmaya korkar oldum ya+1 değil +1000 derim ben buna, hiç şaşmıyor
bursa'da oturup almayi dusunenler icin; ulucaminin ordaki tas satan dukkandan almis annem. kuyumcu tanidik var ona da sormus gercek mi bu diye gercek demis. fiyati da 60 tl. duyurulur :)Tamam çok sağ ol böyle yapayım:) Daha önce hiç lekelerle savaşmam gerekmemişti. Tecrübeli değilim. Çamaşır sodası zararlı olmaz değil.mi bebek için?
Biletlik varsa aslında daha guvenilir gibi.
Bileklik varmış aslında ya onu düşünebilirim. :)
Bu arada kehribar pahalı bir taş kızlar, alırken güvenilir bir yerden alın.
tulum sicak tutuyor evet ama corapsiz nasil olur acaba onu merak ediyorum. sen corap giydiriyo musun ? bide bizimkinin tulumu ayakli. seninki nasil nerden aldin ayrintilari alayim :))
Anlamadım ama bu lanet birkaç kişiye uğruyor :) geri kalan rahat. Bence bizde sorun var. Okutalım kendimiziTabi ki de bunu buraya yazdığım için o kakanın o kıyafetten çıkmaması gerekiyordu
Şuraya yazdığım her şey anında olumsuz döner mi bi insana ya. Forumun laneti resmen
H&M den aldım patiksiz ama tabi ki çorap giydiriyorum çünkü ben bir Türk anasıyımtulum sicak tutuyor evet ama corapsiz nasil olur acaba onu merak ediyorum. sen corap giydiriyo musun ? bide bizkmkinin tulumu ayakli. seninki nasil nerden aldin ayribtilari alayim :))
Dualarla yaşıyorum resmenAnlamadım ama bu lanet birkaç kişiye uğruyor :) geri kalan rahat. Bence bizde sorun var. Okutalım kendimizi
Aynen yaaaBizimki de aynısını yapıyor resmen kaşıyor bence yüzünü ordan ayırdığımda da kıpkırmızı çok komik bir suratla karşılaşıyorum :)
ahaha ya zaten 1 kez giydirmeye basladin mi soyamiyorsun cocugu. annemle cok zitlasiyoruz bu giydirme konusunda. ben soyuyorum o soyma diyor. ya diyorum cocuk 22 derece evin icinde 4 kat battaniye ile yatiyor soguklarda sokaga nasil cikarticaksin. pelus tulum giydircekmis. icine dedim icineH&M den aldım patiksiz ama tabi ki çorap giydiriyorum çünkü ben bir Türk anasıyımmuhabbetin başını kaçırmışım ben uyku tulumunu soruyorsun sandım. Şu an Kappahl tulum var üstünde, eli ayağı içe katlanır, hediye geldi ama bence dışarda giydirmelik o kadar kalın olsun içinde sıcacık yatıyor bebem çünkü ben bir Türk anasıyım
en cok anne babanin nazari degermis oyle derler :)) her cumlenin basi masallah :))Dualarla yaşıyorum resmensakınan göze çöp batıyor bence, nazara inanınca dönüp dolaşıp buluyor
Aynen yaaa
Acımıyor mu o surat afedersin
Derdin ne bebecim :)
Bende bileklik olarak düşünüyorum canım aynı nedenden aynı işi yapıyor vücutta durması önemli ayak bileğinde bile dursa olurTamam çok sağ ol böyle yapayım:) Daha önce hiç lekelerle savaşmam gerekmemişti. Tecrübeli değilim. Çamaşır sodası zararlı olmaz değil.mi bebek için?
Biletlik varsa aslında daha guvenilir gibi.
Bileklik varmış aslında ya onu düşünebilirim. :)
Bu arada kehribar pahalı bir taş kızlar, alırken güvenilir bir yerden alın.
Ben pişik kremi olarak Chicco kullanıyorum ve anında etki ediyo canım tavsiye ederim bi onu dene istersen inşallah hemen geçer de canı yanmaz kuzucugunKızlar ya oğlum pişik oldu popo arası pütürlü ve kırmızı bu sanırım pişik sebamed pişik kremi hemen işe yaramadı sebamed bakım kremi hemen geçiriyordu kızarıklığı bu geçirmedi pişik oldu şimdi ıslak mendil sürerken çok canı yanıyor ne yapabilirim her alt açmada yıkasam mı yada pamukla mı silsem bide ne süreyim zeytinyağı sürecem başka öneri varsa alabilirim
İnşallah değildi ya, midesi ayaklandığı için rahatsız oluyor olabilir. Defne de uyurken birden ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz kusuyor.Canım çoğunlukla süt kusuyor 25 ine kontrolü var soracağım dik tutuyorum ama gaz çıkardıktan sonra muhakkak küsür hatta seninki gibi dolu dolu kustugu da cok oluyor ama kustuktan sonra uyuyabiliyor kilo alımını bilmiyorum inşallah çözülmez sorunlar degildir
Bence de inandıkça ayağına dolaşıyor insanın. Artık rahat olacağım diyorum ama lafla da yürümüyor ki bu peynir gemisi.Dualarla yaşıyorum resmensakınan göze çöp batıyor bence, nazara inanınca dönüp dolaşıp buluyor
Bezini değiştirdikten sonra altını 10 dk açık bırak biraz hava alsın. Sudocrem iyi geliyor pişiğe bir de Unibaby'nin 30 dk'da garanti geçirme reklamı yaptığı bir pişik kremi var ama onu kullanmadım henüz. Çok geçmiş olsun.Kızlar ya oğlum pişik oldu popo arası pütürlü ve kırmızı bu sanırım pişik sebamed pişik kremi hemen işe yaramadı sebamed bakım kremi hemen geçiriyordu kızarıklığı bu geçirmedi pişik oldu şimdi ıslak mendil sürerken çok canı yanıyor ne yapabilirim her alt açmada yıkasam mı yada pamukla mı silsem bide ne süreyim zeytinyağı sürecem başka öneri varsa alabilirim
Kehribari hep Jurassic Park filminden hatırlıyorum yabursa'da oturup almayi dusunenler icin; ulucaminin ordaki tas satan dukkandan almis annem. kuyumcu tanidik var ona da sormus gercek mi bu diye gercek demis. fiyati da 60 tl. duyurulur :)
bu arada kehribar bir tas degil;
"çamgiller familyasından, bir çam türü olan Pinus succinifera ağaçlarının fosilleşmiş reçinesi" imis :)
biz gaz icin aldik umarim faydasini goruruz :)
aynen bence de ama sanirim onlarda kollardaki gibi katlanan ayak ucu vat sanirim. cok da muhim degil aslinda zaten tukenmis hepsikapali tulum olsa corap giydirmeyin deniyor aslinda ama nasil olacak bilmem. bizim yorganlar kadar sicak tutar mi o tulumlar?
ya sorma benim de 200e yakin ped kaldi elimde. duruyor oyle. kutusunu da attim bide cekmeceye dizmistim. saglik ocagina goturmeyi dusundum. artan bezleri falan. ihtiyaci olan birileri varsa verirler diye. olmadi pedleri de gotureyim.
sutum var canim. artik disari akmiyor tisortum falan islanmiyor anlaminda yazmistim onu :)
ben bilekligini aldim. kolye biraz tehlikeli geldi. sonucta calisma mantigi vucut isisiyla icindeki maddenin kana karismasi ise kol ya da boyun farketmez diye dusunuyorum :)
Mustelanın pişik sonrası kremi varmıs,kullanmadım ama kullanan bi arkadsım söylemişti.faydası olur mu bilmem.cok gecmiş olsun cnmKızlar ya oğlum pişik oldu popo arası pütürlü ve kırmızı bu sanırım pişik sebamed pişik kremi hemen işe yaramadı sebamed bakım kremi hemen geçiriyordu kızarıklığı bu geçirmedi pişik oldu şimdi ıslak mendil sürerken çok canı yanıyor ne yapabilirim her alt açmada yıkasam mı yada pamukla mı silsem bide ne süreyim zeytinyağı sürecem başka öneri varsa alabilirim
Ben de Fringe'den, o yüzden hep sıcak gelmiştirKehribari hep Jurassic Park filminden hatırlıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?